Slide background

CO2 toevoegen

Slide thumbnailEHEIM pHcontrol+e Set

,,

,,

Koolstof is het belangrijkste element voor gezonde plantengroei. Door het toevoegen van CO2 worden planten in hun natuurlijke behoefte voorzien.

In een aquarium waar CO2 wordt toegevoegd zullen aquariumplanten beter groeien. Aquariumplanten hebben naast licht ook CO2 nodig voor fotosynthese. U vindt hier producten om CO2 aan het aquarium toe te voegen. Met een CO2 systeem kunt u de pH van het aquariumwater verlagen. CO2 bemesting is praktisch onmisbaar in een stevig beplant aquarium.

Subcategoriën

 • CO2 systemen

  Een goed CO2 systeem en het toevoegen van vrij opneembare CO2 in het aquarium is naast een goede bemesting van aquariumplanten een bepalende factor voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium. Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter en verlaagt u de pH van het aquariumwater.

 • CO2 Diffusors
  Slide thumbnailAzaqua CO2 diffusor BOWL

  ,,

  ,,

  Om CO2 optimaal in het water op te lossen, zijn kleine belletjes nodig. Door het grote contact-oppervlak wordt het beter opgenomen in het water en door aquariumplanten.

  De kleine belletjes die een CO2 diffusor produceerd, hebben een groot contactoppervlak. De CO2 diffusor zorgt er dus voor dat de toegevoegde CO2 optimaal in het water oplost en zich in het aquarium verspreidt. In een aquarium met CO2 bemesting groeien aquariumplanten vele malen beter!

 • CO2 Bellentellers
  Slide thumbnailCAL CO2 Double Counter

  ,,

  ,,

  De hoeveelheid CO2 kan met behulp van een CO2 bellenteller eenvoudig worden ingesteld. Afstellen gaat een stuk gemakkelijker!

  Met een CO2 bellenteller kan hoeveelheid toegevoegde CO2 aan het aquarium worden gecontroleerd. Door de CO2 toevoer inzichtelijk te hebben, kan de dosering gemakkelijker worden afgesteld en kan het eventueel op hol slaan van defecte CO2 regelaars worden opgemerkt. Te veel CO2 in het aquarium kan schadelijk zijn voor uw vissen.

 • CO2 Checkers
  Slide thumbnailCO2Art Drop Checker Solution (15ml)

  ,,

  ,,

  Het juiste CO2 gehalte is essentieel voor een gezonde plantengroei. Gebruik een CO2 checker om het CO2 gehalte in één oogopslag af te lezen.

  Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei. Met een CO2 Checker is het CO2 gehalte in het aquarium te meten. De vloeistof in deze Drop Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert.

 • CO2 Toebehoren
  Slide thumbnailDennerle IJkvloeistof pH 7 (50ml)

  ,,

  ,,

  CO2 bemesting is een belangrijk onderdeel voor een weelderig aquarium. Vergroot de kans op succes door gebruik te maken van betrouwbare onderdelen.

  CO2 toevoegen aan het aquarium kan ingewikkeld zijn, maar met de juiste accessoires wordt het vrij eenvoudig. Ook wanneer er meerdere aquaria op één systeem dienen te worden aangesloten, zijn alle benodigde materialen hier te vinden.

Actieve filters

 • Azaqua CO2 Diffusor cup HQ
  Diameter: 15mm 20mm 30mm 40mm 50mm
  € 24,90
  v.a. € 21,90

  Met deze CO2 diffusor is het eindelijk gelukt om een indrukwekkende kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Fijne belletjes worden geproduceerd en gelijkmatig verdeeld over het membraan.

  Selecteer het gewenste type voor de afmeting van uw aquarium.

 • Azaqua CO2 bellenteller REGULAR
  € 9,90

  Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

 • Azaqua CO2 Checker M
  € 9,90

  Handige CO2 checker voor ieder type aquarium van klein tot groot. Voor bevestiging tegen de ruit kan hij op iedere gewenste plaats worden gehangen. Zo is op verschillende plekken in het aquarium het CO2 gehalte te meten.

  LET OP: exclusief CO2 check / indicatorvloeistof

 • CO2 systeem samenstellen
  € 0,00

  Complete CO2 set samenstellen met alle benodigdheden om zorgeloos CO2 toe te voegen aan het aquarium. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor aquariumplanten. Een goed CO2 systeem is daarom een zinvolle investering voor uw aquarium.

  Selecteer zelf een CO2 bellenteller en CO2 diffusor om de set compleet te maken voor het formaat van uw aquarium.

 • Azaqua CO2 bellenteller REGULAR HQ
  € 13,90

  Deze Azaqua CO2 bellenteller REGULAR is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

 • CO2 wegwerp systeem samenstellen
  € 0,00

  Complete CO2 set samenstellen met alle benodigdheden om zorgeloos CO2 toe te voegen aan het aquarium. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor aquariumplanten. Een goed CO2 systeem is daarom altijd een zinvolle investering voor uw aquarium.

 • Azaqua CO2 diffusor BOWL
  type: BOWL 30 BOWL 15
  € 15,90

  De CO2 diffusor Bowl is elegant van vorm en lost CO2 op in het aquariumwater. De compacte CO2 diffusor produceert belletjes waardoor CO2 wordt opgenomen. Positioneer de CO2 diffusor in de stroming, zodat de CO2 direct naar de aquariumplanten wordt geleverd.

  Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
  Bowl 15 en 30 zijn het nieuwe model met rechte slangaansluiting

 • Azaqua CO2 Checker Edge
  € 11,90

  Een buitengewoon stijlvolle oplossing! De CO2 checker Edge kan over de rand van het aquarium worden gehangen. De kleur van de CO2 indicator vloeistof geeft op ieder moment van de dag het CO2 gehalte van het aquarium aan.

