Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium
Neo Flow In-/Outflow Set Premium wordt geleverd inclusief Neo skimmer en Neo reliever. AQUARIO Neo Flow is buigzaam, breekt niet eenvoudig. AQUARIO Neo Flow is sterke en flexibel. AQUARIO Neo Flow is compact en breed inzetbaar. AQUARIO Neo Flow is demontabel en gemakkelijk schoon te maken. AQUARIO Neo Flow is op maat in te korten. AQUARIO Neo Flow outflow is in richting te sturen. AQUARIO Neo Flow heeft een kleine radius voor een nette aansluiting bij het aquarium.

AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium

€ 59,90
Inclusief belasting

Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design. De Premium set komt inclusief "reliever" en "skimmer"

Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

Diameter
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (2,3/5)  - 3 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium

Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design. De Premium set komt inclusief "reliever" en "skimmer"

Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

Neo FLow is nagenoeg onbreekbaar. Het wordt gemaakt van PETG dat sterker is dan acryl en in tegenstelling tot glas, normaal kunststof en RVS, is het veel buigzamer. Daarnaast heeft het een hoge transparantie. Met een pijpensnijder of fijne zaag zijn de buizen eventueel in lengte in te korten om ze geschikt te maken voor een nano aquarium. Nog meer flexibiliteit ontstaat doordat de onderdelen los van elkaar te draaien zijn. Daarmee is de outflow richting te sturen.

Neo Flow is demontabel. Schoonmaken is daarmee heel eenvoudig.

Inbegrepen in de Premium Set

Neo Skimmer: In deze set zit de unieke Neo Skimmer bijgevoegd. Ongewilde kaamlaag op het wateroppervlak wordt effectief verwijderd van het wateroppervlak en gasuitwisseling wordt verbeterd. Door het kleine formaat van de skimmer, valt hij bijna niet op. Kleine vissen of garnalen hebben geen kans om in het filter terecht te komen, want de skimmer is geplaatst op de outflow.

Neo Skimmer  Neo Skimmer


Neo Reliever: Ook de unieke Neo Reliever is inbegrepen. Deze kan de waterstroom breken, waardoor hij minder sterk wordt. Dit is uitermate geschikt voor wanneer er een te sterke stroming in het water aanwezig is die voor vissen onprettig is. Met de Neo Reliever is ook de richting van de stroming te beïnvloeden door hem te draaien. Zo kan er meer of minder beweging in het wateroppervlak worden gecreëerd.

Neo Reliever  Neo Reliever

Neo Flow In-/Outflow Set Standard eigenschappen

M Inflow - 13 mmM Outflow - 13 mmL Inflow - 17 mmL Outflow - 17 mm
Hoogte320 mm228 mm388 mm290 mm
Breedte70 mm70 mm75 mm75 mm
Afstand tussen de buizen42 mm41 mm42 mm40 mm
Diepte in het aquarium35 mm210 mm80 mm277 mm
Buisdiameter13 mm13 mm17 mm17 mm
Geschikte slangdiameter12/16 mm12/16 mm16/22 mm16/22 mm


Datasheet

Product type:
Filter accessoire
Type:
Neo Flow In-/Outflow Set Premium
Toebehoren:
Inclusief Neo Skimmer en Neo Reliever
door op  13 Apr 2022 (AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium) :
(4/5

AQUARIO Neo Flow

dit setje aangeschaft ter vervanging van mijn metalen in en outlet met skimmer.is onopvallend in het aquarium en na een beetje afstellen werkt het skimmertje ondanks zijn kleine formaat prima zelfs in mijn juwel rio 240.

door op  22 Sep 2021 (AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium) :
(1/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar nog geen review geplaatst of de review wordt nog beoordeeld.
door op  22 Sep 2021 (AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium) :
(2/5

Erg mooi, nog niet overtuigd

Heb deze nu 3 weken ongeveer, maar heb nog steeds niet de juiste afstelling gevonden. Of hij skimt wel met veel luchtbellen, of hij skimt niet. Een middenweg heb ik nog niet gevonden. Is wel erg mooi en staat zeer subtiel in het aquarium. Handig ook dat hij uit elkaar te halen is wat schoonmaak vergemakkelijkt. Mocht ik de juiste afstelling te pakken krijgen is 2 sterren te weinig. Krijg ik het niet voor mekaar ga ik weer terug naar het oude.

Eerder samen gekocht met