Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Alber T. op 15 Dec 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 reactor 1000

Tet

Reactor werkt zeer goed, zelfs als er een hoge dosiring Co2 benodigd is ( 3 á 4 bellen per seconde) vindt een volledige opname plaats.
Geen 5 sterren ivm lekkage op Ø 6mm aansluitingen en deze beter kunnen, zeker als er speciale siliconeslang gebruikt wordt. Als tip gebruikt vaseline of ciliconespray op de slang om diep genoeg te monteren zodat lekkage wordt voorkomen.

 Rapporteer
Van Peter D. op 14 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis parvula

Zeer tevreden

Plantjes goed verpakt en gezond aangekregen. Ze staan nu enkele weken en doen het prima.

 Rapporteer
Van Peter D. op 14 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Marsilea hirsuta

Zeer tevreden!

3 goedgevulde in vitro cupjes prima aangeleverd gekregen met gezonde plantjes, veel worteltjes . Ze zijn nu enkele weken geplant en doen het prima. Ik kan dit plantje en dit bedrijf zeker aanbevelen.

 Rapporteer
Van Luc R. op 09 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Nymphoides hydrophylla 'Taiwan'

Azaqua.nl is webshop zoals het hoort...Ruim aanbod, informatief, goede prijzen, klantvriendelijk, perfecte verzending.

Pot goed voorzien, plant zag er fris en gezond uit...
Vlotte levering met DPD.

 Rapporteer
Van Luc R. op 09 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Iron Bottom

Azaqua.nl is webshop zoals het hoort. Ruim aanbod, informatief, goede prijzen, klantvriendelijk, perfecte verzending...

Producten van ADA zijn vrij duur, maar hebben dan ook de reputatie echt degelijk te zijn...

 Rapporteer
Van Luc R. op 09 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vallisneria spiralis 'Tiger' (5x)

Azaqua.nl is webshop zoals het hoort...Ruim aanbod, goede prijzen, informatief, klantvriendelijk en perfecte verzending...

De potjes waren ruim voorzien. Planten oogden fris...
Vlotte levering met DPD.

 Rapporteer
Van Cees S. op 06 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

Top!

Werkt naar behoren. Prima apparaat!

 Rapporteer
Van Ruud B. op 03 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 systeem samenstellen

Azaqua CO2 systeem

Gewoonweg een geweldige set. Niks op aan te merken. Prijs/kwaliteit is top. Perfect aan te sluiten, af te regelen en dus nauwkeurig CO2 kunnen toevoegen.
Ik had hiervoor een set van Dennerle. Daar was altijd wel iets mee aan de hand en werkte niet nauwkeurig. De set van Azaqua is echt een waar genot en een klasse beter!!!

 Rapporteer
Van Hans D. op 03 Dec 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden Hook

produkt en verzending

De "hooks" zijn prima maar het is een beetje raar dat deze in een enorme envelop verstuurd worden met DPD voor euro 6,95; ze passen ruimschoots in een eenvoudige envelopje wat met de PostNL verstuurd kan worden voor 1 euro. Verder geen opmerkingen.

 Rapporteer
Van Gilles V. op 02 Dec 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Welke maat heb ik gekregen?

De verpakking laat helaas niet zien of je wel de juiste maat hebt gekregen, er zit geen 'aanduiding' op van S M L

 Rapporteer
Van Klaas B. op 29 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Neo diffusor

Geweldig ding, super fijne belletjes mijn derde maar beste diffusor

 Rapporteer
Van Dennis W. op 29 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

super service

Op zondagavond na de vivariumbeurs thuisgekomen en gelijk een co2 fles van 2 kg besteld. Dinsdagmiddag keurig verpakt binnengekregen. Dat is dus eigenlijk 1 1/2 werkdag later. De fles voelt supergoed aan, stevig en gekeurd voor 10 jaar. Erg blij mee en ik zal zonder aarzelen mijn volgende bestelling doen.


Dennis.

 Rapporteer
Van Jos B. op 29 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 System Nano Cylinder

Co2 voor beginners.

Samen met de Tropica CO2 System Nano set Ideaal om te gaan beginnen met co2 in je aquarium. Cylinder neemt weinig ruimte in en zien er nog mooi uit, makkelijk en snel te bestellen.
Co2 magneetventiel is wel handig om bij te bestellen.

