Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
EHEIM CO2 Magneetventiel voor powerLED+

EHEIM CO2 Magneetventiel voor powerLED+

Inclusief belasting
Met het magneetventiel kan de CO2-toevoer in het aquarium worden uitgeschakeld – b.v. om de pH te regelen of 's nachts. Dit magneetventiel is speciaal ontwikkeld voor het EHEIM LEDcontrol+ lichtregelsysteem en EHEIM pHcontrol+e.
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

EHEIM CO2 Magneetventiel voor powerLED+

Met het magneetventiel kan de CO2-toevoer in het aquarium worden uitgeschakeld – b.v. om de pH te regelen of 's nachts.
Door de toevoer 's nachts uit te schakelen kan tot 50% CO2 worden bespaard, omdat fotosynthese alleen bij daglicht plaatsvindt, waarbij planten kooldioxide opnemen en zuurstof afgeven. 'S Nachts of zonder licht verbruiken de planten zuurstof, daarom zou CO2-bemesting niet gunstig zijn.

EHEIM CO2 – 24V magneetventiel voor powerLED+

Dit magneetventiel is speciaal ontwikkeld voor het EHEIM LEDcontrol+ lichtregelsysteem. Hij wordt aangesloten op de EHEIM powerLED+ verlichting en LEDcontrol+ en schakelt de CO2-toevoer tijdens de zonsondergang 's nachts uit. Bij zonsopgang wordt de CO2-toevoer weer geactiveerd. Het magneetventiel kan ook zonder LEDcontrol+ worden bediend met een standaard timer. Let op: Het magneetventiel is niet dimbaar.

Voor een pH aangestuurde CO2 bemesting kan dit magneetventiel ook worden gekoppeld aan EHEIM pHcontrol+e. Via de smartphone, tablet of browser is dan automatisch te schakelen in de CO2 toevoer wanneer een ingesteld pH-waarde is bereikt.

EHEIM CO2 Magneetventiel voor powerLED+ eigenschappen

- Onderhoudsvrij
- Stille werking
- Inclusief terugslagklep
- Inclusief kabel van 1,5 meter
- Gemaakt in Duitsland
- 3 jaar garantie

EH-6064380

Download

EHEIM Magneetventiel powerLED+

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.64MB)