Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Shirakura White Mineral Powder 8gr
Shirakura White Mineral Powder 8gr

Shirakura White Mineral Powder

€ 11,95
€ 149,38 / 100g
Inclusief belasting

Shirakura White Mineral Powder is een waterverbeteraar, bestaande uit verschillende bestanddelen. Het dient ter verbetering van de gezondheid en kleuren van garnalen.

Keuze uit 2 uitvoeringen:
Glazen pot (8 gram)
Navulling (10 gram)

Type
Aantal
direct leverbaar

4 op voorraad
 Reviews
 (5/5)  - 3 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

Shirakura White Mineral Powder

Shirakura White Mineral Powder is een waterverbeteraar, bestaande uit verschillende bestanddelen. Het dient ter verbetering van de gezondheid en kleuren van garnalen. Het bevat bijvoorbeeld: Calciumcarbonaat dat vervellingsproblemen voorkomt en een gezonde huid stimuleert; Eiwitten, welke verantwoordelijk zijn voor de helderwitte strepen van bijengarnalen; Natuurlijk kleurstof astaxanthine, welke wordt gewonnen uit algen en verantwoordelijk is voor het heldere rood van de garnalen; En bevat daarnaast verschillende mineralen, vitamines en micro-voedingsstoffen.

Het poeder voor behandeling van water dient ook om micro-organismen die in het substraat leven te activeren. Dit is indirect van belang als voedsel voor garnalen. In het bijzonder profiteren baby garnalen van deze micro-organismen, omdat zij deze voedingsstoffen vanaf het eerste begin in voldoende mate nodig hebben voor de ontwikkeling van van kleur en lichaamsbouw. Alleen dan zullen zij op later leeftijd hun kleur behouden met eenzelfde intensiteit als wanneer ze jong zijn.

Gebruiksaanwijzing Shirakura White Mineral Powder

Voor een 60cm aquarium: Verspreid 1 lepel* White Mineral Powder over het oppervlak, iedere 3 á 4 dagen, zodat het poeder gelijkmatig wordt verdeeld. De kleine deeltjes zullen snel zinken naar de bodem en de bacteriën en micro-organismen in de bodem activeren. Dosering is afhankelijk van de hoeveelheid dieren in het aquarium.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Artikel-Nr
InhoudUitvoering
SHI-WMP-88 gramglazen pot
SHI-WMP-1010 gramnavulling
SHI-WMP-8

Datasheet

Product type:
Waterkwaliteit
Fabrikant:
Shirakura
Type:
White Mineral Powder
Inhoud:
8 gram (glazen pot) of 10 gram (navulling)
Toebehoren:
lepel
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
201557879129
upc
31000015572
door op  02 Jun 2021 (Shirakura White Mineral Powder) :
(5/5

Fijn product!

Ideaal voor jonge garnalen maar ook de volwassen garnalen doen het er goed op. zodra ik het poeder besprenkel in mijn aquarium weten ze niet hoe gauw ze met zijn allen tevoorschijn moeten komen!

door op  18 Aug 2020 (Shirakura White Mineral Powder) :
(5/5

Garnalen zijn er gek op

Echte houdini's die Japonica's, maar nadat ik er van dit spul had ingedaan, verschenen ze allemaal vanonder de plantjes. Leuk om te zien dat ze er deugd van hebben!

door op  07 Feb 2017 (Shirakura White Mineral Powder) :
(5/5

Fijne poeder voor de opstart van het aquarium

Ik gebruik deze poeder voor de opstart van mijn aquariums ik ben tevreden.