 Rapporteer
Van Thijs V. op 26 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller REGULAR

Prima product

Een mooi product voor een mooie prijs!

 Rapporteer
Van istvan J. op 24 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inflow

Glass Inflow

excellent product, quick delivery (again)

 Rapporteer
Van Richard B. op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia Powder

Dag 3

best duur maar werkt prettig en "stoft" nauwlijks

 Rapporteer
Van Richard B. op 23 Nov 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Shrimp King Complete

makkelijk te doseren

en ze zijn er gek op

 Rapporteer
Van Richard B. op 23 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 55L

snel

en zonder beschadigingen geleverd.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 16/22mm

Prima prijs-kwaliteit.

De filterslangen zijn heel helder. Ik gebruik nu enkel deze van Azaqua, prima prijs-kwaliteit.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hazelnoot mantels

Hazelnootmantels

Ik heb wat mos bevestigd aan de hazelnootmantels en zo in mijn aquascape ingevoegd. Het ziet er erg natuurlijk uit en de garnalen zijn er dol op.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Schepnet Shrimpcatcher

Prima.

Is ondertussen mijn favoriete schepnetje geworden, zowel om garnaaltjes te vangen of om plantenresten te scheppen. Uitschuifbaar handvat is erg handig.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cryptocoryne x willisii

Mooie crypto.

Gezonde plantjes aangekregen, veel plantjes met goede wortel in een potje. Is ondertussen ingegroeid en persoonlijk vind ik de langwerpige, frisgroene blaadjes erg mooi.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Alternanthera reineckii 'Mini'

Prachtig planje voor rode kleuraccenten en kleine groepen.

Gezonde plantjes aangekregen die zich vlot lieten delen en planten. Ik heb enkele kleine groepen aangeplant op verschillende plaatsen in de middenzone van mijn aquascape; Ze hebben nu enkele maanden kunnen groeien en zien er prachtig uit, mooie rode kleur, paars aan de onderkant van de blaadjes. Blijft inderdaad compact, wat ook een reden was dat ik ze heb aangekocht.. Door de trage groei wel wat gevoelig voor alg, zoals bv Anubias. Maakt ook wel wat luchtworteltjes, maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filter Guard Skimmer

Prima!

Ik gebruik deze nu enkele maanden samen met de skimmer van het huismerk. Ik ben erg tevreden. past prima op de skimmer en werkt perfect.
Geen babygarnaaltjes meer in mijn filter.

 Rapporteer
Van Peter D. op 22 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimmer

Erg tevreden!

Ik heb de skimmer van het huismerk nu enkele maanden in gebruik en ben erg tevreden. De aanzuigsnelheid kan prima geregeld worden en ik heb geen kaamlaag meer, waardoor ook het oppervlak kraakhelder is.
Ik heb ook de bijhorende shrimpguard bijgekocht, die hier perfect op past.

 Rapporteer
Van Philip D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pro Picker

Scherp en kwaliteit

Scherp en goed in de hand liggende tool voor het verwijderen van baardalg en andere hardnekkige algen die zijn vastgehecht aan de hardscape. Vooral handig in de kleine hoekjes waar je anders niet aan kan. Aan de ene uiteinde is er een scherpe hoek aan de linkerkant, aan de andere, aan de rechterkant.

 Rapporteer
Van Peter D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Transparante zuignap O

Werkt prima.

Zuignapjes doen onopvallend en goed hun werk, precies zoals het hoort.

 Rapporteer
Van Peter D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : ECA

Prima!

Ik gebruik ECA nu een half jaar, voornamelijk om de rode planten mooi van kleur te houden., maar ook de andere planten hebben er hun voordeel bij. Alles staat prachtig in kleur, ben erg tevreden.

 Rapporteer
Van Peter D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Phyton Git

Werkt prima

Ik gebruik Phyton Git telkens ik nieuwe vissen en garnalen introduceer in mijn aquascape. Plantjes zijn allemaal gezond. Ik geef nu wekelijks een dosis na een waterwissel.

 Rapporteer
Van Peter D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Green Gain

Werkt prima.

Ik gebruik Green Gain nu een half jaar, telkens gedurende een week na een snoeibeurt. De plantjes zijn gezond lijken inderdaad sneller nieuwe scheuten en blaadjes te maken.

