facebookbutton

Leave us a message


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Leave us a message

All reviews

By Klaas B. on 27 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Seachem Purigen

Regenereren van Purigen

Het regenereren lukte hier niet met een verhouding 1:1 dunne bleek en water, product bleef bruin.
Het blijkt dat in Amerika de bleek sterker is en heb de verhouding aangepast naar 1 deel water op drie delen dunne bleek, na 24 uur weer mooi schoon.

By Vanessa H. on 27 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 Checker M

Mooi vormgegeven

Mooi vormgegeven dropchecker. Functioneert zoals verwacht. Ook de prijs is goed.

By Piet M. on 25 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Oase BioMaster 600

Aquarium filter

Heb zelf altijd oase Pompen in de vijver gehad van 20 m3, super kwaliteit plus goede garantie. Niet het goedkoopste merk maar wel het beste, heb dit filter voor mijn zoon besteld voor zijn aquarium.
Hij zweert bij deze site dus waar te kopen was voor mij simpel.

Mvg

Piet Maas

By Jeroen D. on 25 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Lavasteen dark

Goed product

Voordat ik bestelde heb ik om advies gevraagd en kreeg snel reactie. Snelle levering en mooie stenen.

By Herman P. on 24 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Seachem Purigen

Goede ervaring top product

Na enkele uren een goed resultaat
Een aanradertje

By Melanie J. on 24 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : EHEIM eXperience 350 (2426)

Super filter

Omdat ik een groter aquarium heb en mijn huidige filter niet voldeed heb ik gekozen voor de Eheim eXperience 350.
Het filter draait op mijn Rio 240 (240 liter).
Er zit een duidelijke (Nederlandse) handleiding bij, het filter wordt compleet geleverd met filtermateriaal en heeft zelfs nog ruimte over om extra filtermateriaal toe te voegen zodat je het filter in kan delen naar je eigen wensen.
Ik heb naast het filtermateriaal van Eheim ook Seachem Matrix toegevoegd.
Het filter was zeer eenvoudig in elkaar te zetten, en draaide binnen no time.
Ik ben er heel erg tevreden over!
Naast het gebruiksgemak, is het filter ook ECHT stil!
Verdere positieve punten zijn de mogelijkheid om de kraantjes te sluiten dus je hoeft geen aparte kranen meer aan te schaffen om het filter los te kunnen koppelen voor onderhoud.
Het filter levert een goede stroming waardoor eventueel vuil direct van de bodem wordt opgezogen.
Het filter zorgt voor mooi helder water en draagt bij aan het biologische evenwicht van het aquarium.
Kortom ik zou dit filter zeker aanraden!

By Melanie J. on 24 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Seachem Matrix

Perfect filtermateriaal

Ik heb heel veel gelezen over Seachem Matrix en veel positieve ervaringen gehoord.
Ik heb het nu kort in gebruik en merk nu al verschil in mijn aquarium! Het water is helderder, de planten staan er beter bij de waterwaardes blijven stabiel.
Zeker een aanrader!

By Jorn H. on 24 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Seiryu Stenen

Mooi product, ruime keuze in vele afmetingen

Prettig geholpen en in de winkel de mogelijkheid om in een 'testbak' je stenen rustig te sorteren en te scapen. Aan te raden om als beginner hier langs te gaan. Eerlijke adviezen en ondersteuning

By Rick V. on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 fles hervulbaar

Co2 fles snel geleverd

Op zondag de fles besteld en op dinsdag had ik de fles al thuis. Ziet er bovendien goed uit.

By Nathan D. on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Aqua Medic Filter Bag

Tevreden

Zeer goede filterzak met zeer fijne gaatjes waar zelfs de seachem purigen niet doorkwam.

By Nathan D. on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Transparante zuignap O

Tevreden

Ze schuiven zeer makkelijk over de buis en sluiten tegelijk ook goed aan. Alles blijft mooi zitten, ze komen niet zo makkelijk los. Een aanrader!

By Nathan D. on 23 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Inflow custom

Tevreden

De rand van mijn aquarium is breed, maar door deze uitlaat had ik toch iets estetisch mooi wat ook praktisch realiseerbaar was. Ik heb de filterslang moeten plooien en deels mee in het water moeten laten gaan, maar zeker niet minder mooi. Een echte aanrader voor iemand met een afwijkende bak met brede randen!

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Azaqua 5 delige Tool-set

Perfect om mee te beginnen.

