facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter

Mini aquascaping set Aktie

Gefeliciteerd met uw enige echte mini aquascaping set! Net als deze set, is ook Azaqua klein begonnen en uitgegroeid tot wat het nu is: een volwaardige aquascaping webshop met winkel. Ook dit kleine aquarium zit vol potentie! Met het zand en de steentjes kan lekker worden geknutseld in het klein om een leuke layout mee te schetsen. Desgewenst zijn eigen materialen er aan toe te voegen om er iets unieks van te maken.

Ook in zo'n klein aquarium zijn de mogelijkheden eindeloos! Door dingen uit te proberen ontstaan nieuwe ideeën en worden dromen werkelijkheid. Met het definitieve idee in uw achterhoofd, kan dan bij Azaqua het benodigde materiaal worden uitgezocht om de droomlayout in het groot mee te realiseren.

15 euro korting

Lever het mini aquarium met de bon weer in, in de winkel en ontvang 15 euro korting op uw aankopen. (minimale besteding € 50,- en maximaal 1 bon per klant. Aktie loopt van 5 t/m 31 januari 2019)

Maak kans op een waardebon van 100 euro

Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd naar het resultaat van uw knutselarbeid. Wees creatief en maak een foto van het resultaat. Onder alle inzendingen wordt de mooiste creatie gekozen en die wint een waardebon van € 100,-. Stuur uw foto in naar info@azaqua.nl vóór 31 januari 2019. De winnaar wordt in de nieuwsbrief en op Facebook bekend gemaakt.

Hier een overzicht van de inzendingen tot nu toe:
(inzenden kan t/m 31 januari 2019)

Sacha Hoyer heeft zelfs een "making of" video gemaakt van zijn mini layout. Bekijk hem hier op zijn Instagram: link