 Rapporteer
Van Peter D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Green Bacter

Prima.

Ik gebruik Green Bacter nu een half jaar, telkens bij een waterwissel. Werkt prima voor mij.

 Rapporteer
Van Philip D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pipet 1ml

Gemakkelijk

gemakkelijk lang pipetje om bv. easy carbo te doseren.

 Rapporteer
Van Philip D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Schepnet Shrimpcatcher

Mooi en handig

Gemakkelijk uitschuifbaar netje. Ik gebruik dit ook om kleine losgekomen blaadjes uit het aquarium te verwijderen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 21 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Mikro Basic - Eisen

Prima

Prima voeding met micro voedingsstoffen. De planten staan er mooi bij en voor een schappelijke prijs.

 Rapporteer
Van Luc R. op 18 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle tripartita

Mijn tweede bestelling planten bij Azaqua.nl ...Wederom vlekkeloos

Potjes goed gevuld, en planten oogden fris en gezond.
Goede voorraad-indicatie als prognose leveringsdatum.
Levering met DPD was O.K.

 Rapporteer
Van Luc R. op 18 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Marsilea crenata

Weer heel tevreden over mijn tweede bestelling planten bij Azaqua.nl

De Marsilea crenata potjes waren ruim gevuld en de plantjes oogden fris en stevig.
Het van de webshop is ideaal als prognose voor de leveringsdatum.
Levering met DPD was O.K.

 Rapporteer
Van Jan V. op 16 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller METAL

Mooie bellenteller

Precies wat ik zocht een bellenteller die direct op de drukverdeler geplaatst kan worden.
Heel blij mee.

 Rapporteer
Van Jan C. op 16 Nov 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Nymphaea lotus

Mooie Lotus

Er was een plekje vrijgekomen in onze 450L plantenaquarium en zocht nog een mooie blikvanger.
Moest nog een lege Co2 fles laten vullen dus ineens deze Lotus meebesteld.
Kreeg heel snel een mooi goed verpakt exemplaar toegestuurd.

 Rapporteer
Van Jan C. op 16 Nov 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Doseerpomp 1ml

Gemakkelijk Doseren

Gebruik deze pomp op mijn Aqua rebel plantenvoeding flessen , lekker gemakkelijk en werkt perfect.

 Rapporteer
Van Jan C. op 16 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles laten vullen

perfecte wissel

Zondag fles vulservice 2 kg besteld , foto van het verzendbewijs en serienummer van de lege fles toegevoegd.
Dinsdag had ik een prachtige gevulde 2kg fles retour in Belgie.

Topservice

 Rapporteer
Van Matthijs P. op 16 Nov 2018 :
(3/5) 
Product beoordeling : Driftwood DW2085

Prima

Het stuk hout is kwalitatief mooi. Een groot nadeel is wel dat het gebogen uiteinde uit twee stompen bestaat, waar dit op de foto's best gecamoufleerd is. Het is bij nader inzien te onderscheiden op de foto's maar volledigheidshalve zou het Azaqua gesierd hebben om dit te vermelden c.q. een extra foto toe te voegen.

 Rapporteer
Van Matthijs P. op 16 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood DW2098

Top

De foto's zijn waarheidsgetrouw en het hout is prachtig. Het enige nadeel is dat het bovenste, losse stuk, een soort schors is en niet massief. Dit kon ik niet afleiden uit de foto's. Ik ben benieuwd hoe dit stuk het gaat doen onder water maar zelfs wanneer ik deze zou verwijderen, blijft het een prachtig stuk hout!

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Murdannia keisak

Mooi groot

Mooi groot exemplaar ontvangen. Top!

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Limnophila sessiliflora

Leuk

Leuk plantje

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis sp.

Mooie sprietjes

Voor in de nano bak perfect.

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Utricularia graminifolia

Heel mooi lichtgroen

Heel mooi plantje voor een lichtgroene grasmat. Staat perfect.

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(3/5) 
Product beoordeling : Vesicularia ferriei 'Weeping'

Mooi

Wel een beetje weinig in het in vitro potje helaas.

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand

Top

Heel mooie kleur voor een zandpaadje.

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Top

Beter kan niet.

 Rapporteer
Van Jos B. op 13 Nov 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Power Sand Advance S

Top

Beter kan niet

 Rapporteer