Stel hier uw vraag

Dragon Stone Mixed Sizes 12,5kg - stenen voor het aquarium Bekijk groter
Dragon Stone Mixed Sizes 12,5kg - stenen voor het aquarium

Dragon Stone (per kg)

De Dragon Stone is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter en zijn daarom zeer geschikt voor gebruik in het aquarium.

Aantal per kg


Meer details

€ 5,50

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(4,8/5)
14 beoordeling(en) - 14 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
5 € 0,60 € 3,00
10 € 1,00 € 10,00
25 € 1,60 € 40,00

  Dragon Stone (Drakensteen)

  De Dragon Stone (Ohko Stone) is een steensoort uit Azië en heeft een textuur en uitstraling die aan een drakenhuid doet denken. Deze aquariumstenen met vele gaten en interessante structuur hebben een indrukwekkend karakter. Uitermate geschikt voor het gebruik in een aquascape.

  Dragon stones zijn erg decoratief en hebben bruine en gele tinten. Warme kleuren die een mooi contrast geven met groene aquariumplanten zoals bijvoorbeeld Hemianthus callitrichoides, Glossostigma elatinoides of Riccia fluitans. Door de gaten zijn ze wat lichter in gewicht. Gaten kunnen wel vol zitten met klei, maar dit is onder een stromende kraan wel af te spoelen. Om nog meer details aan te kunnen brengen in de aquascape, kunnen de stenen ook gemakkelijk met een hamer worden stukgeslagen in kleinere stukken. Bovendien zijn ze veilig om te gebruiken en geven geen stoffen aan het aquariumwater af.

  Premium kwaliteit Dragon Stone Mixed Sizes

  per kg

  Dragon Stones bestellen:

  Bij het selecteren van de stenen wordt geprobeerd om stenen van verschillende groottes bij elkaar te zoeken. Het is in elk geval aan te raden om wat extra stenen te bestellen, zodat er meer keuze vrijheid ontstaat bij het opbouwen van de layout. Of geef uw voorkeur aan bij het bestellen.

  Bekijk de voorbeelden

  TIP: 12 kg is een mooie hoeveelheid voor een 60-120cm aquarium, afhankelijk van de layout. Voor een groter aquarium kunnen meerdere kilo's worden besteld. De kleur op de foto's kan afwijken van de werkelijkheid. Voor gebruik in het aquarium moeten de stenen goed worden omgespoeld onder de kraan of in een emmer water, omdat het resten van klei bevat. Die kunnen het aquariumwater troebel maken.

  € 5,- CASHBACK AKTIE
  Mail een foto van uw layout met Dragon stones van Azaqua en ontvang een waardebon ter waarde van € 5,-

  Product type:Aquarium decoratie
  Nederlandse naam:Drakensteen
  Type:Dragon Stone
  Gewicht:per kg
  Bijzonderheden:Geeft geen stoffen aan het water af

Reviews

Van op 07 Jun 2015 (Dragon Stone (per kg)) :
(4/5

Dragon Stone Mixed Sizes 12,5kg

Snelle levering. Ik heb mooie grote stenen gekregen. Helaas is er wel tussen de stenen een grof kleur verschil, 3 grote stenen zijn grijs, de andere 2 grote stenen zijn bege/rood.

 Rapporteer
Van op 13 Apr 2015 (Dragon Stone (per kg)) :
(5/5

Mooie combinatie stenen

zeer ruime selectie van stenen ontvangen voor mn 50 ltr bak. Heb er nog veel over die voor andere bakken gebruikt kan worden

 Rapporteer