Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Shirakura Mineral Stones Montmorilloniet
Shirakura Mineral Stones Montmorilloniet

Shirakura Mineral Stones

€ 12,45
€ 6,23 / 100g
Inclusief belasting

Shirakura Mineral Stones is een opzwellende mineraal steen bestaande uit Montmorilloniet. Deze verrijkt het water met belangrijke mineralen en dient als natuurlijk ionenwisselaar om het water schoon te maken. Vanwege deze eigenschap kan het giftige stoffen zoals ammonium/ammoniak en zware metalen ligeren gedurende een langer periode en deze veilig opslaan.

Inhoud: 5-7 stuks, ca. 200 gram

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
(5/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

Shirakura Minerals Stones

Shirakura Mineral Stones is een opzwellende mineraal steen bestaande uit Montmorilloniet. Deze verrijkt het water met belangrijke mineralen en dient als natuurlijk ionenwisselaar om het water schoon te maken. Vanwege zijn eigenschap om ionen uit te wisselen kan het giftige stoffen zoals ammonium/ammoniak en zware metalen ligeren gedurende een langer periode en deze veilig opslaan. Garnalen zijn hierdoor vrij van gevaar die deze stoffen veroorzaken.

In het begin lijkt het of de Mineraal stenen oplossen in het water. Dit is uiteraard niet het geval. Het zwelt op en dat is nodig voor het opslaan van giftige stoffen in de tussenlagen, waar ze worden geabsorbeerd door het klei silicaat.

Voor gezondheid, vitaliteit, heldere kleuren en het voorkomen van vervellingsproblemen, is het van groot belang om het water te verrijken met mineralen. Dit is in het bijzonder van belang bij gebruik van verzachtende Soils of zacht water. Hierin kan gemakkelijk een gebrek aan mineralen ontstaan. Japanse garnalenkwekers zijn overtuigd van de positieve eigenschappen van deze Mineral Stones en gebruiken deze veelvuldig in hun kweekruimtes. Evenals Takayuki Shirakura doet in zijn kweekopstellingen.

Gebruiksaanwijzing Shirakura Mineral Stones

Houd voor gebruik de stenen ongeveer 4 keer even kort onder water, om de paar minuten, zodat de stenen zich gelijkmatig vol kunnen zuigen. Dit voorkomt scheuren en breuken.

Plaats ongeveer 200 gram Mineral Stone per 100 Liter water in het aquarium. Vervang dit na ongeveer 6 maanden. Het voor de garnalen geen kwaad om over te doseren. Als de Mineral Stone is begroeid met algen, dient hij te worden schoongemaakt met een zachte borstel. Hierna kan hij weer terug in het aquarium worden geplaatst.

Inhoud: 5-7 stuks, ca. 200 gram

SHI-MS-200

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Mineral Stones
Fabrikant:
Shirakura
Inhoud:
5-7 stuks, ca. 200 gram