Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Jeremy K. op 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Myriophyllum mattogrossense

Planten

Super goede planten kwaliteit ook waar het in verpakt zit super.

 Rapporteer
Van dimitri D. op 19 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 systeem samenstellen

complete CO2 set

snelle levering in Belgie, alle info zat er bij om de set makkelijk te installeren, super

 Rapporteer
Van Ralf S. op 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM Air Pump 400

Stil en krachtig

Had deze gekocht voor een sponsfilter voor mijn holding bak. Werkt goed, is stil en krachtig.

 Rapporteer
Van Ralf S. op 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Sponsfilter Dubbel

Werkt perfect

Had deze gekocht omdat ik mijn aquascape ging vervangen en ik voor de holding tank een klein filter nodig had. Ben er blij mee.

 Rapporteer
Van Ralf S. op 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand Big

Perfecte aanvulling op het gewone La Plata Sand

Dit zand heeft een spectaculaire kleur, niet te vergelijken met andere producten.

 Rapporteer
Van Ralf S. op 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand

Zeer mooie kleur

Dit zand heeft een spectaculaire kleur, niet te vergelijken met andere producten.

 Rapporteer
Van Ralf S. op 18 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Slangborstel Twin

De beste tot nu toe

Zeer flexibel, komt over goed bij. Borstel zelf is zacht, waardoor de haren niet breken en plat gedrukt worden. Echt top.

 Rapporteer
Van Xaver M. op 15 Feb 2019 :
(2/5) 
Product beoordeling : Daytime adapter profiel JUWEL

goed

het was heel goed

 Rapporteer
Van Ronald D. op 13 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Grey mountain stone

Grey mountain stone

15 kg prachtige Grey Mountain Stones besteld voor een ADA Cube Garden 60-P scape. Wilco heeft aan de hand van een door mij aangeleverde foto een aantal prachtige stenen uitgezocht waar ik om had gevraagd. Ze zien er prima uit om er een mooie scape van te gaan maken.

Haal je stenen dus niet bij een tuincentrum maar koop ze bij Azaqua.nl voor het mooiste resultaat.
Dank je wel Wilco, voor je hulp :)

 Rapporteer
Van Daniël F. op 10 Feb 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Lavasteen

-

Prima lavasteen. Erg lavasteenachtig.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 10 Feb 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Manzanita hout S (30-40cm)

-

Schitterend hout, helaas enorm duur.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 10 Feb 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Manzanita hout M (40-50cm)

-

Schitterend hout, helaas enorm duur.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 10 Feb 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Manzanita hout XXL (75-90cm)

-

Schitterend hout, helaas enorm duur.

 Rapporteer
Van Dennis B. op 10 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Shrimp Dinner

Ideaal!

Garnalen zijn er gek op. Valt niet uit elkaar.

 Rapporteer
Van Alke D. op 06 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 35L

Perfect voor houden van garnalen

Erg mooi aquarium voor het houden van garnalen. Is breder dan de normale nano van Dennerle waardoor er meer bodemoppervlakte is.
Tevens iets lager zodat ik er meerder in een stelling/kast kan houden.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 04 Feb 2019 :
(3/5) 
Product beoordeling : CO2 Joint Glass

CO2 Joint Glass JG-007

Mooi, maar het is erg lastig om de slangen aan te sluiten op deze glaswerken.
Daarnaast in combinatie met Pollen Glass TYPE-2, vind ik dat de co2 diffuser dan heel hoog staat.
Ik dacht dat het juist beter is als deze wat lager staat, omdat de co2 bubbels zich dan beter door het aquarium verspreid.
Voor nu heb ik dit product nog niet in gebruik genomen.

 Rapporteer
Van Istvan J. op 04 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 terugslagklep

check valve

neat product, quick delivery

 Rapporteer
Van Danny F. op 03 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : NanoCube 30L

Prachtig

Gewoon erg mooi.

