Chihiros Dosing Pump (4 kanaals)
Chihiros Dosing Pump (4 kanaals) Chihiros Dosing Pump (4 kanaals) Chihiros Dosing Pump (4 kanaals) Chihiros Dosing Pump (4 kanaals) Chihiros Dosing Pump (4 kanaals)

Chihiros Dosing Pump (4 kanaals)

€ 123,95
Inclusief belasting
De Chihiros Dosing Pump is een innovatieve doseringspomp die je aquarium een boost geeft! Deze compacte doseerpomp is in staat om precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen toe te voegen aan het aquariumwater. Met de Chihiros Dosing Pump krijgt je aquarium de professionele verzorging die het verdient!
Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 4 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Chihiros Dosing Container

Chihiros Dosing Container

€ 14,95
Chihiros Dosing Container Holder

Chihiros Dosing Container Holder

€ 22,95
Chihiros Dosing Tube Holder

Chihiros Dosing Tube Holder

€ 14,95

Chihiros Dosing Pump (4 kanaals)

De Chihiros Dosing Pump is een innovatieve doseringspomp die je aquarium een boost geeft! Deze compacte doseerpomp is in staat om precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen toe te voegen aan het aquariumwater, waardoor het aquarium optimaal wordt verzorgd. De doseerpomp is uitgerust met een geavanceerde technologie. Precies de juiste dosering geven om je aquariumomgeving gezond en stabiel te houden. Gebruik de Chihiros app om je doseringsschema helemaal aan te passen aan de behoeften van jouw aquarium. Bovendien is het gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te installeren. Met de Chihiros Dosing Pump krijgt je aquarium de professionele verzorging die het verdient!

Bij het ontwerp van de Chihiros Dosing Pump is aan alles gedacht. Hij is compact (17,7 x 5,4 x 4,2 cm) en ziet er helemaal modern uit. In de verpakking zit een handig papier om de schroefgaten precies op de juiste plek af te kunnen tekenen. Met de meegeleverde schroefjes hangt hij zo op zijn plek. Aan de achterzijde zit een uitsparing waar de stroomkabel mooi naar buiten kan.

Uniek is de gemiste dosiscompensatie. Geautomatiseerde doseringen kunnen hun geplande tijden missen als gevolg van externe omstandigheden zoals een stroomstoring. De gemiste dosis kan worden gecompenseerd zodra hij weer in de normale bedrijfsmodus raakt. Als deze functie staat uitschakelt, wordt de dosis niet opnieuw gepland. (deze functie treedt pas in werking als de batterij is geïnstalleerd).

De interne slang maakt gebruik van een BPT-slang van het merk PharMed, het is niet nodig om de interne slang binnen 1000 werkuren te vervangen. De doseersnelheid bedraagt maximaal 60 ml/min. De totale dagelijkse dosis per pomp kop kan variëren van 0,2 ml tot 999,9 ml in stappen van 0,1 ml, maar de kleinste individuele dosis is beperkt tot 0,2 ml.

In de Chihiros app valt alles nauwkeurig in te stellen. Er kunnen 4 verschillende vloeistoffen afzonderlijk worden ingesteld. Kalibreren van de hoeveelheid is een fluitje van een cent. Ideaal is de combinatie met Chihiros Dosing Container en Chihiros Dosing Tube Holder.

Chihiros Dosing Pump Specificaties

Aantal doseerkoppen: 4
Dosisstroom: > 50 ml/min
BPT-levensduur:  ≥1000H
Afmeting: 17,7 x 5,4 x 4,2 cm (7,0 x 2,2 x 1,7 inch)
Bedrijfstemperatuur: 5 tot 45° C
Relatieve vochtigheid: 15~85% RV
Voedingsspanning: 100-240 V 50/60 Hz
Werkspanning: Gelijkstroom 12V

Inclusief: power adapter, kabel, maatcilinder

CHI-541476

Datasheet

Product soort:
Doseerpomp
Lengte:
177mm
Diepte:
54mm
Hoogte:
42mm
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • Chihiros Dosing Container
    Prijs € 14,95
  • Chihiros Dosing Container Holder
    Prijs € 22,95
  • Chihiros Dosing Tube Holder
    Prijs € 14,95

Video