GlasGarten Mineral Junkie Bites 50 gram
GlasGarten Mineral Junkie Bites
GlasGarten Mineral Junkie Bites 50 gram GlasGarten Mineral Junkie Bites detail

GlasGarten Mineral Junkie Bites

€ 8,95
€ 17,90 / 100g
Inclusief belasting
v.a. € 8,95

Met GlasGarten Mineral Junkie Bites kunnen garnalen worden voorzien in alle mineralen die ze nodig hebben. Mineraal tekortkomingen worden hiermee tegen gegaan, waardoor garnalen en andere kreeftachtigen minder problemen hebben met vervellen, langzame groei en hoge sterftecijfers bij jonge dieren.

Inhoud: 50 of 100 gram

Inhoud
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
(5/5) uit 4 beoordelingen
Lees de reviews

GlasGarten Mineral Junkie Bites

Mineralen zijn van vitaal belang voor garnalen. Zij kunnen niet door de dieren zelf worden geproduceerd en zullen door middel van voeding moeten worden opgenomen. Met GlasGarten Mineral Junkie Bites kunnen garnalen worden voorzien in alle mineralen die ze nodig hebben. Deze parels bevatten organische mineralen alsook mineralen die organisch gebonden zijn. Mineraal tekortkomingen worden hiermee tegen gegaan, waardoor garnalen en andere kreeftachtigen minder problemen hebben met vervellen, langzame groei en hoge sterftecijfers bij jonge dieren.

Slakken kunnen ook met Minder Junkie bites worden gevoerd om gaten in hun huisjes tegen te gaan. Slakken zullen ook beter groeien wanneer ze flink wat mineralen tot zich kunnen nemen. Hun huisjes worden sterker en gladder.

Een rijkelijke hoeveelheid mineralen is een belangrijke factor bij het kweken en verzorgen van garnalen, kreeften, krabben en slakken. Ze zijn afhankelijk van deze stoffen. Alle ongewervelden beschikken over een zogeheten exoskelet welke wordt opgebouwd uit mineralen. Dit is echter niet het enige waar zij mineralen voor nodig zijn. Mineralen spelen ook een belangrijke rol bij het functioneren van de zenuwen en spieren. Zoals we weten, zijn de de kleurcellen van dwerggarnalen (de chromatoforen)  verbonden aan de spieren. Een optimale toevoeging van mineralen heeft dus een positieve invloed op de intensiteit van de soort-specifieke kleuren. Veel hormonale processen zijn ook onmogelijk zonder de juiste mineralen.

Naast mineralen bevat Mineral Junkie Bites ingrediënten van plantaardige bronnen en kruiden extracten. Zo is het rijk aan gunstige phytochemicaliën voor behendige en gezonde ongewervelden. Het eiwit- en vetgehalte is bewust laag gehouden ter voorkoming van vervuiling van het water. De Mineral Junkie bites zijn ideaal als hoofdvoedsel voor de zomer of wanneer u een weekend weg bent.

GlasGarten Mineral Junkie Bites advies

Voor garnalen: dagelijks 1-2 parels per ca. 15 garnalen
Voor kreeften/krabben: dagelijks 1-2 parels per kreeft/krab
Voor slakken: dagelijks 1 parel per 2-5 slakken

Ingrediënten: Mineralen, plantaardige bijproducten, granen, kruidenextracten

Analytische bestanddelen: 4,04% ruw eiwit, 0,62% ruw vet, 0,68% ruwe vezels, 27,08% ruwe as

Vorm: pads

Inhoud: 50g of 100g

GG-MJP-50

Datasheet

Product soort:
Garnalenvoer
Productnaam:
Mineral Junkie Bites
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
GlasGarten
Inhoud:
50 of 100 gram
Uitvoering:
Sticks
Specifiek voor:
Gezondheid verhogend

Specifieke referenties

ean13
4260361271402