Catappabladen
  • Catappabladen
  • Catappabladen
Catappabladen
Catappabladen Catappabladen

Catappa bladeren

€ 4,01
Inclusief belasting

Catappa bladeren hebben vele goede eigenschappen en bieden een volkomen natuurlijke oplossing tegen huid- en vinproblemen bij vissen. Ook werken deze catappabladeren preventief tegen het beschimmelen van eieren en voorkomen stress bij vissen en garnalen.


Per 5, 10 of 25 stuks verpakt

Deze amandelboombladeren
Aantal
Aantal
Niet op voorraad


 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Catappa bladeren

Catappa bladeren zijn al sinds lange tijd bekend bij kwekers van tropische vissen. Ketapang bladeren (Catappabladeren) komen van de amandelboom en hebben vele goede eigenschappen en bieden een volkomen natuurlijke oplossing tegen huid- en vinproblemen bij vissen. Ook werken deze bladeren preventief tegen het beschimmelen van eieren en voorkomen stress bij vissen en garnalen.

Catappa bladeren werken preventief tegen diverse visziekten zoals: Gatenziekte, Oogproblemen, Parasieten, Sluimhuid aandoeningen, Vinrot, Bacteriële infecties en Wonden. De bladeren worden veel gebruikt om vissen te stimuleren tot eiafzetting. Door de Catappabladeren aan het aquarium toe te voegen, komen geleidelijk organische stoffen in het water zoals looizuur. De vrijgekomen stoffen remmen de ontwikkeling van schimmels en ontdoen zelfs het water van zware metalen.

De bladeren bieden vele voordelen voor Betta's, dwergcichliden en Harnasmeervallen. Voor het gebruik in garnalen aquaria zijn de bladeren ook zeer interessant, omdat zij een goede voedselbron voor garnalen zijn. Het organische materiaal wordt graag door de garnalen gegeten. Ook blijven de bladeren lang stabiel en hierdoor is er geruime tijd voeding aanwezig voor de garnalen. Dankzij de vele werkzame stoffen zouden de kweekresultaten vele malen hoger moeten liggen, doordat ook de kans op uitval door ziektes en vergiftigingen kleiner is.

De Catappabladeren geven looizuren af waardoor het water iets bruin kleurt.
De bladeren zijn bovendien ook decoratief goed te gebruiken als bodembedekking in een Discus- of Zuid-amerika biotoop aquarium.

Formaat Lengte Dosering Verpakt per
Klein ~19-24cm 1 blad per 30 Liter 5, 10 of 25

 

Onze tip:
In de natuur is het zo dat zodra je 1 blad op de grond ziet, zie je er meer. Voor het meest natuurgetrouwe effect kunnen dus het beste clusters worden gemaakt van deze "afgevallen bladeren". Gebruik ook verschillende bladformaten door elkaar voor het beste effect!

Catappa-10

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Fabrikant:
Azaqua
Type:
Catappa bladeren
Inhoud:
5, 10 of 25 stuks

Specifieke referenties

ean13
200010629721
upc
31010629721
door op  18 Jun 2016 (Catappa bladeren) :
(5/5

gewoon goed

Gebruik deze bladeren al een tijdje in mijn aquarium en mijn vuurgarnalen en otocinclussen worden er blij van.

door op  15 Feb 2015 (Catappa bladeren) :
(5/5

Catappablad voor het aquarium

Prima natuurlijk product , ben er erg blij mee verlaagd hardheid in het water goed voor de vissen !

Eerder samen gekocht met