Alle reviews

Van Peter V. Op 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Phyllanthus fluitans

Phyllsntus

Prima

Van Peter V. Op 21 Jul 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Limnobium laevigatum

Limnobium

Gezond planten, doen het goed en zijn prachtig

Van Peter V. Op 21 Jul 2021 :
(1/5) 
Product beoordeeld : Limnophila sessiliflora

Limnophila

Helaas waren twee planten dood!

review antwoord  Dat is vervelend om te horen. Mocht er iets niet in orde zijn met uw bestelling, neem dan gerust even contact met ons op. Maak bij voorkeur even een foto, dan kunnen we nieuwe planten sturen om het op te lossen.

Al vast bedankt en onze excuses voor het ongemak. review antwoord

Reactie van winkel Op 22 Jul 2021
Van Jack S. Op 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Ruitenreiniger

Roibuuste ruitenreiniger

De Azaqua ruitenreiniger is gemaakt van RVS en wordt geleverd met twee mesjes.
ij doet waar hij voor gemaakt is, de ruiten zonder te beschadigen reinigen.
Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Van Jack S. Op 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : ADA CO2 Drop Checker

Fraaie CO2 checker

Deze ADA CO2 checker is een goeie aanwinst voor mijn aquarium.
In feite is een CO2 checker een must voor iedereen die CO2 toedient als extra voeding voor zijn aquariumplanten.
De CO2 checker is eenvoudig af te lezen met behulp van h0te bijgeleverde referentiekaartje.

Van Jack S. Op 21 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 bellenteller METAL

Deze bellenteller doet waar hij voor gemaakt is én direct aan de bron

Zonder te weten of de bellenteller wel op mijn drukregelaar, een Denerle Evolution, zou passen heb ik hem toch besteld.
Ik kan nu de andere bezitters van deze perfecte drukregelaar geruststellen, hij past zonder problemen.
De bellenteller geeft mooie kleine bellen CO2 en is goed af te lezen.
Een navulbare fles van Azaqua gecombineerd met de Denerle drukregelaar en deze bellenteller is voor mij een perfecte combi.

Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Juncus repens

top plant

very beautiful plant for the back of the aquarium. it will make a beautiful contrast near the rotala h'ra.

Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Hygrophila pinnatifida

perfect

this one was perfect. ordered 3 in vitro. this one is in my top 3 plants. i love it.

Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Rotala rotundifolia 'H'ra'

very satisfied

is my first time when i order h'ra, in vitro. but i was more than pleased about it. now i wait to grow. all 3 packs arrived full and very healthy.

Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Eleocharis acicularis 'Mini'

top plant

ordered 3 in vitro. it was perfect. full bright green. perfect to make a beautiful carpet

Van dutescu C. Op 12 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Alternanthera reineckii 'Mini'

top plant

i ordered this plants in vitro. it came very healthy, and lots of plants inside. with 3 packs, i have covered all the back of my 90 cm aquarium.

Van Jelle G. Op 10 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lily Pipe SET

Super

Mooie lily pipes en snel bezorgd.

Van Jelle G. Op 10 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Filterslang 12/16mm (per m)

Super

Mooi en kwaliteit. Snel bezorgd.

Van Monique M. Op 09 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : FLEXI mini Scape Set

Prima

Erg leuk bakje , de verlichting is wel behoorlijk fel in de avond maar dan doe ik hem eerder uit. Enige jammere is dat een zwarte had besteld en de zilveren kleurige gekregen.

Van Dan V. Op 09 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : EHEIM Slang verloopstuk

Top dingentjes

Had alles in 12/16 liggen slangen en lilypipes super handig dus hoef je niet alles te vervangen

Van Dan V. Op 09 Jul 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Filterslang 16/22mm (per m)

Must have

Die lelijke slangen die je bij je filter krijg is echt lelijk. Must have, altijd deze nemen heel mooi en van goeie kwaliteit

Van Leonard D. Op 05 Jul 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : GlasGarten Shrimp lollies 4-in-1

Super snack

Altijd mooi om te zien hoe de garnalen massaal hierop af komen.

Zo zie je opeens ook dat je altijd meer garnalen hebt dan gedacht.

Van Chris E. Op 02 Jul 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Oase FiltoSmart 200

Filtosmart 200

Ben heel erg blij met deze aankoop hij werkt perfect is heel stil doet wat het moet doen!

Van Arjen M. Op 02 Jul 2021 :
(1/5) 
Product beoordeeld : Twinstar CO2 diffusor

Twinstar

1 seconde in me hand zuignap bevestigen en breekt binnen 1 seconde…