  LET OP: exclusief CO2 check / indicator vloeistof

 • Azaqua CO2 Atomizer Ultra
  Type: Small Large
  € 15,90
  Azaqua CO2 Atomizer Ultra lost CO2 op een extreem efficiënte manier op. De CO2 atomizer is klein van formaat en kan gemakkelijk in gebruik worden genomen.

  Verkrijgbaar in Small of Large.
 • CO2 voor Quooker
  € 0,00
  Voordeliger CO2 voor uw Quooker? Maak gebruik van onze drukregelaar en hervulbare CO2 flessen.
 • Azaqua CO2 Checker Globe
  Maat: S L
  € 12,90

  Handige CO2 checker voor ieder type aquarium van klein tot groot. Voor bevestiging tegen de ruit kan hij op iedere gewenste plaats worden gehangen. Zo is op verschillende plekken in het aquarium het CO2 gehalte te meten.

  Maat S: 20mm
  Maat L: 35mm

  LET OP: exclusief CO2 check / indicator vloeistof

 • Azaqua CO2 bellenteller SPIRAL
  € 16,90

  Deze Azaqua bellenteller SPIRAL is gemaakt van hoogwaardig glas en ziet er bijzonder stijlvol uit. De CO2 bellen lopen door de spiraal, waardoor het aantal bellen CO2 zeer eenvoudig zijn te tellen. Simpel en stijlvol CO2 doseren aan het aquarium!

 • CO2Art CO2 Drop Checker Kit
  € 14,99
  De CO2Art CO2 Drop Checker Kit bevat een CO2 Drop Checker en CO2Art Drop Checker Solution (15ml). Een complete combo om aan de behoeftes van een professionele aquascaper te voldoen. De CO2 Drop Checker is gemaakt van glas waardoor dit bijna niet opvalt. In de bol is de kleur van de vloeistof goed te zien en hoeft er nooit meer over het CO2 gehalte te worden getwijfeld.
 • Azaqua CO2 Diffusor mini cup HQ
  Diameter: 10mm 15mm
  € 24,90

  Als oplossing om CO2 toevoegen aan een klein aquarium is deze kleine CO2 diffusor uitstekend geschikt. Fijne belletjes worden geproduceerd en gelijkmatig verdeeld over het membraan.

 • Azaqua CO2 bellenteller METAL
  € 14,90
  Een CO2 bellenteller van metaal met geïntegreerde terugslagklep. Met het extra nippeltje kan hij rechtstreeks op de CO2 drukregelaar worden aangesloten.
 • Tropica CO2 System Nano
  € 98,20

  Tropica CO2 System Nano is een complete CO2 set met een elegant nano design. Hiermee kan CO2 simpel en nauwkeurig worden toegevoegd aan een klein aquarium.

 • ADA CO2 Forest Bottle
  € 19,90

  Dit is een navullings CO2 cartridge voor het ADA CO2-System 74-YA/ver.2. Deze CO2 navulling is heel eenvouding aan te sluiten op het ADA CO2-System 74-YA/ver.2. De CO2 die uit deze cartridge komt is licht geparfumeerd.

 • Azaqua CO2 bellenteller METAL ver.2
  € 14,90
  Azaqua CO2 bellenteller METAL ver.2 is een stevige, robuuste CO2 bellenteller. De geïntegreerde terugslagklep voorkomt dat water terug kan lopen. Op beide zijden van de bellenteller is 4/6mm CO2 slang aan te sluiten.
 • ADA CO2 Advanced System - Forest
  € 299,90
  ADA CO2 Advanced System - Forest bevat alles om te beginnen met het toevoegen van CO2 aan het beplante aquarium. Alle benodigde materialen zitten er in om direct aan de slag te gaan!
 • Azaqua Inline CO2 atomizer
  Diameter: 12/16 mm 16/22 mm
  € 24,90

  Deze inline CO2 atomizer zorgt er voor dat CO2 maximaal wordt opgelost in het aquarium. Niet alleen zijn de belletjes uitermate klein (=groot contact oppervlak) dankzij het keramische membraan, maar ze komen ook nog eens in contact met zo veel mogelijk water. Extreem efficiënt CO2 oplossen dus!

  Dubbelcheck de juiste slangmaat  Kies de juiste diameter voor 12/16 of 16/22 slang
  slangmaat

 • ADA CO2 Drop Checker
  € 49,90

  Met deze ADA CO2 Drop Checker is het heel eenvoudig om het CO2 gehalte van het aquariumwater te beoordelen. Door het glaswerk met de speciale vloeistof te vullen en tegen de ruit van het glas te hangen, kan continue worden bekeken of er voldoende CO2 in het aquarium is.

 • Azaqua Inline CO2 Atomizer...
  • Nieuw
  Azaqua Inline CO2 Atomizer premium
  Diameter: 12/16 mm 16/22 mm
  € 25,90
  Azaqua Inline CO2 Atomizer premium is de alles in één oplossing om CO2 efficiënt in het aquarium op te lossen.

  Verkrijgbaar voor 12/16 of 16/22 slangaansluiting
 • Azaqua CO2 indicator vloeistof
  € 5,90
  Indicator vloeistof voor in CO2 checkers. De vloeistof is direct klaar voor gebruik. Gebruik het handige druppelflesje om CO2 checkers te vullen.
 • Chihiros Bubble Counter
  € 14,90
  Chihiros Bubble Counter is een stevige bellenteller met geïntegreerde terugslagklep. Aan beide uiteinden kan er een CO2 slang op worden aangesloten. Dankzij de geïntegreerde terugslagklep kan het water niet teruglopen.