Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA CO2 Speed Controller - CO2 doseren aan het aquarium
ADA CO2 Speed Controller - CO2 doseren aan het aquarium ADA CO2 Speed Controller - CO2 doseren aan het aquarium ADA CO2 Speed Controller - CO2 doseren aan het aquarium ADA CO2 Speed Controller - CO2 doseren aan het aquarium

ADA CO2 Speed Controller

€ 22,90
Inclusief belasting

Met de ADA CO2 Speed Controller is de hoeveelheid CO2 precies in te stellen. Wanneer de CO2 slang vanaf de bron gesplitst wordt, moet er op iedere vertakking een eigen CO2 Speed Controller om de juiste hoeveelheid te doseren.

Aantal
direct leverbaar

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn gesloten/onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
 (5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

ADA CO2 Speed Controller voor CO2 doseren

Met de ADA CO2 Speed Controller is de hoeveelheid CO2 precies in te stellen. Wanneer de CO2 slang vanaf de bron gesplitst wordt, moet er op iedere vertakking een eigen CO2 Speed Controller om de juiste hoeveelheid CO2 te doseren. Een speed controller kan ook een uitkomst zijn bij het CO2 doseren met Bio CO2 systeem.

Voor het aansluiten op flexibele siliconen CO2 slang gebruikt u een "Joint Stick"
Voor aansluiten op CO2 drukslang kan gebruik worden gemaakt van de handige "push to release" aansluiting.
ADA Branch connectie

Let op bij het aansluiten dat de juiste flowrichting wordt aangehouden.

Bekijk ook:  Waarom kiezen voor ADA?

ADA-110-061

Datasheet

Productnaam:
CO2 Speed Controller
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
door op  08 Mar 2017 (ADA CO2 Speed Controller) :
(5/5

Co2 nu veel beter te doseren

Aangeschaft om Co2 beter te kunnen doseren. De bij de JBL u201 meegeleverde drukregelaar is weinig precies. Die staat nu dus vol openen en het regelen doe ik met deze Co2 Speed Controller en dat werkt prima!

door op  19 Jun 2014 (ADA CO2 Speed Controller) :
(5/5

Ik verwacht besparing door een merkartikel te gebruiken

De CO2 speed controller bespaart mij problemen met CO2 verspilling, dat was het idee en ik heb het getest door hem onder water te houden tijdens bedrijf, dus tijdens CO2 toediening en hij lekt inderdaad geen CO2 (met de originele ADA-slang tenminste). Ik gebruik al jaren een pH-regelaar met CO2 fles. De snelheid van CO2 toediening was altijd een kwetsbaar punt, want goedkope luchtkraantjes zijn door hun verspillende lekkage niet te gebruiken. Tot nu toe had ik tussen de magneetklep klep en de diffusor een flexibele slang met een metalen klemmetje er op zitten om de slang net niet helemaal dicht te knijpen. Het was heel moeilijk af te stellen en onbetrouwbaar, maar het ging jaren zo. De speedcontroller van ADA was de eerste professionele oplossing die ik tegenkwam voor dit cruciale onderdeel. De drukregelaar op de fles kan ik nu veel lager afstellen, dus minder risico op CO2 lekkage. De toevoer naar de diffusor is nu makkelijk regelbaar geworden, het ziet er heel wat beter uit. Bedankt!