ADA SUIKEI Creators Vol. 1
ADA SUIKEI Creators Vol. 1

ADA SUIKEI Creators Vol. 1

Inclusief belasting
"ADA SUIKEI CREATORS Vol.01" is een leuk boekje met achtentwintig creaties van ADA. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd uit aquascapes gemaakt door ADA's vijf SUIKEI Creators. Ze worden gepubliceerd in deze fotocollectie
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA SUIKEI Creators Vol. 1

"ADA SUIKEI CREATORS Vol.01" is een leuk boekje met achtentwintig creaties van ADA. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd uit aquascapes gemaakt door ADA's vijf SUIKEI Creators. Ze worden gepubliceerd in deze fotocollectie. U kunt genieten van de prachtige aquascapes met breed horizontaal A4-formaat. Het biedt een breed scala aan inhoud, waaronder een aquariums van 60 cm tot 180 cm, een speciaal groot aquarium, de klassieke lay-outstijl van het Nature Aquarium, het Aqua Terrarium, de enorme Nature Mizukusa-muur en de Nature Tower 360°. Veel plezier met de wereld van Nature Aquarium van ADA SUIKEI Creators.

Natuuraquarium fotocollectie
"ADA SUIKEI CREATORS Vol. 01"
Afmetingen: B297×H182 (mm)
Pagina's: 40 pagina's in kleur

※Deze fotocollectie is uitgebracht in voren van de  "NATURE AQUARIUM EXHIBITION 2022 OSAKA" die vanaf zaterdag 23 juli wordt gehouden in de Osaka Namba SkyO. Nadien is het beschikbaar voor het grote publiek.

ADA-109-421