Filter op

Prijs

Prijs

 • € 3,00 - € 38,00

laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!

Cosmetic Sand

Gebruik maken van aquariumgrind biedt vele interessante mogelijkheden bij het creëren van een natuurlijke Layout. Door aquariumzand met aquariumgrind slim te combineren zijn leuke optische effecten te bereiken. De optische schaal van de aquascape kan hiermee enorm worden verbeterd.

Actieve filters

 • ADA La Plata Sand

  € 14,90

  La Plata Sand bestaat uit fijne, helderwitte korrels die goed opvallen in een helder verlicht aquarium. Dit aquariumgrind is perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling van uw aquarium.

  Ook kan het aquariumzand perfect worden gebruikt voor bijvoorbeeld Wabi-kusa of andere doeleinden.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte < 3mm

  Bekijk
 • ADA Colorado Sand

  € 14,90

  Colorado Sand heeft een natuurlijke kleur met een warme uitstraling. Dit aquariumzand haalt het groen van de aquariumplanten naar boven en de creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

  Inhoud: 8kg
  korrelgrootte < 3mm

  Bekijk
 • DOOA Tropical River Sand

  € 8,90
  Bekijk
 • Dupla River Sand

  € 7,25
  River Sand is een mooi aquariumzand met een natuurlijke uitstraling. Fijne korrels van 0,5 tot 1,4mm groot zorgen voor een vergrote optische schaal. Aquariumplanten laten zich er gemakkelijk in aanplanten. Voor vissen is het ook ideaal, want Corydoras zal er lekker in kunnen woelen.

  Inhoud: 5 of 10 kg
  Bekijk
 • ADA Aqua Gravel S

  € 7,90

  Het Aqua Gravel is natuurlijk riviergrind en dit aquariumgrind heeft geen invloed op de waterwaardes van het aquariumwater. Ook is het uitermate decoratief en zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen bij het creëren van een onderwaterlandschap.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte: 2 - 5 mm

  Bekijk
 • Plantahunter grind Glacier

  € 12,99

  Plantahunter grind Glacier is een gletsjerwitte grindsoort bestaande uit afgerond steensplit. De stralend witte kleur van het grind geeft een bijzonder frisse indruk en een sterk contrast in het aquarium.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 2-4 mm, 8-10mm of 10-30mm

  Bekijk
 • Plantahunter grind Rio Xingu

  € 10,99

  Plantahunter grind Rio Xingu is een bonte mix aquariumgrind met fraaie kleurcontrasten. De mix met veelal platte kiezels is geïnspireerd op de Xingu rivier in Brazilië. 100% natuurlijk voor een gegarandeerd natuurlijke uitstraling.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 2-22 mm

  Bekijk
 • Plantahunter grind River

  € 10,99

  Plantahunter grind River is een aantrekkelijk mengsel van natuurlijk, afgeronde platte kiezelstenen. In het aquarium zal dit grind voor een natuurlijke uitstraling zorgen, dankzij de verschillende grijstinten.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: S= 4-8 mm of L= 8-12mm

  Bekijk
 • ADA Sand Flattener

  € 37,90

  Met deze ADA Tool maakt u het substraat eenvoudig vlak en netjes. Hij is niet alleen handig bij het opzetten van het aquarium, maar helpt ook bij het vlak maken van de bodem na een waterwissel of wanneer vissen of garnalen het zand hebben verplaatst. Het substraat raakt weer netjes vlak en met het smalle gedeelte zijn ook de kleine ruimtes eenvoudig te bereiken.

  Lengte: 270mm

  Bekijk
 • Plantahunter grind Baikal

  € 12,99

  Gebruik Plantahunter grind Baikal om meer accenten op de bodem van het aquarium aan te brengen. Een 100% natuurproduct van natuurlijke leisteen.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 3-8 mm of 10-30mm

  Bekijk
 • Plantahunter grind Beach

  € 15,99

  Plantahunter grind Beach is sneeuwwit van kleur met een heel fijne korrelgrootte. Geef het aquarium met dit 100% natuurlijke grind een frisse indruk.

  Inhoud: 5 kg
  Korrelgrootte: 0,1-6 mm

  Bekijk
 • Aquarium decoratie zand 1-2mm
  • Aanbieding!

  Aquarium decoratie zand 1-2mm

  € 3,25
  Bekijk