GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach
GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach

GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach

€ 5,50
€ 18,33 / 100g
Inclusief belasting

GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach zijn een waar knabbelgenot voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Snijbiet en spinazie hebben verschillende natuurlijke aroma's van die de eetlust prikkelen en de garnalen nieuwsgierig maken.

Inhoud: 30 gram

Aantal
direct leverbaar

3 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach

GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach zijn een waar knabbelgenot voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Snijbiet en spinazie hebben verschillende natuurlijke aroma's die de eetlust prikkelen en de garnalen nieuwsgierig maken.

Shrimp Snacks Snow Flakes Snijbiet + Spinazie bevat vitamines, mineralen, sporenelementen en nog veel meer! Perfect als aanvulling op het hoofdvoer voor uw dieren. Eenmaal op de bodem vallen de sticks relatief snel uiteen. Elk dier (en vooral de kleine jonge dieren) kan iets te pakken krijgen en niemand komt iets te kort. De veelvoud aan positieve ingrediënten maken deze shrimp snacks tot een waardevolle maaltijd van uw aquariumbewoners. Biologische sojazemelen (sojabonenschil) zijn rijk aan vitamines, aminozuren, sporenelementen en vezels, die met hun prebiotische eigenschappen zorgen voor een goede spijsvertering van uw garnalen en kreeften. Ze zijn simpelweg onweerstaanbaar.

Inhoud: 30 gramGlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Pumpkin + Carrot doseeradvies

0,5 cm stick per 10-15 garnalen of 1-2 krabben

Samenstelling:
Biologische sojazemelen, snijbiet (5%), spinazie (5%), algen

Gemaakt in Duitsland

GG-SN-SFL-MS

Datasheet

Product soort:
Garnalenvoer
Productnaam:
Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach
Fabrikant:
GlasGarten
Inhoud:
30 gram
Uitvoering:
Sticks
Specifiek voor:
Algemeen