EHEIM TORFpellets turfgranulaat
EHEIM TORFpellets turfgranulaat
EHEIM TORFpellets turfgranulaat EHEIM TORFpellets turfgranulaat

EHEIM TORFpellets

€ 15,50
€ 15,50 / l
Inclusief belasting

De pH-waarde van leidingwater ligt gemiddeld op zo'n 7,3 tot 7,8 en is licht basisch. De meeste vissen hebben zacht/zuur water nodig met een pH-waarde van minder dan 7,0. EHEIM TORFpellets turfgranulaat verlaagd de pH-waarde en de hardheid van het aquariumwater.

Inhoud: 1 L
Inclusief filternet

Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
(5/5) uit 2 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Perlonzak

Perlonzak

€ 4,50
Aqua Medic Filter Bag

Aqua Medic Filter Bag

€ 11,40

EHEIM TORFpellets

EHEIM TORFpellets turfkorrels of ookwel t urfgranulaat verlaagt de pH-waarde op natuurlijke wijze. De pH-waarde van leidingwater ligt gemiddeld op zo'n 7,3 tot 7,8 en is licht basisch. De meeste vissen hebben zacht/zuur water nodig met een pH-waarde van minder dan 7,0. EHEIM TORFpellets turfgranulaat verlaagd de pH-waarde en de hardheid van het aquariumwater.

EHEIM TORFpellets bestaan uit speciaal behandelde, zure turf. Het is rijk aan waardevolle, natuurlijke stoffen zoals humuszuren en sporenelementen. Turfgranulaat verlaagt de pH-waarde van het water en tevens de hardheid. De korrels zouden enkel gebruikt worden in gevallen waarbij de huidige waardes van het water te hoog zijn en niet aan de behoefte van de vissen voldoen. Filteren over turf is ook zeer geschikt bij het nabootsen van natuurlijke omstandigheden, zoals in een zwart water biotoop.

EHEIM TORFpellets zijn ideaal wanneer men wil filteren over turf om aan de natuurlijke behoeftes van de vissen te voldoen !Voordelen van EHEIM TORFpellets turfgranulaat

- Turfgranulaat verlaag de pH-waarde. (het water wordt zuurder)
- Gebruik bij pH-waardes hoger dan 7.0

Inhoud: 1 L
Inclusief filternet


Tip voor het gebruik van EHEIM TORFpellets:
De korrels zetten uit onder water. Licht inwateren voor gebruik (LET OP: Niet Wassen!). De werking neemt langzamerhand af. Vervang iedere 3-6 weken. Gebruik niet in combinatie met Actieve Kool. Gebruik alleen in een zoetwater aquarium.
Doseeradvies: 1L per 80 Liter aquariumwater.

EH-2511051

Datasheet

Product soort:
Filtermateriaal
Productnaam:
EHEIM TORFpellets
Fabrikant:
EHEIM
Inhoud:
1 Liter
Toebehoren:
Filternet
Materiaal:
Turfgranulaat
Werking:
Chemisch