Hygrophila 'Araguaia'
Hygrophila 'Araguaia'
Hygrophila 'Araguaia' Hygrophila 'Araguaia' Hygrophila 'Araguaia' Hygrophila 'Araguaia' Hygrophila 'Araguaia' Hygrophila 'Araguaia'

Hygrophila 'Araguaia'

€ 6,50
Inclusief belasting

Hygrophila 'Araguaia' is een bijzondere verschijning in het aquarium. Het toevoegen van CO2 en adequate bemesting zorgen er voor dat deze plant een kenmerkende kleur ontwikkeld en een erg decoratieve waarde heeft.

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
2 5% Tot € 0,65
3 10% Tot € 1,95
4 15% Tot € 3,90
5 20% Tot € 6,50
Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (4/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Hygrophila 'Araguaia' 1-2-Grow!

Hygrophila 'Araguaia' is een bijzondere verschijning in het aquarium. Hoewel de naam doet vermoeden dat de plant uit Zuid-Amerika komt, heeft het er alle schijn van dat hij Azië komt. Hier is hij bekend onder de naam Hygrophila lancea waarbij lancea betrekking heeft op de lancetvormige bladeren. De bladeren zijn uiterst decoratief vanwege de lichte streep in het blad. De rest van het blad heeft een donkergroene tot paarse kleur.

In totaal kan een stengel een hoogte bereiken van meer dan 20cm met een breedte van 6-15cm. De bladeren zitten kort bij elkaar op de steel en vertakkingen worden gemakkelijk gevormd. Door de plant regelmatig te snoeien, kan een compacte groep worden gevormd. Het toevoegen van CO2 en adequate bemesting zorgen er voor dat de plant een kenmerkende kleur ontwikkeld en een bijzondere verschijning in de layout zal zijn.


Hygrophila 'Araguaia' is een bijzondere aquariumplant die snel de aandacht in een layout op eist. Hij vormt een mooi contrast met frisgroene aquariumplanten met ronde bladeren. Erg leuk om een extra detail toe te voegen, maar gebruik met mate !

Eigenschappen Hygrophila 'Araguaia'

Type: Stengelplant
Herkomst: Azië
Groeisnelheid: Langzaam
Hoogte: 10-20+ cm
Lichtbehoefte: 0,5 Watt/L
CO2 behoefte: 6-14 mg/L
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Waarom In vitro aquariumplanten?

In vitro planten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Gebruiksaanwijzing voor in vitro aquariumplanten:
Spoel voorzichtig alle gel zorgvuldig van de planten af onder een kraan. Knip de plantjes in kleine porties. Plant de stekjes zo veel mogelijk afzonderlijk van elkaar met een fijne pincet. Laat het groeien!

TRO-051BTC

Datasheet

Fabrikant:
Tropica
Soort:
Hygrophila 'Araguaia'
Type:
Stengelplant
Hoogte:
10-20+ cm
Herkomst:
Azië
Groeisnelheid:
Gemiddeld
Lichtbehoefte:
Normaal (20-30 Lm/L)
CO2 behoefte:
Gemiddeld (6-14 mg/L)
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Artikel nummer:
TRO-051BTC
door op  20 Feb 2017 (Hygrophila 'Araguaia') :
(4/5

Mooi plantje

Mooi plantje, vol potje in vitro. Potje zat zo vol, ik had er maar 1 nodig voor een 100cm aquarium!

Planten bestellen bij Azaqua: zo vers als maar kan


Wij leveren aquariumplanten graag zo vers mogelijk. Daarom is onze voorraad beperkt en leveren wij hoofdzakelijk op bestelling. Controleer altijd even de voorraad indicator. stock levels Bestelt u meer planten dan direct leverbaar zijn, dan geldt:
- Bestellingen vóór maandag worden op woensdag verzonden.*
- Bestellingen vóór woensdag worden op donderdag/vrijdag verzonden.
* Bestellingen met Aquaflora planten worden op donderdag/vrijdag verzonden.

Eerder samen gekocht met

Video