• On sale!
FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
FLEXI mini Scape Set
FLEXI mini Scape Set FLEXI mini Scape Set FLEXI mini Scape Set

FLEXI mini Scape Set

€159.90
Tax included

A beautiful aquarium does not have to be large. In this complete aquascape set is a small layout in creating. Developed in collaboration with Oliver Knott.

Size: 32x21x24cm
Color: black or silver

Color
Quantity
Out-of-Stock


 Customer ratings and reviews
 (5/5)  - 3 rating(s) - 3 review(s)
View distribution

FLEXI mini Scape Set up by Oliver Knott

A beautiful aquarium does not have to be large. In this complete set is a small layout in creating. The aquarium is 32x21x24cm and made of white glass. Extremely clear! The great strength is the impressive FLEXI mini LED lights. The performance exceed the regular T5 and T8 tubes with ease and is 3 times as bright than similar lighting systems! Manufactured from a single piece of aluminum, with the ability to easily side-turning: Modern design and useful for maintenance.

Hang-on filter

Despite the small size of this filter, it includes chemical, mechanical and biological filtration. He is extremely silent and filter 120L/h with only 3 Watts power consumption. Convenient in maintenance, adjustable speed, fast and simple replacement of the cartridge, small size, and including the sponge filter.

9010

Data sheet

Manufacturer:
Flexi mini
Type:
FLEXI mini Scape Set
Length:
32 cm
Depth:
21 cm
Height:
24 cm
Glass thickness:
5 mm
Aquarium volume:
16 Litres
Pump capacity:
120 L/h
Power consumption:
3 Watt
Light output:
40 Lumens per Liter
Accessories:
FLEXI mini LED, Hang-on filter, Aquarium
Article number:
multiple options

Specific References

ean13
201513878982
upc
311513878988
By on  09 July 2021 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Prima

Erg leuk bakje , de verlichting is wel behoorlijk fel in de avond maar dan doe ik hem eerder uit. Enige jammere is dat een zwarte had besteld en de zilveren kleurige gekregen.

By on  08 Dec. 2019 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Flexi M scape set

Deze set gekocht zodat ik wat vaker kan inrichten en zo het scapen kan beoefenen.
Het is immers door de afmetingen van dit aquarium voordeliger om in te richten.

Klein van formaat maar groots in uitstraling en prestatie.

Het aquarium heeft nagenoeg geen siliconen randen en is zeer netjes afgewerkt. Het glas lijkt zelfs "koud" tegen elkaar geplaatst te zijn. Daarbij is er gebruik gemaakt van zeer helder optic white glas. De vergelijking met Ada is net niet 1 op 1 maar gezien wat er geboden wordt in deze set en de kwaliteit van het geheel is dit eigenlijk een aanbieding waar u niet omheen kunt.

De flexi mini led heeft een natuuurlijke lichtkleur waarbij planten en dieren goed tot hun recht komen. Nog belangrijker is dat deze lamp precies in het midden van het aquarium zit en goede prestaties biedt.
De 675 lumen en de PAR waarden die in de lamp verstopt zitten laten mijn planten
( tropica medium) duidelijk genieten wat zich uit in een vlotte groei.
Daarbij heeft het geheel een soort van Apple look en feel wat bijdraagt aan de kwaliteit van deze set. Het stroomverbruik met 9 watt is zeer beperkt.

Het mignon filter is niet het stilste filter, maar zal bij normale omgevingsgeluiden geheel wegvallen. Makkelijk te plaatsen en weg te werken in het aquarium. Het filter biedt gezien zijn formaat veel binnenruimte om te spelen met verschillende soorten media.

Kortom..je doet hiermee een goede aankoop van beginner tot gevorderde...door de setprijs kun je de kosten die je bespaart in vergelijking tot het zelf samenstellen uitgeven aan de inrichting die je dan per saldo overhoudt.

Zeer aanbevolen.

By on  30 Jan. 2018 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Flexi mini scape set: Mijn garnalen zijn super blij

Ter vervanging van mijn vorig aquariumpje dit dingetje gekocht. Het is dan weliswaar een demo-model geworden, de verpakking was open, maar ben er super blij mee. Inclusief de ADA aquasoil zijn mijn garnalen super blij. Ze zien er beter uit, en mijn plantjes lijken al beter te groeien.

Het optic-white glas is natuurlijk ook een stuk mooier :)

Cross Sell Products

Video