facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter

Alle reviews

Van Jan V. op 31 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Top diffuser

Geweldige diffuser. Hele fijne belletjes. Acryl pijpje Is heel makkelijk in te korten.
Veel beter dan de hiervoor door mij gebruikte keramische diffusers en co2 flipper.
Absolute aanrader!

Van Joren J. op 31 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Helanthium quadricostatus

Prachtig plantje

Alle geruime tijd op zoek naar deze plant. Vaak elders gevonden, maar nooit de plant van emers naar submers kunnen laten gaan. Met dit plantje van Tropica geen probleem gehad. Na 2 dagen al 2 nieuwe bladeren. Een mooi frisgroen rozet plantje voor de voorgrond. Stelt co2 en een goed voedingsbodem zeker op prijs. Kan na een tijd wel wat woekeren, maar goed onder controle te houden.

Van Joren J. op 31 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Tropica Premium Nutrition

Makkelijk en compleet.

Een zeer makkelijk te gebruiken all in one voeding voor planten. Instructies zijn duidelijk en de resultaten ook. Prachtige planten en mits juist gebruik, geen last van algen.

Van Joren J. op 31 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : ADA Aqua Gravel S

Mooi grind voor accent.

Het grind heeft een iets donkere kleur wat redelijk zeldzaam is. Zeer mooi om accenten te leggen mbv een lichtkleurig zand. Gebruik het zelf als overgang van rivierkeien naar zand. Iets aan de prijzige kant, maar toch blij met de aankoop. Het grind is ook voldoende afgerond om geen verwondingen aan vissen te veroorzaken.

Van Joren J. op 31 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seachem Stability

Nog geen betere gevonden.

Over de jaren heen al veel soortgelijke producten getest, maar Seachem Stability blijft er als beste uitkomen. Geen troebel water of bijwerkingen. Enkel een gezond aquarium.

Van Joren J. op 31 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Beste diffusor

In mijn mening de beste diffusor op de markt momenteel. De steen produceert zeer kleine belletjes en staat vast op het acryl, dus geen ontsnapping van co2. Zeer stevig ook, voor zo'n fijne diffusor. Beste prijs/kwaliteit!

Van Aplm D. op 29 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Perfecte Diffuser

Deze CO2 Diffuser van Twinstar gebruik ik met heel plezier in mijn Aquarium, alles wordt dmv die kleine belletjes gelijk in het water opgenomen. Had hiervoor een Flipper en daar werd de overtollige CO2 gedumpt en bij deze Diffuser wordt echt alles gebruikt. Ziet er ook nog mooi uit net als alles van Twinstar. Zit nu te wachten tot dat de air Diffuser uit komt.

Van Aad I. op 28 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Mooie fles voor weinig

Deze fles nu in gebruik normaal had ik dennerle maar vondt deze te duur als 2kg fles zie geen verschil en degelijk . Voor een goede prijs.

Van Marcel V. op 27 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Power Sand Advance M (6L)

ADA Power Sand

In één woord top!
Was even lastig om aan te komen maar nu ik het heb is het al zijn geld waar.

Van Carlos R. op 27 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Substrate supports 20x25cm (2 stuks)

Substrate supports

Really good while doing the aquascape, good and flexible material

Van Carlos R. op 27 Mar 2020 :
(1/5) 
Product beoordeling : Spiderwood SS (0-20cm)

Spiderwood

I requested a few pieces of this product and it was sent to me just small pieces of logs with almost no branches.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light S-line

Twinstar LED 600S

Plachtige LED en zeer mooie kleuren.
Word jammer genoeg niet standaard met een schakelaar geleverd.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : ADA Garden Mat onderlegger

ADA onderlegger

Zeer stevige mooi dikke onderlegger.
Jammer genoeg niet op maat en moeilijk om op maat te snijden.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(3/5) 
Product beoordeling : Twinstar dimmer

Dimmer

Doet wat het moet doen maar niet 100% overtuigt.
Als je dit vergelijk met de kwaliteit van de LED verlichting zou je er aan twijfelen of het van twinstar is.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET

Lily pipes

Prachtige set mogen ontvangen, goed verpakt, mooi helder glas !
Niets op aan te merken en ben helemaal tevreden.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aquarium OptiWhite (60x30x36)

OptiWhite 60L

Ik zat eerst te denken aan een ADA maar aangezien deze niet meer beschikbaar was en ik niet wou wachten... toch besloten deze te bestellen.
Na het uitpakken en het bekijken van het aquarium was ik zeker niet teleurgesteld met mijn keuze.
Prachtig helder glas, zeer mooi afgewerkt en een lagere prijs dan ADA !

Even bij vermelden dat ik het eerst niet zag zitten om een aquarium online aan te kopen maar ik moet het zeggen wat een topservice !
Was zeer goed verpakt !

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM kraan

Kraantje

prima kwaliteit, ik gebruik hem om de outflow van me lily pipes bij te regelen en dat lukt prima !

