Staurogyne repens
Staurogyne repens
Staurogyne repens Staurogyne repens Staurogyne repens Staurogyne repens Staurogyne repens Staurogyne repens Staurogyne repens

Staurogyne repens

€ 6,50
Inclusief belasting

Staurogyne repens is compacte, robuuste en frisgroene plant voor de voorgrond van het aquarium. Hij komt oorspronkelijk uit de zuidelijke Amazones en wordt zo'n 5 tot 10 cm hoog. Een ideale plantensoort voor een nano aquarium.

Type

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting Voordeel
2 5% Tot € 0,65
3 10% Tot € 1,95
4 15% Tot € 3,90
5 20% Tot € 6,50
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
 (4,8/5)  - 11 Beoordeling(en) - 11 review(s)
Bekijk verspreiding

Staurogyne repens

Staurogyne repens is compacte, robuuste en frisgroene plant voor de voorgrond van het aquarium. Hij komt oorspronkelijk uit de zuidelijke Amazones en wordt zo'n 5 tot 10 cm hoog. Een ideale plantensoort voor een nano aquarium.

Plant de stengels liefst afzonderlijk van elkaar en laat een beetje ruimte over voor ontwikkeling. De stengels groeien recht omhoog, maar sommige groeien plat over de bodem om zich zo te verspreiden. Snoei de stengels die langer zijn dan 5cm om een groei in de breedte te stimuleren.

Voor een compacte groei is een hoge lichtintensiteit aan te raden. Bij te weinig licht groeien de stengels de hoogte in met grote internodiën. Ook is zacht tot middel hard water met CO2 bemesting aan te bevelen. Staurogyne repens is ook een plantensoort die een fors wortelstelsel kan vormen. Zorg dus ook voor een voedselrijk substraat om de plant in zijn volle glorie te kunnen aanschouwen.

Verkrijgbaar als:
In Vitro Cup

Staurogyne repens is een makkelijke, solide aquariumplant voor de voorgrond van het aquarium. De frisgroene kleur van de ovale bladeren contrasteren erg mooi bij Hemianthus, Naaldgras of Glossostigma. Maar plaatsing voor hardscape als driftwood of stenen geeft een erg mooi effect in een aquascape !

Eigenschappen Staurogyne repens

Type: Stengelplant
Herkomst: Zuid-Amerika
Groeisnelheid: Gemiddeld
Hoogte: 3-10+ cm
Lichtbehoefte: 0,25 Watt/L
CO2 behoefte: 5-14 mg/L
Waarom In vitro aquariumplanten?

In vitro planten worden in een laboratorium onder steriele omstandigheden gekweekt. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Eén potje is rijk gevuld met tal van jonge scheuten, vol groeipotentie!

Gebruiksaanwijzing voor in vitro aquariumplanten:
Spoel voorzichtig alle gel zorgvuldig van de planten af onder een kraan. Knip de plantjes in kleine porties. Plant de stekjes zo veel mogelijk afzonderlijk van elkaar met een fijne pincet. Laat het groeien!

TRO-049GTC

Datasheet

Fabrikant:
Tropica
Soort:
Staurogyne repens
Type:
Stengelplant
Hoogte:
3-10+ cm
Herkomst:
Zuid-Amerika
Groeisnelheid:
Gemiddeld
Lichtbehoefte:
Laag (10-20 Lm/L)
CO2 behoefte:
Gemiddeld (6-14 mg/L)
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
5703249049773
upc
311536102415
door op  18 Nov 2021 (Staurogyne repens) :
(5/5

Mooie plant voor midden of voorgrond

Geleverd in klein potje met daarin ongeveer 10 kleine plantjes. Makkelijk te planten en mooie groene kleur.

door op  21 Jun 2021 (Staurogyne repens) :
(5/5

Prisma product.

Mooie plant

door op  30 May 2021 (Staurogyne repens) :
(5/5

Staurogyne repens geweldige kwaliteit

Potje zat bomvol en plantje was heel compact en supergezond. Echt topkwaliteit, maar ben eigenlijk niet anders gewend van Azaqua.

Planten bestellen bij Azaqua: zo vers als maar kan


Wij leveren aquariumplanten graag zo vers mogelijk. Daarom is onze voorraad beperkt en leveren wij hoofdzakelijk op bestelling. Controleer altijd even de voorraad indicator. stock levels Bestelt u meer planten dan direct leverbaar zijn, dan geldt:
- Bestellingen vóór maandag worden op woensdag verzonden.*
- Bestellingen vóór woensdag worden op donderdag/vrijdag verzonden.
* Bestellingen met Aquaflora planten worden op donderdag/vrijdag verzonden.

Eerder samen gekocht met

Video