Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Mironekuton Poeder pot 150gr
Mironekuton Poeder pot 150gr
Mironekuton Poeder pot 150gr Mironekuton Poeder 300gr

Mironekuton Poeder

€ 12,95
€ 8,63 / 100g
Inclusief belasting
v.a. € 12,95

Mironekuton is een originele Japanse en 100% natuurlijk mineraalpoeder, zonder andere toevoegingen. Het is buitengewoon rijk aan mineralen en sportenelementen (meer dan 66 verschillende). Vanwege zijn grote verscheidenheid aan positieve eigenschappen is het erg populair bij Japanse garnalen kwekers en planten aquarium liefhebbers.Inhoud: 150 gram (glazen fles) of 300 gram (Plastic zakje)

Type
Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

Mironekuton Poeder

Mironekuton is een originele Japanse en 100% natuurlijk mineraalpoeder, zonder andere toevoegingen. Het komt slechts op enkele plekken voor en is buitengewoon rijk aan mineralen en sportenelementen (meer dan 66 verschillende). Vanwege zijn grote verscheidenheid aan positieve eigenschappen is het erg populair bij Japanse garnalen kwekers en planten aquarium liefhebbers. Vooral wanneer gebruik wordt gemaakt van Soil bodemsubstraat, omdat het de belangrijke microbiologie (bacteriën en micro-organismen) verbetert.

Tijdens de opstartfase van het aquarium wordt Mironekuton gebruikt als mineraal supplement en water conditioner. Het bevordert zo vanaf het begin de ontwikkeling van belangrijke micro-organismen in het filter en bodemsubstraat. Daarnaast draagt Mironekuton bij aan een constante mineraalafgifte die de aquariumbewoners voorziet in hun mineraalbehoefte.

Mironekuton heeft ook invloed op de pH en helpt om deze te stabiliseren en gaat preventief gevaarlijke pH dalingen tegen. Het ondersteunt de totale hardheid (GH), verbetert de waterkwaliteit, ionen uitwisselingscapaciteit, plantengroei, ontwikkeling van wortels, fotosynthese en het vrijkomen van zuurstof. Het absorbeert schadelijke stoffen, zorgt voor kristalhelder water en verwijdert onaangename geuren.

De poedervorm van Mironekuton wordt in Japan al bij het inrichten van het aquarium als additief onder het bodemsubstraat van het aquarium toegevoegd. Men brengt een dunne laag substraat aan en bestrooid dit met een licht ondoorzichtige laag Mironekuton. Vervolgens wordt de laag afgedekt met rest van het bodemsubstraat. Na het inrichten en vullen met water, wordt een beetje Mironekuton gestrooid over het wateroppervlak, zodat het gelijkmatig wordt verdeeld tijdens het zinken

Inhoud: 150 gram (glazen fles) of 300 gram (Plastic zakje)
Inclusief schepje (alleen bij glazen fles)

Doseeradvies Mironekuton Poeder

Alle 3-4 dagen een volle schep (ongeveer 0,4 gram) per 10 Liter water.

Mironekuton wordt door kwekers gebruikt als voedingssupplement op het voer en wordt gemengd door het voer. Het wordt tevens gebruikt voor re-mineralisatie van regenwater, Osmose water, gedemineraliseerd water en zuivert het water gelijktijdig.

Advies:
Mironekuton heeft een pH van 7,4. Met zacht water en een hoge dosering verhoogt het de pH en totale hardheid (GH) en tijdelijke hardheid (KH). Deze eigenschappen zijn belangrijk voor stabiele omstandigheden en een goede, evenwichtige bacteriële fauna in het aquarium. De langzame en doorlopende afgifte van mineralen kan worden gemeten met beschikbare watertests en levert een groot voordeel ten opzichte van kunstmatige en/of snel oplosbare preparaten.

Bijvoorbeeld:
50 gram Mironekuton per 10 Liter osmose water verhoogt de waterwaardes na 24-48 uur door re-mineralisatie naar GH 4, KH 1-2, pH 7,4 en een geleidbaarheid van 75 µS. (natuurproduct dus afwijkingen zijn mogelijk)

Belangrijkste verhoudingen:
55% siliciumdioxide, 13% aluminiumoxide, ijzeroxide 4,1%, 3,6% calciumoxide, magnesiumoxide 1,6%, 1,1% zwavel, 0,47% kalium-, Titanium 0,16%, 0,07% fosfor, 0,06% kobalt, 0,05% natriumoxide, 0,04% mangaan, 0,01% barium, zink 0,01%

 

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Artikel-Nr
Inhoud Type
MIR-P-150 150 gram Glazen pot (inc. schepje)
MIR-P-300 300 gram Plastic zakje
MIR-P-150

Datasheet

Product soort:
Waterkwaliteit
Productnaam:
Mironekuton Poeder
Fabrikant:
Mironekuton
Inhoud:
150 gram / 300 gram
Toebehoren:
Maatlepel (alleen bij glazen fles)
Bijzonderheden:
Glazen pot heeft kurkafsluiting

Specifieke referenties

ean13
2001570879360
upc
31000015701