Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
GlasGarten Shrimp Baby Food 35gr
GlasGarten Shrimp Baby Food 35gr
GlasGarten Shrimp Baby Food 35gr GlasGarten Shrimp Baby Food 76gr GlasGarten Shrimp Baby Food

GlasGarten Shrimp Baby Food

€ 8,95
€ 25,57 / 100g
Inclusief belasting
v.a. € 8,95

GlasGarten Shrimp Baby Food is een opfokvoer in poedervorm voor siergarnalen. Jonge garnalen worden hierin in alles voorzien wat ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en halen hier voldoende kracht en energie uit.Inhoud: 35 gram / 70 gram

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

3 op voorraad
(5/5) uit 1 beoordelingen
Lees de reviews

GlasGarten Shrimp Baby Food

GlasGarten Shrimp Baby Food is een opfokvoer in poedervorm voor siergarnalen. Rijk aan eiwitten met een hoog gehalte zoöplankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Jonge garnalen worden hierin in alles voorzien wat ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en halen hier voldoende kracht en energie uit. Het aandeel van 300 gram ppm astaxanthine bevordert vanaf het begin een goede pigmentontwikkeling voor rode, gele en oranje garnalen, zodat zij een intensieve kleurenpracht laten zien.

Pas uitgekomen garnalen larven hebben een breed scale van verschillende voedingsstoffen nodig na hun eerste vervelling (na het uitkomen tot de eerste vervelling, eten ze niets en halen hun voedingsstoffen uit de dooierzak).

Shrimp Baby Food bevat alle essentiële eiwitten en aminozuren die belangrijk zijn voor een gezonde groei. Goed verteerbare koolhydraten en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) lever de nodige energie voor het vervellen. Zorgvuldig uitgekozen algen, groente en kruiden voorzien de garnalen van micronutriënten. Groenlipmosselen staan bekend om hun hoge gehalte van glycosaminoglycaan, wat een zeer waardevol bestanddeel is van het schild van garnalen. De mix van multivitaminen die is toegevoegd, voorziet uw garnalen in alle vitamines die zij nodig zijn en voorkomt gebreken. Essentiële mineralen en sporenelementen worden geleverd door een concentraat van rode verkalkte wieren die meer dan 50 verschillende mineralen en sporenelementen bevatten.

Shrimp Baby Food is een volledig extrudaat. Deze productiemethode garandeert een hoge verteerbaarheid. Alle voedingsstoffen in dit voedsel zijn zeer goed opneembaar. De poedervormige micro-korrels vormt een dunne filmlaag op alle oppervlaktes in het aquarium. Dit is nodig, omdat baby garnalen niet echt mobiel zijn in het begin. Meestal blijven ze op de plek waar zij uitgekomen zijn en het voor moet dus naar ze toe komen. Als dit niet gebeurt, lopen ze het risico uit te hongeren.

Shirmp Baby food wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Het is volledig geëxtrudeerd en 100% vaste poedervorm. Bevat 300 ppm astaxanthine voor meer briljante kleuren.

Inhoud: 38 gram / 76 gram


Ingrediënten
zoöplankton, proteïne-extracten van plantaardige oorsprong, inktvis, omega-3 olie, Gammarus, Daphnia, witte kool, Spirulia, spinazie, rozemarijn, Nannochloropsis algen, Moringa oleifera, mineralen, gist, groenlipmossel, pekel garnalen, balsem, chlorella algen , venkel, pollen, druivenpitten

Additieven (per kg)
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitaminen, pro-vitamine en chemisch gedefinieerde stoffen met een gelijkaardige werking: 2000 IE vitamine D3 671 E, 200 mg vitamine E, 250 mg vitamine C
Aminozuren: 20 g L-lysine, 10 gram L-treonine
Kleuring: 300 mg astaxanthine

Analytische bestanddelen
48% ruw eiwit, ruw vet 9%, 3,2% ruwe vezels, 12,3% ruwe as, 5,5% vocht


Doseeradvies GlasGarten Shrimp Baby Food

Aanbevolen per 120 Liter:
Normaal bezette aquaria: 1 maatlepel* per dag
Hoog bezette aquaria: 1 maatlepel* 2x per dag

1 maatlepel komt overeen met ca. 0,5 gram
* maatlepel inbegrepen in de verpakking


Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Artikel-Nr
Inhoud
GG-SBF-35 38 gram
GG-SBF-76 76 gram
2001181

Datasheet

Product soort:
Garnalenvoer
Productnaam:
Shrimp Baby Food
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
GlasGarten
Inhoud:
35 gram / 70 gram
Toebehoren:
Maatlepel
Uitvoering:
Stofvoer
Specifiek voor:
Baby

Specifieke referenties

ean13
4260361272935