Alle tools die je nodig hebt om te beginnen. Alles van goede kwaliteit en een handig opbergtasje. Spotgoedkoop voor alles wat je ervoor krijgt.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Lily Pipe SET

Top

Zeer mooie lily pipe set. Glas van zeer hoge kwaliteit en zeer stevig. Ze vallen ook amper op in je aquarium. De prijs is ook zeer goed.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Pollen Glass Beetle

Prachtig

Prachtige CO2 diffusor. Ziet er heel mooi uit in je aquarium en stoort absoluut niet dat hij in het zicht hangt, integendeel. Door de twee zuignappen kan je hem mooi in de hoek plaatsen wat er super uit ziet. De kwaliteit van het glas is ook top.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Seachem Matrix

Beste biologisch filtermateriaal.

Filtermateriaal met zeer hoge porositeit, een absolute must voor goede filtering van je aquarium. Korrels van goeie grote, maar niet te groot, past mooi in de bakjes van je filter. Ik raad wel aan deze eerst even af te spoelen wat er komt wel wat stof van af.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Planten pincet Curve

Curved pincet.

Pincetje van goede kwaliteit, de curve maakt het wat handiger om te planten.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Aqua Soil Amazonia Powder

Perfecte bovenste laag.

De powder is ideaal als bovenste laag van je substraat, de kleinere korrels zorgen ervoor dat planten er wat makkelijker in vastgezet kunnen worden. Zoals alle ADA producten is het wat prijziger maar het is de beste kwaliteit op de markt.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Schepnet Rond

Handig netje.

Handig klein schepnetje. Leuk dat hij uitschuifbaar is, zo neemt hij ook minder plaats in als je hem wilt opbergen.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Slangborstel Twin

Goede prijs kwaliteit.

Zeer handig borsteltje om slangen en andere fijne dingen schoon te maken. En must als je lily pipes gebruikt.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Pro Razor

Handig.

Zeer handig voor je glas mee schoon te maken zonder krassen te maken. Zoals bij alle ADA producten is hij van uitstekende kwaliteit .

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : EHEIM Air Pump 400

Goed.

Goede luchtpomp en maakt niet teveel lawaai.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : EHEIM skim350

EHEIM skim

Een must om je wateroppervlak schoon te houden. Goed prijs en eveneens van goede kwaliteit. Vind dat hij ook niet teveel het zicht verstoord aangezien het niet super groot is. Het zorgt meteen ook voor wat extra watercirculatie in je aquarium wat altijd goe is.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 Checker Edge

Stijlvol

Kleine stijlvolle CO2 checker. Past mooi op het aquarium en het is leuk dat hij buiten het aquarium hangt.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA CO2 Beetle Counter

De mooiste.

Absoluut de mooiste bellenteller die er is. Hij is inderdaad prijzig maar je krijgt er een prachtig stukje glaswerk voor terug. Hij brengt toch net dat tikkeltje extra aan je aquarium. De spiraalvorm maakt het tellen van bellen toch ook net iets handiger.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Substrate supports 20x25cm (2 stuks)

Handig

Handig als je graag in de hoogte wilt werken en n iet he risico wilt lopen dat je bodem naar beneden zakt. Ook handig om een scheidingslijn te vormen tussen eventueel zand an aqua soil. Dit allemaal voor een goede prijs.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Aqua Soil Amazonia

ADA kwaliteit.

Mooie natuurlijke bodem voor je aquarium. Perfect om planten optimaal in te laten groeien.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Power Sand Advance M (6L)

De beste.

Volgens mij de beste voedingsbodem die je kan hebben voor en beplant aquarium.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Garden Mat onderlegger

Ada Garden Mat

Mat van uitstekende kwaliteit, mijn aquarium staat er zeer stabiel op. De mat is ietsje groter dan de opgegeven maten. Ik raad aan het bij te knippen als het aquarium er al op staat, dan kun ja makkelijk langs de randen knippen. Dit ging vrij vlot voor mij.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA La Plata Sand

Zeer natuurlijk.

Zeer mooi zand met een heel natuurlijke uitstraling. Korreldikte is ook perfect. Zeker een aanrader.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Pro CO2 Regulator

All in one.

Perfecte Co2 regulator. Hij is misschien wat duurder maar het is zeer handig dat je bellenteller en magneet ventiel er al op aangesloten zitten. Je krijgt er sleutel bij om hem aan je fles te bevestigen wat zeer handig is. Ik raad dit zeker aan.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : HS Aqua Schepnet fijn

Goed en goedkoop.

