Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua Lily Pipe set Mini
Azaqua Lily Pipe set Mini Azaqua Lily Pipe set Mini inflow Azaqua Lily Pipe set Mini inflow Azaqua Lily Pipe set Mini outflow Azaqua Lily Pipe set Mini outflow

Lily Pipe set Mini

€ 39,90
Inclusief belasting

De Lily Pipe set Mini is gemaakt van hoogwaardig glas. Hierdoor wordt er geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk van het aquarium. Ook is het glas dik uitgevoerd. Ideaal is voor beginners!

Aantal
direct leverbaar

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
 (4,8/5)  - 4 Beoordeling(en) - 4 review(s)
Bekijk verspreiding

Lily Pipe set Mini

De Lily Pipe set Mini is gemaakt van hoogwaardig glas met een zeer nette afwerking. De voordelige prijsmaakt deze set zeer geschikt voor beginners met een klein aquarium!

Een glazen filter in- en uitstroom ziet er vele malen aantrekkelijker uit ten op zichte van plastic. Het heldere glas valt bijna niet op in en rond het aquarium, waardoor geen afbreuk wordt gedaan aan de esthetische indruk. Ook is het glas dik uitgevoerd, waardoor het zeer geschikt is voor beginners.

De Lily Pipe set Mini staat garant voor een goede flow in het aquarium, dankzij de slimme vormgeving. De uitstroom is samengeknepen, waardoor een redelijke straal uit het filter komt. Voedingsstoffen en CO2 worden naar de planten gevoerd, afvalstoffen worden afgevoerd en gelijktijdig vindt er een lichte beweging aan het wateroppervlak plaats. Hierdoor is ook de gasuitwisseling tussen de atmosfeer en het aquatische milieu optimaal en is er minder kans op een vervelende kaamlaag.

De Lily Pipe SET mini hangt over de rand van het aquarium en zuignappen zijn hierbij niet nodig. Ideaal voor een klein aquarium!

Lily Pipe set Mini specificaties

Naam:Set Mini
Artikel-Nr:AZ-4012
Aquarium inhoud:10-50 L
Buisdiameter:Ø13 mm
Filterslang:12/16 mm
Uitlaat opening:35 mm
Uitlaat afmeting (HxB / tussen):150x80 / 15mm
Inlaat afmeting (HxB /tussen):150x50 /15 mm
hoogte van aanzuigspleten:50 mm

 


ONZE TIP: Maak bij het aansluiten het glaswerk nat, voordat deze op de slang wordt gedrukt. Zo schuift deze er gemakkelijker op. Druk bij het loshalen van het glas de slang eerst verder aan. Zo gaat hij soepeler los.


AZ-4012

Datasheet

Product type:
Filter accessoire
Productnaam:
Lily Pipe SET Mini
Artikel nummer:
AZ4012
Fabrikant:
Azaqua
Diameter:
13 mm
Aquarium inhoud:
10-50 L
Materiaal:
Glas
Inflow of Outflow:
Set
door op  29 May 2018 (Lily Pipe set Mini) :
(4/5

Mooi setje lily pipes tegen een zeer schappelijke prijs

Ik geef dit setje 4 sterren omdat ik ondanks dat de site aangeeft dat er geen zuignappen bij zitten dit toch wel handig had gevonden. Verder een mooi setje lily pipes tegen een zeer schappelijke prijs. Enige nadeel van lily pipes is wel dat als de slangen er aan trekken en ze strak tegen het glas zitten je krasjes kunt krijgen. Maar dat is te overzien.

door op  08 May 2018 (Lily Pipe set Mini) :
(5/5

Mooi en stevig

Ik ben fan van deze set gezien deze perfect zijn voor mensen die graag met kleine aquaria werken. Ook zeer handig in geval van dikkere bodems. Ze zijn zeer stevig en mooi, breken niet snel.

door op  16 Sep 2017 (Lily Pipe set Mini) :
(5/5

Review

Stevig glas en gelukkig (afkloppen) tot nu toe nog geen gebroken tijdens onderhoud. Ik heb hem gebruikt in een 25l nano bakje icm een eheim classic 150 en de flow was iets te sterk. Door hem wat af te knijpen met een kraantje op de outflow ging het verder prima.

door op  12 May 2016 (Lily Pipe set Mini) :
(5/5

in and outflow azaqua mini m/s

Mooi product, voor relatief weinig geld een mooie glazen in- en uitstroom voor jouw mini m of mini s.

Functioneert natuurlijk prima. Dik glas. Breekt niet.

Ziet er erg stylie uit voor relatief weinig geld. GOPRO.

Hartelijke groet,

Larsen Noël

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met