facebookbutton

All reviews

By Remco T. on 25 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 fles hervulbaar

co2 fles 2kg

Dinsdagavond besteld en donderdagmorgen geleverd. Dus snelle levering . Fles ziet er keurig uit. Verder niet zoveel over de fles te vertellen .

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Myriophyllum mattogrossense

Puntgave plantjes

Plantjes zagen er zeer netjes uit!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Helanthium quadricostatus

Mooie plantjes

Was weer prima ontvangen, groeien snel!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Twinstar CO2 diffusor

Prima diffusor

Topding voor in mijn 300 liter aquarium. Maakt zeer fijne belletjes voor een hele goede prijs!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Echinodorus 'Aquartica'

Puntgaaf

Plant in zeer nette staat, dank!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 Checker M

Mooie checker

Prima klein ding, valt nauwelijks op, doet zijn werk prima voor een scherpe prijs!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Aqua Rebell CO2 check

Veel voor weinig!

Prima spul en heb er weinig van nodig, ik ga hier lang mee doen

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 bellenteller METAL

Goed

Moest hem goed klemvast aandraaien op de drukregelaar, maar lijkt het verder prima te doen!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 slangenset

Goed

Voldoende materialen geleverd, handig met zuignapjes

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 Magneetventiel

Prima

Werkt prima met een tijdschakelaar

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 drukregelaar

Prima

Goede regelaar

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 fles hervulbaar

Prima

Goede kwaliteit

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 systeem samenstellen

Top

Ben erg bij met het systeem, fijn dat je opties kon selecteren. Snelle levering en een scherpe prijs vergeleken met concurrerende systemen.

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Slangborstel Twin

Top

Prima reiniger, lang en flexibel voor een goede prijs!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Seachem Purigen

Fijn filtermateriaal

Zit er nog maar een week in, maar de bak lijkt frisser te ogen!

By Jorick L. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Beukenbladeren

Prima

Mooie decoratie voor in het aquarium, vissen zijn er ook blij mee!

By Michel P. on 24 Feb. 2021 :
(4/5) 
Product rated : EHEIM professionel 4+ 600

Michel

Goed product. Snelle installatie. Geruisloos

By Joris D. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Oase BioMaster 850

Super kwaliteit

Hele mooie externe filter met zeer veel capaciteit voor bio media. Het voorfilter en de ingebouwde verwarming zijn ideaal. Een aanrader!

By Martijn V. on 24 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : TDS meter

tds meter

de meter was snel geleverd en werkt super

By Jorick L. on 20 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : EHEIM SUBSTRAT pro

Prima

Fijne poreuse korrels voor biofiltratie in de filterpomp

By Thomas V. on 16 Feb. 2021 :
(4/5) 
Product rated : Seachem Purigen

Blij mee!

Gisteravond in mijn filter gedaan en vanmiddag al verschil in helderheid van het water. Ben best verbaasd eerlijk gezegd, want mijn water was al best helder. Heb 100gr gekocht voor 200L aquarium. Benieuwd hoe het houdt in de loop der tijd.

By Sammy V. on 16 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : SaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+

Zeer goede mineralen

Zeer goed voor osmose water
op peil te brengen voor neocaridina garnalen ! Enkel zat mijn maatlepeltje er niet bij waardoor ik een weegschaaltje heb moeten aanschaffen...

By Serena O. on 16 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Dupla River Sand

Fijn, natuurlijk zand

Zand met een fijne korrel en ziet er natuurlijk uit. Erg blij met deze aankoop, ik zie veelal wit, zwart of bruin zand liggen, maar niet veel in zo'n 'normale' zandkleur!

By Serena O. on 16 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lava split 2-8mm (2L)

Precies wat het is

Mooi, klein lavasteentjes. Ik heb het gebruikt als scheiding tussen zand (zandkleuring) en grind (zwart) en versteviging van mijn (grotere) lavasteenformaties. Zoals eerdere reviews zeggen, goed spoelen van te voren, er komt behoorlijk bruin water en gruis vanaf, maar het werkt zoals ik het in gedachten had!

By Thomas V. on 16 Feb. 2021 :
(4/5) 
Product rated : ADA Chlor-Off

Werkt snel

prima

By Dennis T. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : CO2 wegwerp systeem samenstellen

Mooi systeem

Was zo geïnstalleerd en werkt prima ????

By Nico K. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Dennerle Nano Thermo Compact

Fijn voor de nano tank

Deze kleine platte 25 wat verwarming is ideaal voor mijn kleine nano tank. High tech apparaat is het ook. Regeling en signalering van de temperatuur onderwater met kleine leds.

By Dirk S. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Inflow

Prima kwaliteit!

Hele goeie kwaliteit glas. Ook de bijgeleverde zuignap is uitstekend!

By Dirk S. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Oase FiltoSmart 100

Uitstekende filter!

Stevig gebouwde filter. Robuust zelfs. Heel, heel stille werking. Ik heb de versie met ingebouwde verwarming op een 50 liter aquarium. Wel even aan denken: er is geen debiet regeling op de filter zelf.

By Niels V. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Sansui Stone

Mooie, donkere stenen!

Ik ben heel tevreden met deze stenen. Echt een blikvanger in mijn nano aquarium van 30 liter. Misschien had ik alleen wel beter 3kg i.p.v. 2kg kunnen kopen.
Dank aan Wilco ook voor het opsturen van foto's! Dat is echt goede service.

