Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Burt N. op 15 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

Co2 set compleet

Set op zich is compleet en werkt goed. Spijtig van Engelstalige handleiding. Meer extra info over het systeem mag wel. Prijs is zeker perfect en correct voor het aangeboden systeem. Spijtig van de levertijd van 14 dagen. Heb zelf elke keer contact moeten opnemen om te horen hoelang nog tot levering. Dus communicatie naar klant kan beter voor mij. Ook spijtig dat je maar 3 dagen per week telefonisch contact kan opnemen met het bedrijf.

 Rapporteer

review antwoord  Bedankt voor uw product review op onze website. Op de andere zijde van de handleiding is de Nederlandse versie te vinden. De levertijd heeft in uw geval inderdaad veel te lang geduurd en dat zal in de toekomst beter gaan. Hopelijk kunt u na de installatie voor een hele lange tijd gaan genieten van het CO2 systeem. review antwoord

Antwoord van verkoper op 16 Apr 2018
Van Emmy V. op 15 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Limnobium laevigatum

Glanzend gezonde plant

Mooi verpakt, gezond en, super snelle levering

 Rapporteer
Van Emmy V. op 15 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Soepel slangetje

Lekker soepel en, super snelle levering

 Rapporteer
Van Emmy V. op 15 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Glass (J-02 serie)

Handig product

Mooi in het aquarium.
Super snelle levering

 Rapporteer
Van Johan V. op 13 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM kraan

Eheim enkele kraan

Zeer snel geleverd. Ik gebruik dit soort kranen al meer dan 10 jaar. Zeer goede kwaliteit. Absoluut waterdicht en zeer duurzaam. Deze kraan wordt gebruikt om het debiet te regelen van een filter op een bypass.

 Rapporteer
Van Johan V. op 13 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM dubbele kraan met snelkoppeling

Eheim dubbele kraan met snelkoppeling

Zeer snel geleverd. Ik gebruik dit soort kranen al meer dan 10 jaar. Zeer goede kwaliteit. Absoluut waterdicht en zeer duurzaam.

 Rapporteer
Van Johan V. op 13 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 16/22mm

Transparante filterslang

Zeer snel geleverd. Voor gebruik in het aquarium.

 Rapporteer
Van Johan V. op 13 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Flexibele CO2 slang

Zeer snel geleverd. Alles OK. Verbruiksmateriaal.

 Rapporteer
Van Luc V. op 09 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Diffusor

Dolaqua CO2 diffusor

Mooi ontwerp met zeer fijne bellen waardoor er betere CO2 opname is. Ook het glas is dik om stevig genoeg te zijn tijdens het onderhoud. Behoort samen met de ADA diffusers tot de betere klasse.

 Rapporteer
Van Willem D. op 06 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

aquascaping

amazonia staat al zeer goed bekent.Daatr heb ik weinig aan toetevoegen.

 Rapporteer
Van Willem D. op 06 Apr 2018 :
(1/5) 
Product beoordeling : Dragon Stone (per kg)

aquascaping

.zeer verrast door de kwaliteit van de stenen.Zeer mooi en schoon.Een zeer mooi assortiment.Bestel de volgende keer weer hier.Klasse

 Rapporteer
Van Willem D. op 06 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Planten Pincet Precise

aquascaping

Zie er perfect uit.moet hem nog gebruiken.

 Rapporteer
Van Erwin V. op 05 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Alternanthera reineckii 'Rosanervig'

Rosanervig

Heel mooi plantje. Snel en verzorgt binnengekomen. Heb hem opgesplits in 3 strings en voorin gepland! Laat maar groeien zeg ik!!

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Power Sand L (2L)

lekker grote korrels

Beetje duur maar een goed product. Ik heb 2 zakken voor mijn 240 l aquarium gehaald en dat is voldoende, ziet er wel chique uit zonder soil erop, maar goed later zul je er niks meer van zien, ach ja.

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Africana Powder

Fijn spul

Het is fijn spul. ha. Maar prima te verdelen, en je hoeft het niet te wassen! weee

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Plantahunter grind Beach

Sneeuwit klopt

Dit is echt mega wit.