 Rapporteer
Van Erik K. op 03 Feb 2019 :
(3/5) 
Product beoordeling : Vesicularia dubyana 'Christmas'

Bij weinig shop verkrijgbaar gelukkig wel bij Azaqua. Kwaliteit gemiddeld

Ik vond niet bijster veel in het bakje zitten. Hoeveelheid viel dus wat tegen. Wat bruinig, pas na enkele dagen in het aquarium begon het lekker groen op te kleuren, maar dat is volgens mij wel normaal

 Rapporteer
Van Erik K. op 03 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rotala 'Bonsai'

Prima en veel!

Bakje barstte nog net niet uit zijn voegen...

 Rapporteer
Van Danny F. op 03 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Mignon 150

Stil

Mooi, weinig opvallend en stil filter.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 03 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rotala wallichii

Rotala wallichii

goede levering, mooie plantje, en was relatief makkelijk in mijn aquarium te plaatsen.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 03 Feb 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle verticillata

Hydrocotyle verticillata

Mooi plantje, maar vond het wel lastig in te planten. Het heeft namelijk geen langere wortels.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 03 Feb 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Sansui Stone

Mooie stenen

Ik heb twee kg van deze stenen besteld, 2 stuks gekregen,

Ze zijn mooi qua vorm en kleur. Echt een mooie aanvulling op een aquarium.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 31 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Pollen Glass TYPE-2

CO2 diffusor

Prima ding, maar ik vind die voor een 60P net iets te groot is.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 31 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 Bubble Counter

CO2 bubble counter

Mooi ontwerp en doet wat die moet doen. alleen vind ik dat die net iets is te groot voor 60P aquarium.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 31 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

CO2 drukregelaar

prima , doet wat die moet doen.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 31 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Steeksleutel voor CO2 drukregelaar

handig

handig en doet wat die moet doen.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 31 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

2 liter fles fijn

compact, stevig en makkelijk in gebruik.

 Rapporteer
Van R T. op 31 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Makro Basic - NPK

Ook bij een bevolkt Aquarium prima ondersteuning

Ik gebruik nu circa 2 weken dit product en zie dat de planten beter gaan groeien.
Er is een uitgebalanceerd visbestand, niet te veel en niet te weinig. Toch zie je dat de voedingsstoffen noodzakelijk zijn.
Samen met het doseerpompje een prima produkt

 Rapporteer
Van R T. op 31 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filter Guard Fine

17 mm XL Filter guard

Prima bescherming tegen het 'opzuigen' van garnalen.
De 17 mm versie past goed op de buizen van Eheim voor een 16/22 mm slang

 Rapporteer
Van R T. op 31 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Doseerpomp 1ml

Ideaal doseerpompje

Heel gemakkelijk doseren, geen geknoei met bekertjes of spuiten.
En doordat het zo makkelijk is wordt het dagelijks doseren minder snel vergeten

 Rapporteer
Van Maurice D. op 30 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light E-serie

Twinstar Light E-serie EA versie

Een hele mooie lamp! Prachtig licht! Degelijk en mooi design. Ik heb de EA versie met verstelbare pootjes. Deze past perfect op mijn Dennerle 35 liter Scaper's Tank! Wat mij betreft een aanrader!

 Rapporteer
Van Tom S. op 26 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm (per m)

Beoordeling filterslang

Nog niet van toepassing. Ben geduldig aan het wachten voor mijn aquarium, die ik eertijds bestelde bij jullie. Het aquarium is stuk gegaan gedurende het vervoer...
Ik denk dat deze slang wel van goede kwaliteit is hoor!

 Rapporteer
Van Jan Derk H. op 25 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

aqua soil

snelle en degelijk verpakte levering, voedingsbodem slaat goed aan. perfect geregeld .mijn dank.

