CO2 fles laten vullen (ruilsysteem) 500 gram
CO2 fles laten vullen (ruilsysteem) 500 gram

CO2 fles laten vullen

€ 7,90
€ 15,80 / kg
Inclusief belasting
v.a. € 7,90

Uw lege CO2 fles laten vullen? Dat kan met onze CO2 fles omruilsysteem! Vulling van 500 gram, 2, 6 of 10 kg.

Vul dit formulier in, print het uit en voeg het bij de lege fles.

Type
Fles inhoud
Aantal
direct leverbaar

(5,0/5) uit 34 beoordelingen
Lees de reviews

Direct meebestellen

Combineer met

Steeksleutel voor CO2 drukregelaar

Steeksleutel voor CO2 drukregelaar

€ 5,90
CO2 Fles voet

CO2 Fles voet

€ 14,95
Dennerle CO2 Fles voet tbv 500gr fles

Dennerle CO2 Fles voet tbv 500gr fles

€ 9,99

CO2 fles vullen/omruilen

CO2 fles leeg? Ruil deze gemakkelijk om met CO2 flessen van ons omruilsysteem!

Vul dit formulier in, print het uit en voeg het bij de lege fles.

Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat:

Optie1: CO2 fles omruilen > snelste manier

CO2 fles leeg? Stuur de lege Azaqua CO2 fles op naar Azaqua of breng deze langs. U krijgt een volle Azaqua CO2 fles retour uit ons ruilsysteem en betaald alleen voor de vulling. De CO2 fles die u retour ontvangt uit het ruilsysteem zijn dus gebruikte, vergelijkbare, zo goed als nieuwe flessen. Zodra de CO2 fles door Azaqua ontvangen is, wordt gelijk een volle fles teruggestuurd. Dit kan worden versneld wanneer we een kopie van het verzendbewijs + flesnummer ontvangen per email.

BELANGRIJK:
- Fles dichtdraaien vóór afkoppelen
- Altijd met draagbeugel inleveren
- Voeg een briefje met afzender bij de fles

EVEN UW AANDACHT:

Wij krijgen veel flessen opgestuurd.
Pak een fles zorgvuldig in en voorzie altijd uw pakket van een briefje met uw gegevens. De verzendkosten voor het toesturen zijn voor uw eigen rekening en risico.

Eigen fles behouden?
Voorzie de fles van uw naam en telefoonnummer en adresgegevens. Geef aan ons door per email dat het hier om een eigen fles gaat.


Extra informatie: De CO2 flessen zijn volledig uw eigendom en hebben geen statiegeld of iets dergelijks. CO2 flessen in het ruilsysteem van Azaqua zijn voorzien van serienummers en worden gecontroleerd op netheid en beschadigingen. We willen graag dat iedereen een goed als nieuwe fles retour krijgt. Wees dus a.u.b. zuinig op deze flessen. Geef het serienummer door bij uw bestelling.
Tip: combineer dit product met het bestellen van periodieke plantenvoeding of andere producten uit de webshop om verzendkosten te sparen.

Optie 2: Uw eigen CO2 fles laten vullen

Ook dat kan. Wij kunnen uw eigen fles gevuld retour sturen. Dit zal wel 1-2 weken kunnen duren. U besteld dan de met Type: Eigen fles vullen.

Let op: Flessen met veel roest, beschadigingen of waar de keuringsdatum van is verlopen, kunnen niet worden bijgevuld. Stuur bij voorkeur even een foto van de fles die u gevuld wilt hebben. Controleer ook even of de opening geschikt is. Een fles zoals op deze foto met een restdrukventiel kunnen wij niet vullen.
 

CO2 fles met en zonder restdrukventiel

Nog een tip: Het advies is om gebruik te maken van een extra fles, zodat u altijd 1 in gebruik heeft terwijl de andere in de tussentijd gevuld wordt. 

Extra informatie

LET OP: Bewaren in een omgeving met goede ventilatie, gas niet inademen, verstikkend in hoge concentratie, bevat gas onder druk, enkel rechtopstaand gebruiken, fles altijd borgen, kan bij verhitting exploderen, lege fles altijd dichtdraaien.

De CO2 fles heeft een uitwendige schroefdraad M21,8 x 1/4 volgens Europese DIN 477. Dit betekent dat deze flessen geschikt zijn voor alle Europese drukregelaars icm uitwendig schroefdraad.

CO2 geschikt voor consumentengebruik.

Tip van Azaqua:

Vind je de grijze kleur van de CO2 fles niet mooi? Rol er een stuk behang of stevig papier omheen. Behang is in vele dessins verkrijgbaar. Of probeer een kous of panty.


Veel gestelde vragen:
Wat houdt "inleveren met restdruk" in?
Draai een lege fles altijd dicht, alvorens de drukregelaar los te draaien. Zo wordt voorkomen dat er andere gassen in de fles terecht komen uit de atmosfeer. Deze zouden de binnenkant van de fles kunnen aantasten of voor verontreiniging in de zuiverheid kunnen zorgen.

Mijn fles valt buiten de keuringsdatum, kan deze worden hervuld?
Nee, dat kan niet. Deze datum zit er niet voor niets op. Voor onze en uw eigen veiligheid adviseren wij een nieuwe fles te kopen.

Is de vervangende CO2 fles in het ruilsysteem van exact dezelfde afmeting als mijn opgestuurde fles?
Nee, niet altijd. Er wordt met meerdere leveranciers van flessen gewerkt en die zijn niet altijd hetzelfde. Een klein verschil kan er zijn in hoogte van de flessen. De inhoud is uiteraard wel altijd hetzelfde. Flessen zijn altijd van nette kwaliteit.

Is CO2 gevaarlijk?
In principe niet, maar het is niet zonder risico. CO2 is zwaarder dan lucht. Een lekkende CO2 fles van 2kg in een kleine ruimte kan kruipende kinderen verstikken. Hoge CO2 concentraties in gesloten ruimtes zijn gevaarlijk en hebben een verstikkend effect hebben. Controleer uw systeem dan ook altijd op lekkages en zorg er voor dat de fles niet om kan vallen.

Datasheet

Product soort:
CO2 fles

Specifieke referenties

ean13
2000500012500

Download

CO2 fles laten vullen formulier

formulier (PDF)

Download (604.31KB)

Bijpassende accessoires

 • CO2 fles hervulbaar
  Fles inhoud: 500 gram 2 kg 6 kg
  Prijs € 42,90
  v.a. € 42,90
  € 85,80 / kg
 • CO2 drukregelaar
  Prijs € 64,90
 • Steeksleutel voor CO2 drukregelaar
  Prijs € 5,90