Pas op: wees niet zo klungelig als ik en laat je andere bodem spul in de "sneeuw" vallen, lijkt nu net straciatella^^

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lavasteen IJsland

Veel beter wordt het niet

Heb 25kg besteld en kreeg een belachelijk grote hoeveelheid stenen. Zal wel komen omdat ze redelijk licht zijn en mega poreus. Maar eerlijk, deze stenen zijn werkelijk prachtig! Vele kleuren (blauw rood, bruin, grijs allemaal in 1 steen weeeew) , grillige vormen, makkelijk kleiner te maken, mocht je dat willen. In mijn pakket zaten een stuk of 6 grote jongens waarvan 1 echt mega die zich overigens als een spons volzoog bij het wassen, wat de baby een super leuk geluid vond. Het mos laat zich ook eenvoudig in de holen aanbrengen zonder draad o.i.d. drijft het dan toch niet weg! Boah.

Als ik oneindig geld had zou ik deze stenen alsnog kopen, i.p.v. duurdere (Japanse) varianten! (zie ook titel)
Oh en je hoeft ze niet met hout te combineren, het is nog steeds indrukwekkend.

Pas op: sommige stenen drijven, serieus joh (bij mij waren het vooral de stenen die wat roodachtig waren en uiteraard enorm licht.

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum barbieri

Het gras is niet altijd groener aan de overkant

Buiten dat ze aan de overkant geen gras hebben en het hier om mos gaat, is het belachelijk groen en prima spul.

 Rapporteer
Van Joep V. op 03 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Africana

Hoeft het niet eens te wassen

Zo op het oog prima spul, de toekomst zal moeten uitwijzen of de plantjes enzo het ook tof vinden.
Mooiste vind ik zelf dat je het meteen kunt gebruiken! Niet eens wassen! weeeee

 Rapporteer
Van Rene K. op 02 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Voederbuis

voederbuis

Handig om het voer precies in het voer schaaltje te krijgen

 Rapporteer
Van Rene K. op 02 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Voederschaal DINER

voerderschaal

Valt niet zo erg op in het aquarium

 Rapporteer
Van Kaspar G. op 31 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Plant Growth Substrate

Top bodem

Perfect substraat als alternatief voor ADA. Mooie deklaag er over en laat maar groeien!

 Rapporteer
Van Kaspar G. op 31 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Mooie stenen

7 kilo besteld voor 35L tank. Kon mooi kiezen en had met top resultaat nog wat over voor een volgende bak.

 Rapporteer
Van Kaspar G. op 31 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank Complete 35L

Mooie tank

Mooie tank voor een eerste aquascape. Met goed filter en LED lamp staat niets in de weg. Zakje grond, paar plantjes, paar stenen, klaar.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 27 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light -serie

Review

Voorheen had ik op mijn ADA 45P de daytime eco 40 met 7k white leds. De ADA 45P staat naast mijn 80cm waar ik ook een RGBW lamp op heb. Ik zag toch een behoorlijk verschil tussen de twee bakken (daytime eco vs chihiros rgb). Het lijkt alsof de kleuren meer tot leven komen met RGBW leds. Ik ben zeer tevreden met mijn Twinstar 450E. Het design is prachtig en de kleuren zijn nog beter dan verwacht. Op mijn 80cm heb ik de chihiros rgb en de Twinstar overtreft deze!

 Rapporteer
Van Gijs J. op 26 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 55L

Mooi aquarium

Voldoet volledig aan de eisen. Netjes ingepakt en snel geleverd. Perfecte size voor een kleine aquascape.

 Rapporteer
Van Mark B. op 25 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Bodembedekker 2

Dit mooie plantje in mijn aquarium geplant, en ik hoop dat ze de bodem snel bedekken. Prima en nette verpakking.
Deze waren beetje lastig om goed houvast te krijgen in de ADA soil. Maar dat komt vast door mijn ondeskundigheid.

 Rapporteer
Van Mark B. op 25 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Glossostigma elatinoides

Bodembedekkers 1

Dit mooie plantje in mijn aquarium geplant, en ik hoop dat ze de bodem snel bedekken. Prima en nette verpakking.

 Rapporteer
Van Mark B. op 25 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eriocaulon cinerum 'Polaris'

: Eriocaulon cinerum 'Polaris'

Dit prachtige plantje afgelopen vrijdag in een zeer nette verpakking binnen gekregen. Zaterdag in mijn nieuwe aquarium geplant. Daarin het ik ADA soils gebruikt. Het was even lastig om het plantje een houvast te geven omdat er nagenoeg geen wortels aan zitten.
Ik ben benieuwd of ze aanslaan.

