SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ 2250gr
SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ 2250gr
SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+ 2250gr

SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+

€ 69,90
Inclusief belasting

Aquarium Mineral GH/KH+ is speciaal ontwikkeld om het water gereed te maken naar neutrale waterwaardes voor het verzorgen en kweken van aquariumvissen. Het remineraliseerd osmose water, regenwater, gedestilleerd water etc. en verhoogt de totale hardheid (GH) en carbonaat hardheid (KH).


Inhoud: 100, 200, 750 of 2250 gram

Inhoud
Aantal
Niet op voorraad


 Klant beoordelingen
 (1/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+

Aquarium Mineral GH/KH+ is speciaal ontwikkeld om het water gereed te maken naar neutrale waterwaardes voor het verzorgen en kweken van aquariumvissen. Het remineraliseerd osmose water, regenwater, gedestilleerd water etc. en verhoogt de totale hardheid (GH) en carbonaat hardheid (KH) met een verhouding van °dGH/KH: 1.0/0.5. Dit is met name geschikt voor vissen die uit een leefomgeving komen met een neutrale pH.

Aquarium Mineral GH/KH+ bevat alle belangrijke mineralen en sporen elementen die uw vissen nodig zijn voor hun welzijn, intensieve kleuren, succesvolle voortplanting en gezonde ontwikkeling. Daarnaast bevordert het plantengroei en de microbiologische regeneratie van biologische filter substraten.


Inhoud: 100, 200, 750 of 2250 gram


Doseeradvies SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+

Gebruik Aquarium Mineral GH/KH+ om Osmose water, regenwater of gedestilleerd water etc. te re-mineraliseren tot een totale hardheid (GH) van 6 °dH, een carbonaathardheid (KH) van 3 °dH en/of een geleidbaarheid van ca. 300 +/- 50 µS (Microsiemens). Voor dit doel is een afgestreken maatschep (ca. 2 gram) per 10 Liter water voldoende. Maatlepel is inbegrepen.

Gebruiksadvies:
Los het poeder op in water buiten het aquarium. Aquarium Mineral GH/KH+ lost geheel op in enkele seconden en het water is direct klaar voor gebruik. Zorg dat niet opgeloste deeltjes ook in het aquarium terecht komen. Sluit de pot goed af na gebruik, omdat dit poeder vocht gemakkelijk opneemt.

 

Plastic pot met draaideksel, verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

Artikel-Nr
Inhoud voldoende voor ca.
SSM-AM-100 100 gram 500 Liter aquariumwater
SSM-AM-200 200 gram 1000 Liter aquariumwater
SSM-AM-750 750 gram 8750 Liter aquariumwater
SSM-NAM-2550

Datasheet

Product type:
Waterkwaliteit
Fabrikant:
SaltyShrimp
Type:
Aquarium Mineral GH/KH+
Inhoud:
100, 200, 750 of 2250 gram
Toebehoren:
maatschep
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4260361271297
door op  30 Dec 2019 (SaltyShrimp Aquarium Mineral GH/KH+) :
(1/5

Dit was geen succes!

Ik heb dit product gebruikt in een discusaquarium met 100% osmosewater met frequente waterwissels. Na enkele weken werden gebreksverschijnselen zichtbaar bij meerdere vissen. Aangezien dit niet beter werd, ben ik gestopt met dit product en opnieuw begonnen met de vroegere combinatie van twee producten om het osmosewater te remineraliseren. Na ongeveer een maand waren alle gebreksverschijnselen weer weg. SaltyShrimp Aquarium GH/KH+ zal wel kwaliteiten hebben, maar voor mijn toepassing voldoet het duidelijk niet: ofwel ontbreken mineralen ofwel zijn de verhoudingen niet goed. Dus zeker geen succes in mijn aquarium!

Eerder samen gekocht met