Stel hier uw vraag

SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ Bekijk groter

Aquarium Mineral GH/KH+

Aquarium Mineral GH/KH+ is speciaal ontwikkeld om het water gereed te maken naar neutrale waterwaardes voor het verzorgen en kweken van aquariumvissen. Het remineraliseerd osmose water, regenwater, gedestilleerd water etc. en verhoogt de totale hardheid (GH) en carbonaat hardheid (KH).


Inhoud: 100, 200 of 750 gram


SaltyShrimp

Meer details

€ 11,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+

  Aquarium Mineral GH/KH+ is speciaal ontwikkeld om het water gereed te maken naar neutrale waterwaardes voor het verzorgen en kweken van aquariumvissen. Het remineraliseerd osmose water, regenwater, gedestilleerd water etc. en verhoogt de totale hardheid (GH) en carbonaat hardheid (KH) met een verhouding van °dGH/KH: 1.0/0.5. Dit is met name geschikt voor vissen die uit een leefomgeving komen met een neutrale pH.

  Aquarium Mineral GH/KH+ bevat alle belangrijke mineralen en sporen elementen die uw vissen nodig zijn voor hun welzijn, intensieve kleuren, succesvolle voortplanting en gezonde ontwikkeling. Daarnaast bevordert het plantengroei en de microbiologische regeneratie van biologische filter substraten.


  Inhoud: 100, 200 of 750 gram


  Doseeradvies SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+

  Gebruik Aquarium Mineral GH/KH+ om Osmose water, regenwater of gedestilleerd water etc. te re-mineraliseren tot een totale hardheid (GH) van 6 °dH, een carbonaathardheid (KH) van 3 °dH en/of een geleidbaarheid van ca. 300 +/- 50 µS (Microsiemens). Voor dit doel is een afgestreken maatschep (ca. 2 gram) per 10 Liter water voldoende. Maatlepel is inbegrepen.

  Gebruiksadvies:
  Los het poeder op in water buiten het aquarium. Aquarium Mineral GH/KH+ lost geheel op in enkele seconden en het water is direct klaar voor gebruik. Zorg dat niet opgeloste deeltjes ook in het aquarium terecht komen. Sluit de pot goed af na gebruik, omdat dit poeder vocht gemakkelijk opneemt.

   

  Plastic pot met draaideksel, verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

  Artikel-Nr
  Inhoudvoldoende voor ca.
  SSM-AM-100100 gram500 Liter aquariumwater
  SSM-AM-200200 gram1000 Liter aquariumwater
  SSM-AM-750750 gram8750 Liter aquariumwater
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Waterkwaliteit
  Fabrikant:SaltyShrimp
  Type:Aquarium Mineral GH/KH+
  Inhoud:85 gram / 200 gram / 850 gram
  Toebehoren:maatschep