By Sarah W. on 15 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Oase FiltoSmart 100

Goede doorstroming, watervlooien te zien

Ik heb de filtosmart gehaald icm de heater, zodat deze niet in mijn 30-liter aquarium zelf hoeft.
Deze filterpomp pompt met 60 liter per uur, wat betekent dat het aquarium 20 keer per uur door het filter gaat. Dat lijkt veel, maar het water is kristalhelder en ik heb watervlooien. Er is wel wat stroming, maar mijn garnalen vinden dat prettig (ze zwemmen gewoon voor de uitlaat).
Ik heb deze gecombineerd met een set stalen lily pipes + filter guard (13mm), en wat eheim substraat in de plaats van het meegeleverde medium (keramische buisjes. De originele slangen zijn zwart, en zien er icm de originele slangverbindingen ook goed uit.
Ik ben zeer tevreden met deze pomp!

By Lucile C. on 14 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : GlasGarten Liquid Humin+

Well beyond my expectations

If I could put more than 5 stars I would. My wild Betta Coccina was hiding all the time. Since I added this product, I can see her going in the aquarium, hunting, etc. And it does not darken the water 2-3 hours after its addition. Amazing.

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime Smart Control SC20

Veelzijdige aansturing van de Matrix LED verlichting

Controller is aan de prijs maar biedt een ruime keuze aan mogelijkheden. Eenvoudige aansturing van de basisfuncties via computer, tablet of smartphone. Beschikbare talen voor de interface zijn Duits, Engels, Frans en Spaans. Klein nadeel is het ontbreken van een geschreven handleiding in deze talen. Voor de expertmodus is namelijk enige kennis van het Duits vereist omdat er is slechts een instructievideo in deze taal beschikbaar is.

By Joost V. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Oase FiltoSmart 100

Alles wat nodig is voor een ‘klein’ aquarium

Biedt een uitstekende oplossing voor ‘klein’ aquaria die een extern filter nodig hebben. Klein en makkelijk te installeren!

By Joost V. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Rotala 'Vietnam H'ra'

Uitstekende kwaliteit!

Erg goede kwaliteit! Makkelijk te planten en geen enkel probleem tegengekomen

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime Matrix Module Sunlike

Mooi licht

LED kleuren kunnen apart aangestuurd worden waardoor mooie lichteffecten mogelijk zijn.

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime Matrix Module Neutral White

Mooie kleurtemperatuur

Eenvoudige installatie in de Matrix lamp.

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime 24V Convertor

Degelijk

Doet wat het moet doen.

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime Matrix profiel

Goed doordacht

Goed doordachte houder voor de Matrix modules. Uitstekende kwaliteit.

By Olaf S. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Daytime adapter profiel JUWEL

Goed product

Prima vervanging voor Juwel lamp. Mooi strak design.

By Johan V. on 11 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Aquascaping - Handbook for new aquascapers

Aquascaping startersboek

Mooi boekje waarin de stappen worden beschreven (engels) voor het opzetten van een aquqscaap aquarium, alles wordt verduidelijkt met foto's.

By Henk K. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : GlasGarten Environment Aquarium Soil

Netjes op tijd

Goeie productbeschrijving , jammer van de hoge bezorgkosten

By Jesper F. on 10 Feb. 2021 :
(4/5) 
Product rated : Dragon Stone (per kg)

Mooie stenen

Mooie stenen gekregen met een korte levertijd. Grotendeels waar ik om gevraagd had. Had alleen wel een grotere bij gemogen. Maar het blijft een natuurproduct natuurlijk, dus ik kan begrijpen dat die even niet op voorraad was.

By Jasper S. on 10 Feb. 2021 :
(3/5) 
Product rated : Perlonzak

Prima zak, maar niet geschikt (genoeg) voor Purigen

De zak an sich is niet zoveel op aan te merken, prima te gebruiken voor de meeste filtermaterialen. Maar voor Purigen is de zak niet stevig genoeg. De kleinere korrels gaan heel snel door de zak heen, ook wanneer deze niet wordt opgerekt. Ik durf deze zak niet te gebruiken in combinatie met Purigen, dan ligt m'n bak snel vol met balletjes gok ik. Dus heb elders maar andere zakjes besteld. Azaqua gaf overigens de tip om eventueel twee zakken te gebruiken maar dat vind ik persoonlijk niet echt een geweldige oplossing.

By Xander B. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Dennerle Nano Hoekfilter

Stil

Je hoort de filter amper

By Xander B. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Ludwigia repens 'Rubin'

Mooi

Ziet er mooi uit

By Xander B. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Cryptocoryne wendtii 'Tropica'

Mooi

Ziet er mooi uit, wow

By Xander B. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : GlasGarten Bacter AE

Werkt goed

Garnalen babys leven nog.

By Jorick L. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : ADA Bio Rio

Fijn filtermateriaal

Fijne korrels in verschillende maten. Werking in de filterpomp moet nog blijken. Wel een fijn zakje nodig om bij elkaar te houden. Een groente/fruit netje van de supermarkt voldeed bij mij.

By Jorick L. on 10 Feb. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Echinodorus 'Barthii'

Prachtig

Goed verpakt, prachtige bladeren. De eerste scheuten komen al binnen een week.