Stel hier uw vraag

SaltyShrimp Softwater Mineral GH+ Bekijk groter

Softwater Mineral GH+

Softwater Mineral GH+ is speciaal ontwikkeld voor het creëren van zacht water voor het houden en kweken van vissen in een aquarium. Hiermee kan regenwater, osmose water, gedistilleerd water etc. worden geremineraliseerd, zonder dat het de carbonaat hardheid (KH) noemenswaardig verhoogt.


Inhoud: 110, 230 of 850 gram


SaltyShrimp

Meer details

€ 11,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  SaltyShrimp Softwater Mineral GH+

  Softwater Mineral GH+ is speciaal ontwikkeld voor het creëren van zacht water voor het houden en kweken van vissen in een aquarium. Hiermee kan regenwater, osmose water, gedistilleerd water etc. worden geremineraliseerd, zonder dat het de carbonaat hardheid (KH) noemenswaardig verhoogt. Dit is in het bijzonder van belang voor vissen die uit een leefomgeving komen met zacht water (verhouding KH/GH: 0,06/1,0).

  Softwater Mineral GH+ bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen die uw vissen nodig zijn voor hun welzijn, intensieve kleuren, succesvolle voortplanting en gezonde ontwikkeling. Daarnaast bevordert het plantengroei en de microbiologische regeneratie van biologische filter substraten.

  Inhoud: 110, 230 of 850 gram


  Doseeradvies SaltyShrimp Softwater Mineral GH+

  Gebruik SaltyShrimp Softwater Mineral GH+ om Osmose water, regenwater of gedestilleerd water etc. te re-mineraliseren tot een totale hardheid van 6 °dH en/of een geleidbaarheid van ca. 200 +/- 50 µS (Microsiemens). Voor dit doel is een afgestreken maatschep (ca. 3 gram) per 20 Liter water voldoende. Maatlepel is inbegrepen.

  Gebruiksadvies:
  Los het poeder op in water buiten het aquarium. Softwater Mineral GH+ lost geheel op in enkele seconden en het water is direct klaar voor gebruik. Zorg dat niet opgeloste deeltjes ook in het aquarium terecht komen. Sluit de pot goed af na gebruik, omdat dit poeder vocht gemakkelijk opneemt.

   

  Plastic pot met draaideksel, verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

  Artikel-Nr
  Inhoudvoldoende voor ca.
  SSM-SWM-110110 gram700 Liter aquariumwater
  SSM-SWM-230230 gram1530 Liter aquariumwater
  SSM-SWM-10001000 gram6660 Liter aquariumwater
  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Waterkwaliteit
  Fabrikant:SaltyShrimp
  Type:Softwater Mineral GH+
  Inhoud:90 gram / 230 gram / 1000 gram
  Toebehoren:maatschep

Reviews

Van op 08 Sep 2017 (Softwater Mineral GH+) :
(5/5

Softwater mineral GH+

Zondag besteld. Dinsdag geleverd. Zeer snel en alles in orde. Ik gebruik dit product al meerdere maanden in een aquarium met discussen. Het niet verhogen van de KH is daar essentieel.

 Rapporteer