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Oase BioMaster 250

Biomaster 250

Ik was opzoek naar een filter met interne verwarming, na wat opzoekwerk toch voor deze gekozen.
Wat een topfilter ! handig in gebruik en makkelijk te reinigen met de prefilter.
Momenteel gebruik ik deze filter op een 60x30x36 (60l) aquarium en het gaat prima als je de outflow wat kan knijpen.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lava split 2-8mm (2L)

Lava split

Netjes verpakt en was wat ik verwacht had.
Gebruikt om in de hoogte te gaan werken.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : Mignon 150

Mignon 150

Doet wat het moet doen, maakt wel een wat vibrerend geluid tegen het glas.
Het geluid wat kunnen dempen met een stukje silicone tube.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen

Seiryu stenen

25kg besteld puur dat ik keuze genoeg zou hebben.
Stenen waren netjes aangekomen, wat een prachtige stenen zijn het toch !
Ruimschoots de keuze gehad om mijn tank te scapen, zat 1 steen bij dat ik dacht wat moet ik hier mee.
Hierop heb ik de hamer gezet voor wat kleindere stukken zodat ik hier en daar wat accenten kon leggen.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Clear Hose (3m)

ADA Clear hose

Zeer heldere slang, beetje stug maar dat was zo verholpen.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Medic Filter Bag

Filter bag

De tassen zijn van zeer goede kwaliteit en de plastieken ritssluiting is super.

Van Pieter J. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwand folie Foggy

Achterwand folie Foggy

De folie is van super kwaliteit zoals we van ADA gewent zijn.
Zeer makkelijk te bevestigen.
Bij grote exemplaren is het misschien handig om met 2 personen de folie te bevstigen aangezien deze wat opkrult.

Van Johnny W. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pogostemon erectus

Pogostemon erectus

Mijn eerste bestelling,en zeer tevreden.
Plantjes zien er zeer goed uit.
Nu hopen dat ze goed aanslaan.

Van Peter V. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Aqua Soil Amazonia

Top product! En Service!

Altijd al gebruikt gebruikt van aquasoil en zou er niet aan willen denken om terug te gaan. Het is echt een drugs voor je plantjes.
Hele bodem bedekt met plantjes is niet langer een droom meer met dit product.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Substrate supports 20x25cm (2 stuks)

Doet wat 't moet doen

Toppie.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lava split 2-8mm (2L)

Goedkope opvulling

Let op: EXTREEM vies! Goed wassen in bv. vergiet.
Laat zich goed ophopen en ligt stabiel. Topproduct.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Tropica Plant Growth Substrate

Let op: geen aquasoil

Alleen geschikt als basislaag. Maar doet heel goed wat 't moet doen.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Outflow

Dik glas

Een stuk steviger dan ik had verwacht. Positief verrast.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimmer

Dik glas

Een stuk steviger dan ik had verwacht. Positief verrast.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar C-line

Beste lamp voor 't geld

Onovertroffen.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aquarium OptiWhite (60x30x36)

10/10

Geweldige afwerking en kraakhelder glas!

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM aquacab 54

Degelijk ding

Ik vind alleen het deurknopje niet zo mooi.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(3/5) 
Product beoordeling : ADA Garden Mat onderlegger

Stug materiaal

Doet wat het moet doen maar is lastig op maat te snijden.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Oase FiltoSmart 100

Zeer compact

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de grote broer (Biomaster) vanwege het prefilter dat daarin zit. Maar deze is klein en krachtig.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm (per m)

Prima kwaliteit

Niets op aan te merken.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Slangborstel Twin

Onmisbaar gereedschap

Iedere cent waard.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Aqua Gravel S

Prachtig siergrind

Duur, maar waar voor je geld.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM kraan

Duits, dus degelijk

Vertrouwde kwaliteit.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Tropica Nutrition Capsules

Prima spul

Bij uitstek geschikt om een zandbodem mee te verrijken.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Dupla River Sand

Scherpe prijs

Mooi sierzand voor op de voorgrond.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Easy-Life EasyCarbo

Glutaaraldehyde

'Vloeibare CO2' is feitelijk onjuist. Koolstofdioxide heeft een kookpunt van -78 graden Celcius en kan dus niet zomaar in vloeibare vorm worden verkregen. Dit spul is glutaaraldehyde en kan beter worden beschouwd als algenverdelger. Let op: zeker NIET overdoseren. Daarnaast niet gebruiken in een aquarium met kwetsbare planten, zoals bv. Vallisneria, want dat zal afsterven.

Het doet verder prima waar het voor bedoeld is.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seachem Purigen

Kraakhelder

Onovertroffen werking.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 16/22mm (per m)

Stevig materiaal

Tip: voor het aanbrengen even weken in heet water om het soepeler te maken.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Tropica Aquarium Soil Powder

Vertrouwde kwaliteit

Zelf de 'powder' gebruikt. Niets op aan te merken.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwandfolie wit-melk (per 10cm)

Fijn spul

Goed aan te brengen en dekt prachtig.

Van Matthijs P. op 26 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : HS Aqua Schepnet fijn

Voelt degelijk

Scherpe prijs.

Van Gregory M. op 22 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Bestellingen plantjes

De in vitro plantjes van tropica zagen er zeer fris uit. Goed verpakt en vlot geleverd.

Van Hayri S. op 20 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Dark Seiryu Stenen

Mountain

Heel realistisch kwaliteit