Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

CO2 toevoegen

Slide thumbnailDennerle CO2 wegwerpfles

,,

,,

Koolstof is het belangrijkste element voor gezonde plantengroei. Door het toevoegen van CO2 worden planten in hun natuurlijke behoefte voorzien.

In een aquarium waar CO2 wordt toegevoegd zullen aquariumplanten beter groeien. Aquariumplanten hebben naast licht ook CO2 nodig voor fotosynthese. U vindt hier producten om CO2 aan het aquarium toe te voegen. Met een CO2 systeem kunt u de pH van het aquariumwater verlagen. CO2 bemesting is praktisch onmisbaar in een stevig beplant aquarium.

Subcategorieën

 • CO2 systemen

  Een goed CO2 systeem en het toevoegen van vrij opneembare CO2 in het aquarium is naast een goede bemesting van aquariumplanten een bepalende factor voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium. Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter en verlaagt u de pH van het aquariumwater.

 • CO2 Diffusors
  Slide thumbnailCO2 diffusor BOWL

  ,,

  ,,

  Om CO2 optimaal in het water op te lossen, zijn kleine belletjes nodig. Door het grote contact-oppervlak wordt het beter opgenomen in het water en door aquariumplanten.

  De kleine belletjes die een CO2 diffusor produceerd, hebben een groot contactoppervlak. De CO2 diffusor zorgt er dus voor dat de toegevoegde CO2 optimaal in het water oplost en zich in het aquarium verspreidt. In een aquarium met CO2 bemesting groeien aquariumplanten vele malen beter!

 • CO2 Bellentellers
  Slide thumbnailCO2 bellenteller SPIRAL

  ,,

  ,,

  De hoeveelheid CO2 kan met behulp van een CO2 bellenteller eenvoudig worden ingesteld. Afstellen gaat een stuk gemakkelijker!

  Met een CO2 bellenteller kan hoeveelheid toegevoegde CO2 aan het aquarium worden gecontroleerd. Door de CO2 toevoer inzichtelijk te hebben, kan de dosering gemakkelijker worden afgesteld en kan het eventueel op hol slaan van defecte CO2 regelaars worden opgemerkt. Te veel CO2 in het aquarium kan schadelijk zijn voor uw vissen.

 • CO2 checkers
  Slide thumbnailCO2Art Drop Checker Solution (15ml)

  ,,

  ,,

  Het juiste CO2 gehalte is essentieel voor een gezonde plantengroei. Gebruik een CO2 checker om het CO2 gehalte in één oogopslag af te lezen.

  Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei. Met een CO2 Checker is het CO2 gehalte in het aquarium te meten. De vloeistof in deze Drop Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert.

 • CO2 toebehoren
  Slide thumbnailCO2Art verdeelblok voor PRO-Elite Series Regulator

  ,,

  ,,

  CO2 bemesting is een belangrijk onderdeel voor een weelderig aquarium. Vergroot de kans op succes door gebruik te maken van betrouwbare onderdelen.

  CO2 toevoegen aan het aquarium kan ingewikkeld zijn, maar met de juiste accessoires wordt het vrij eenvoudig. Ook wanneer er meerdere aquaria op één systeem dienen te worden aangesloten, zijn alle benodigde materialen hier te vinden.

Er zijn 160 producten.

Item 1-24 van 160 in totaal item(s)

Actieve filters