AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium
Neo Flow In-/Outflow Set Premium wordt geleverd inclusief Neo skimmer en Neo reliever. AQUARIO Neo Flow is buigzaam, breekt niet eenvoudig. AQUARIO Neo Flow is sterke en flexibel. AQUARIO Neo Flow is compact en breed inzetbaar. AQUARIO Neo Flow is demontabel en gemakkelijk schoon te maken. AQUARIO Neo Flow is op maat in te korten. AQUARIO Neo Flow outflow is in richting te sturen. AQUARIO Neo Flow heeft een kleine radius voor een nette aansluiting bij het aquarium.

AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium

€ 59,90
Inclusief belasting

Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design. De Premium set komt inclusief "reliever" en "skimmer"

Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

Diameter
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
 (1,5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium

Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design. De Premium set komt inclusief "reliever" en "skimmer"

Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

Neo FLow is nagenoeg onbreekbaar. Het wordt gemaakt van PETG dat sterker is dan acryl en in tegenstelling tot glas, normaal kunststof en RVS, is het veel buigzamer. Daarnaast heeft het een hoge transparantie. Met een pijpensnijder of fijne zaag zijn de buizen eventueel in lengte in te korten om ze geschikt te maken voor een nano aquarium. Nog meer flexibiliteit ontstaat doordat de onderdelen los van elkaar te draaien zijn. Daarmee is de outflow richting te sturen.

Neo Flow is demontabel. Schoonmaken is daarmee heel eenvoudig.

Inbegrepen in de Premium Set

Neo Skimmer: In deze set zit de unieke Neo Skimmer bijgevoegd. Ongewilde kaamlaag op het wateroppervlak wordt effectief verwijderd van het wateroppervlak en gasuitwisseling wordt verbeterd. Door het kleine formaat van de skimmer, valt hij bijna niet op. Kleine vissen of garnalen hebben geen kans om in het filter terecht te komen, want de skimmer is geplaatst op de outflow.

Neo Skimmer  Neo Skimmer


Neo Reliever: Ook de unieke Neo Reliever is inbegrepen. Deze kan de waterstroom breken, waardoor hij minder sterk wordt. Dit is uitermate geschikt voor wanneer er een te sterke stroming in het water aanwezig is die voor vissen onprettig is. Met de Neo Reliever is ook de richting van de stroming te beïnvloeden door hem te draaien. Zo kan er meer of minder beweging in het wateroppervlak worden gecreëerd.

Neo Reliever  Neo Reliever

Neo Flow In-/Outflow Set Standard eigenschappen

M Inflow - 13 mm M Outflow - 13 mm L Inflow - 17 mm L Outflow - 17 mm
Hoogte 320 mm 228 mm 388 mm 290 mm
Breedte 70 mm 70 mm 75 mm 75 mm
Afstand tussen de buizen 42 mm 41 mm 42 mm 40 mm
Diepte in het aquarium 35 mm 210 mm 80 mm 277 mm
Buisdiameter 13 mm 13 mm 17 mm 17 mm
Geschikte slangdiameter 12/16 mm 12/16 mm 16/22 mm 16/22 mm

Datasheet

Product type:
Filter accessoire
Type:
Neo Flow In-/Outflow Set Premium
Toebehoren:
Inclusief Neo Skimmer en Neo Reliever
door op  22 Sep 2021 (AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium) :
(1/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar nog geen review geplaatst of de review wordt nog beoordeeld.
door op  22 Sep 2021 (AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium) :
(2/5

Erg mooi, nog niet overtuigd

Heb deze nu 3 weken ongeveer, maar heb nog steeds niet de juiste afstelling gevonden. Of hij skimt wel met veel luchtbellen, of hij skimt niet. Een middenweg heb ik nog niet gevonden. Is wel erg mooi en staat zeer subtiel in het aquarium. Handig ook dat hij uit elkaar te halen is wat schoonmaak vergemakkelijkt. Mocht ik de juiste afstelling te pakken krijgen is 2 sterren te weinig. Krijg ik het niet voor mekaar ga ik weer terug naar het oude.

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met