Stel hier uw vraag

Dragon Stone DR3030 Bekijk groter
Dragon Stone DR3030

Dragon Stone DR3030

De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

DR3030 = 2500-3000g


Meer details

€ 12,69

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

    De Dragon Stone (Ohko Stone) is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

    Ze zijn erg decoratief en hebben bruine en gele tinten die een mooi contrast geven met groene aquariumplanten zoals bijvoorbeeld Hemianthus callitrichoides, Glossostigma elatinoides of Riccia fluitans. Bovendien zijn ze veilig om te gebruiken en geven geen stoffen aan het aquariumwater af.

     

    De Dragon Stone of de foto's is ook degene die u ontvangt. De kleur op de foto's kan afwijken van de werkelijkheid.
    Voor gebruik in het aquarium moeten de stenen goed worden omgespoeld onder de kraan of in een emmer water, omdat het resten van klei bevat. Die kunnen het aquariumwater troebel maken.