Goede netjes van goede kwaliteit voor een lage prijs.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA AP Food Glass

Prachtig

Prachtig stukje glas werk, past perfect in de hand en de kwaliteit is uitmuntend. Iets dat je misschien niet per se nodig hebt waar wel een heel leuk hebbedingetje om te hebben.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA NA Thermometer

Subtiel

Zeer mooie thermometer, past perfect op het aquarium en valt amper op.

By Youness C. on 22 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : Twinstar Light S-line III

Perfect

Heel mooie lamp voor je aquarium. Mooi strak design dat perfect past bij een volglas aquarium. De kwaliteit van het licht is ook fantastisch, zeker een aanrader.

By Lucile C. on 21 Nov. 2020 :
(1/5) 
Product rated : DOOA CO2 Mini Counter

Liquid emptied in a few hours

A few hours after I plugged it, the liquid inside the counter was gone and replaced by air, and therefore it was useless as I could not see the bubbles...
I changed to another type of bubble counter and never had this issue again.

By Frank P. on 21 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Aqua Soil Amazonia

Super voedingsbodem

Ik gebruik al jaren Amazonia en mijn planten doen het uitstekend. Onlangs een nieuwe bank ingericht (450 liter) met 72 liter Amazonia. Het is een dure investering, maar je ziet het verschil echt! Mijn planten groeien snel met mooie kleur en zonder alg. In ander aquarium heb ik al 2 jaar dezelfde Amazonia voedingsbodem en ook hier groeien de planten nog steeds fantastisch.
Ik koop deze bodem altijd bij Aquaza voor een eerlijke prijs en snelle levering!

By Phine B. on 21 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : EHEIM aquastar 54 LED

Mooi strak design!

Een mooi aquarium tegen een aantrekkelijke prijs!
Door de lage lichtkap is het een strak geheel.
Groot pluspunt: kap kan opgeklapt worden, zodat
je overal makkelijk bij kunt!
Een aanrader!

By Nick S. on 20 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : ADA Superge

Heel schoon

Na een uur laten weken was alles weer zo goed als nieuw

By Ken P. on 18 Nov. 2020 :
(4/5) 
Product rated : Rotala 'Bonsai'

Mooie snelgroeiende plant

Deze plant doet het zeer goed in mijn aquarium. In de verpakking was de plant echter nog heel klein en wat wild gegroeid waardoor deze moeilijk te planten was.

By Hannah V. on 17 Nov. 2020 :
(2/5) 
Product rated : CO2 bellenteller SPIRAL

Mooi product, erg kwetsbaar

Deze bellenteller tweemaal mogen ontvangen: de eerste keer zat deze stuk in het doosje, er was weinig meer van over. Gelukkig snel een vervanger mogen ontvangen, deze kwam heel aan. We hebben deze teller een aantal weken in gebruik gehad, tot het moment dat we het water wilde bijvullen (anders zie je ook geen bellen...). We kregen hem met geen mogelijkheid los, je wilt niet teveel kracht zetten omdat het zo fragiel is. Ondanks onze voorzichtigheid brak toch de uitgang bovenop af, dus we konden het product eigenlijk meteen weggooien. Jammer! Nu een diffusor gekocht waar belletjes te zien zijn, dit werkt ook prima.

By Victor B. on 17 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 verdeler

Goed en stevig product

Een goed en vooral stevig product geen rotzooi zal ik maar zeggen. Het is erg fijn en nauwkeurig af te stellen, Jammer is alleen dat de onderdelen niet los verkrijgbaar zijn zodat je kan uitbouwen naar 4 of meer aquariums.

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 slangenset

Top

Alles er op en eraan, niet veel uitleg nodig

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 Magneetventiel

Top

Werkt perfect

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 bellenteller REGULAR

Duidelijk

Perfect om te kijken hoeveel bellen je nodig hebt. Helder en duidelijk

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 diffusor BOWL

Perfect

Top product

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 drukregelaar

Handig

Super handig om te kijken of je fles nog vol is

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 fles hervulbaar

Lekker makkelijk

Gemakkelijk te vullen en niet binnen 2 maand leeg

By Douwe D. on 15 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 systeem samenstellen

Top product

Nog geen week aangesloten en onze planten staat pracgtig

By Lucile C. on 11 Nov. 2020 :
(5/5) 
Product rated : CO2 drukregelaar

Excellent produit

Permet un dosage précis et régulier, est complètement étanche et facile d'utilisation.
Il faut un outil pour fermer le détendeur sur la bouteille.