facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Driftwood S (30-40cm) Bekijk groter
Driftwood S (30-40cm)

Driftwood S (30-40cm)

Het natuurlijke Driftwood decoratiemateriaal is bijzonder fraai hout voor het aquarium. De kronkelende vormen en boeiende textuur van het tropische drijfhout heeft een heel natuurlijke uitstraling.

prijs per stuk
Formaat S (30-40cm)
ca. 100-500 gram

Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting


Meer details

€ 6,90

€ 32,55 per kg

direct leverbaar

Voorraad

Klant beoordelingen

(5/5)
2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 10% € 1,38

  Driftwood voor een natuurlijk aquarium

  Dit unieke natuurlijke decoratiemateriaal wordt verzameld op plekken waar dit aanspoelt. Het is een verzameling van tropische, hardere houtsoorten die op natuurlijke wijze in het water terecht zijn gekomen en daar al voor een langere tijd in hebben gelegen. Hierdoor heeft het, op een uitzondering na, geen zaagvlakken. Ieder stuk hout is dus op vele manieren in het aquarium te gebruiken en geeft altijd een natuurlijke uitstraling!

  Het natuurlijke Driftwood beschikt tevens over kronkelende vormen en een grillige textuur. Ook kan het hout begroeien met mossen en bijvoorbeeld Javavarens. Ieder stuk hout is uniek en los te koop. Door meerdere stukken hout met elkaar te combineren kan het aquarium op speelse wijze worden ingericht. 

  Bestel 2 of meer stukken en ontvang 10% korting

  Driftwood S (30-40cm) productinformatie
  Foto is ter indicatie. Prijs is per stuk. De kleur op de foto kan afwijken van de werkelijkheid. TIP: Combineer meerdere stukken (van verschillende formaten) Driftwood voor maximaal effect!

  LETOP: In veel gevallen zinkt het hout gelijk. Vóór gebruik in het aquarium het stuk hout eerst voorweken, om zeker te zijn dat het uit zichzelf zinkt. Afhankelijk van de dikte kan het enkele dagen duren. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan het stoffen afgeven aan het water waardoor het geel kan verkleuren.


  Bekijk ook de handige: Stap voor stap layout

 
 
 

Reviews

door op 06 Feb 2020 (Driftwood S (30-40cm)) :
(5/5

driftwood 30-40 cm

Mooie grillige vorm, flink stuk ook. Ziet er fantastisch uit!

door op 07 Dec 2017 (Driftwood S (30-40cm)) :
(5/5

Erg tevreden

Ik heb twee stukken driftwood gekocht in deze maat. De stukken verschillen erg van elkaar en zijn lekker grof. Ik ben er erg tevreden mee!

Accessoires