Stel hier uw vraag

Zeewierbladeren voor het aquarium Bekijk groter

Zeewierbladeren

In de natuur leven garnalen voornamelijk van algen en microscopisch voedsel. Omdat er in een aquarium met veel garnalen  vaak onvoldoende algen aanwezig zijn, zijn de zeewierbladeren ideaal om in de voedingsbehoefte van de garnalen te voorzien. De zeewierbladeren zijn rijk aan Vitamine C en sporenelementen zoals IJzer, Jodium en Fluor.

Inhoud: 16 stuks


AZ1009

Azaqua

Meer details

€ 4,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

  Zeewierbladeren, een eersteklas natuurproduct!

  • 100% natuurlijke Macro-algen
  • Rijk aan natuurlijke vitaminen en mineralen
  • Bevordert de gezondheid en kleurenpracht
  • Rijk aan eiwit (~25%)

  In de natuur leven garnalen voornamelijk van algen en microscopisch voedsel. Omdat er in een mooi aquarium met veel garnalen vaak onvoldoende algen aanwezig zijn, zijn de zeewierbladeren ideaal om in de voedingsbehoefte van de garnalen te voorzien. De zeewierbladeren zijn rijk aan Vitamine C en sporenelementen zoals IJzer, Jodium en Fluor.

  De zeewierbladeren kunnen ook worden gevoerd in het zeewater aquarium voor bijvoorbeeld Doktersvissen of Dwergkeizers. Maar ook andere vissen die zich van nature voeden met algen (cichliden, meervallen etc.) zullen er van smullen!

  Garnalen zijn er dol op en voeden zich met essentiële vitaminen en mineralen. De kleuren en ook kweekresultaten zullen beter zijn. Kortom, een zwaar onderschat natuurproduct!

  Inhoud: 16 stuks

  Doseeradvies:
  1 blad per week voor 1-30 garnalen

  De bladeren zijn gedroogd en erg licht. Het beste is om de bladeren ergens tussen te klemmen, zodat ze op hun plek blijven liggen.

  * 100% Gedroogd natuurproduct zonder toevoegingen, gebruik op eigen risico, droog bewaren, onbeperkt houdbaar.

  Fabrikant:Azaqua
  Type:Zeewierbladeren
  Inhoud:16 stuks