 Rapporteer
Van André C. op 23 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : 2-polige stekker led unit (v)

Goede pasvorm

Past precies op mijn reeds bestaande DayTime unit

 Rapporteer
Van Lars N. op 21 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 systeem samenstellen

Compleet CO2 Systeem

Top service, snelle levering en top kwaliteit. Bij levering brak de bellenteller maar binnen 2 dagen had ik de vervanger al op de mat liggen.

 Rapporteer
Van Ellen M. op 20 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Module Ultra Blue Red White

Prachtige kleuren

Door deze kleurencombinatie komen de vissen prachtig uit. Een aanwinst!

 Rapporteer
Van André C. op 17 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : LED computer

Mooie unit

Mooie unit om je verlichting naar wens in te stellen. Handig dat je de software ook bij het tabje "downloads" kunt downloaden voor als je geen CD-ROM speler hebt.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 16 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Anubias barteri var. nana 'Petite'

Zeer goede kwaliteit, super kleine versie

Ook deze plant heb ik in zeer goede staat ontvangen. Plantjes zaten in gel en hadden al mooie worteltjes. Dit is denk ik de kleinste anubias versie die er bestaat. Gebruikt om in kleine spleetje op stenen achterwand te stoppen. Geen lijm of draad gebruikt. Met beetje javamos er in gedrukt. Wellicht beetje duur, maar ik ben er blij mee.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 16 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Anubias 'Petite'

Goede en gezonde staat ontvangen

Mooie anubias versie in pot met kleine blaadjes. Zeer geschikt voor kleinere aquaria.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 16 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Micranthemum 'Monte Carlo'

Mooie bodembedekker

Wederom een potje dat goed vol zit met een mooie bodembedekker. Ideaal voor een klein aquarium. Plantjes lijken al aan te slaan. Doordat potje zo vol zat had ik veel minder nodig dan gedacht.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rotala 'Bonsai'

Mooie sterke plant die hard groeit

Potje was goed gevuld, plantjes hadden veel wortels. Na 4 dagen zie ik dat deze al goed aanslaat in aquarium. Groeien al lekker de hoogte in.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Goed gevuld potje met Dwerg Naaldgras

Wederom een goed gevuld potje ontvangen vol met gezond ogend Dwerg Naaldgras. Gras staat nu 4 dagen in het aquarium en oogt nog steeds gezond en groen. Verwacht dat het goed aanslaat.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 15 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vesicularia ferriei 'Weeping'

Mooi vol en prachtig groen

Het potje was mooi volgegroeid met gezond uitziend mos. Even afwachten hoe het aanslaat, maar de verwachtingen zijn hoog gespannen! :)

 Rapporteer
Van Emiel R. op 13 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Poster

Inspiratie aan de muur

Direct ingekaderd en ophangen aan de muur van de hobbykamer, nu hebben de vissen ook iets moois om naar te kijken

 Rapporteer
Van Emiel R. op 13 Jan 2019 :
(4/5) 
Product beoordeling : Invertebrates

Aanrader voor de foto's alleen al

Zeer mooi boek, een echte aanrader voor elke liefhebber van garnalen, kreeftjes,... De foto's zijn schitterend, de soorten komen mooi aan bod. Ik mis alleen een iets uitgebreidere biotoop beschrijving of foto's hiervan. Maar het blijft en is een ideale aanvulling voor ieders boekencollectie thuis zeker omdat boeken over dit soort onderwerp zo schaars zijn tegenwoordig.

 Rapporteer
Van Georges U. op 11 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller SPIRAL

mooi design

Mooi en makkelijk in gebruik. Door sommige reviews was ik een beetje voorzichtig met het bevestigen van de slangen. Maar het eerste stukje van de slang in warm water dompelen werkt wel.

 Rapporteer
Van John D. op 10 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light E-serie

Superlicht

Netjes aangekomen en superblij met deze lamp, geeft inderdaad een erg mooi en rustig licht. Ik wil deze lamp ook op de andere aqua's hebben maar eerst effe sparen.

 Rapporteer
Van Jaco V. op 09 Jan 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Qube 50 PLANT



 Rapporteer