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : AZOO Skim 250

skimmer

reinigt water oppervlak zeer goed en snel

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slangenset

co2 slangenset

prima set

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

co2 druk regelaar

werkt prima zeer tevreden mee

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

co2 fles

zeer tevreden van

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Fles voet

fles voet

degelijk

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Magneetventiel

magneet ventiel co2

werkt prima voor een degelijke prijs

 Rapporteer
Van Danny S. op 21 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor BOWL

co2 diffusor

mooi en degelijk

 Rapporteer
Van Peter D. op 18 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Fissidens fontanus

Mooi volgegroeid

2 goed volgegroeide gaasjes aangekregen, alles keurig verpakt. Ik heb hetbevestigd op enkele stenen. Nu nog erg klein. Ik ben wel erg benieuwd hoe het evolueert.

 Rapporteer
Van Peter D. op 18 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Marsilea crenata

Super service!

Ik had een cupje besteld om te gebruiken als klaver tussen mijn grasmatje van Eleocharis acicularis mini. Het was even niet in voorraad, maar Ik werd hier keurig van geïnformeerd. Zodra het terug binnen was werd het snel en correct opgestuurd. Een boordevol cupje aangekregen.

 Rapporteer
Van Peter D. op 18 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Anubias barteri 'Coffeefolia'

Prachtige Anubias

Een erg mooie Anubias aangekregen. Het plantje zag er gezond uit, had een zestal (onbeschadigde) bladeren en was al 15 cm groot. Ook een stevige Rizoom met enkele goed ontwikkelde wortels. De bladvorm is inderdaad prachtig. Ga ik zeker veel plezier aan beleven.

 Rapporteer
Van Paul V. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

CO2 slang transparant hard

Prima slang, niks op aan te merken. A+

 Rapporteer
Van Paul V. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

CO2 Fles gevuld 2kg

Flinke fles, gevuld en van dit jaar. Keurig !! A+

 Rapporteer
Van Paul V. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

CO2 Druk Regelaar

Snelle levering ! Prima verpakt ! Werkt zoals je verwacht. A+

 Rapporteer
Van Tom C. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Clear Water

Aangename verassing

Het water in mijn aquarium was verschrikkelijk vertroebeld door de ADA Aquasoil (mijn fout.) Dus ik deed er 20 ml Clear Water bij. Na een half uur waren alle opgeloste deeltjes geflocculeerd en was het water kristal helder.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cryptocoryne albida 'Brown'

Prachtige cryptocoryne.

Enkele potjes aangekocht om een groepje van te maken. In elk potke zaten 2 tot 3 plantjes, variërend van grootte zodat je ze van in het begin al op grootte kan planten. Plantjes zagen er allemaal gezond uit, ik heb nauwelijks een blaadje moeten verwijderen. Contrasteert erg mooi met groene planten.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Fontinalis antipyretica

Mooi Mos.

Goed gevulde in vitro cups met gezond mos met strengen van wel 5 cm. Gel liet zich gemakkleijk afspoelen. Staat erg mooi op hardscape en de strengen richten zich mooi op.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Clear Super

Doet wat wordt beweerd.

Samen met Bacter 100 en Tourmaline BC gebruikt om mijn aquarium op te starten. Mijn bak staat er prima bij. Erg tevreden.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Tourmaline BC

Bij opstart.

Ik heb Tourmaline BC gebruikt onder de aquasoil bij opstart, zoals voorgeschreven. Natuurlijk moeilijk te controleren, maar mijn bak staat er prima bij, en als het goed is voor Amano ...

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

Bij opstart.

Ik heb Bacter 100 gebruikt op de bodem bij opstart, zoals voorgeschreven. Moeilijk om te controleren, maar mijn bak ziet er prima uit, en ADA staat voor kwaliteit.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Planten Pincet Precise

Prima!

Erg goede lange pincet. Heb ik o.a. gebruikt om Eleocharis acicularis ‘mini’ aan te planten in een aquarium van 55cmhoog. Werkt perfect.
Wilco’s produkten van eigen merk zijn prima.

 Rapporteer
Van Peter D. op 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM MultiBox

Erg handig.

Ik heb de multibox nu al enkele keren gebruikt bij aquariumonderhoud. Super eenvoudig te bevestigen en voor allerlei klusjes aan het aquarium. Niet meer op en af naar de tafel lopen enz ... Meer moet dat niet zijn.

 Rapporteer