facebookbutton

  Stel hier uw vraag

Nieuw
Seachem Matrix 500 ml Bekijk groter
Seachem Matrix 500 ml

Matrix

Seachem Matrix is een biologisch filtermateriaal met een hoge porositeit voor het verwijderen van stikstofhoudend afval. Matrix is een poreuze, anorganische en harde korrel van zo'n 10mm in diameter met een extreem goede filterfunctie.

Verkrijgbaar in 250ml, 500ml, 1000ml


Seachem

Meer details

€ 13,99

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  Seachem Matrix

  Seachem Matrix is een biologisch filtermateriaal met een hoge porositeit voor het verwijderen van stikstofhoudend afval. Matrix is een poreuze, anorganische en harde korrel van zo'n 10mm in diameter. Iedere liter van Matrix heeft een oppervlakte van ca. 700 m2. Waar kunststof filtermateriaal alleen aan de buitenkant een hechtingsoppervlakte biedt, beschikt Seachem Matrix over zowel een extern als intern macro-poreus oppervlakte. Dit macro-poreuze oppervlak is ideaal voor de huisvesting van nitrificerende en de-nitrificerende bacteriën. Dit stelt Matrix in staat om, anders dan andere filtermedia, nitraat samen met ammonia en nitriet te verwijderen in één en hetzelfde filter.

  Seachem Matrix is volledig inert en zal niet vergaan. Vervanging is niet nodig. Omdat de bacteriën voor het grootste deel intern zitten, kan Matrix worden uitgespoeld zonder schade aan de filterwerking te veroorzaken. Seachem Matrix wordt bij voorkeur toegepast in een potfilter, maar is ook geschikt voor gebruik in alle andere soorten nat- en droog filters.

  Verkrijgbaar in 250ml, 500ml, 1000ml

  Seachem Matrix gebruiksaanwijzing

  Gebruik 250ml Matrix voor iedere 200 L water. Matrix kan in ieder soort filter worden geplaatst en is in het bijzonder geschikt voor gebruik in een externe potfilter. Matrix is groot genoeg om zonder filternet in filtermandjes te worden gebruikt. Matrix werkt ook uitstekend in druppelfiltersystemen. Tip: combineer met Stability voor het snel tot stand komen van een goed werkend bio-filter.

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Filtermateriaal
  Fabrikant:Seachem
  Type:Matrix
  Inhoud:250ml, 500ml, 1000ml
  Korrelgrootteca. 10 mm