Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Vincent K. op 20 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimmer

Praktisch en mooi

Ik heb deze skimmer van het huismerk van Azaqua aangeschaft en ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ermee ben. Ik zie geen reden waarom je er een niet zou aanschaffen. Het werkt perfect, je oppervlakte is nog nooit zo schoon geweest. Het apparaat maakt geen geluid. Het is niet lelijker dan een gewone inlet. Er gaat niets verloren van de pompkracht van je filter. De openingen van het drijvende gedeelte zijn zo klein dat er geen garnalen of kleine visjes (zelfs niet boraras brigittae) aangezogen kunnen worden. Dit in tegenstelling tot de skimmer van Eheim, levensgevaarlijk voor kleine visjes!!!! Zelfs als je geen kaamlaag hebt, zou ik nog adviseren om direct deze skimmer van Azaqua te kopen, en niet een gewone inlet, ter voorbereiding op het geval dat. Dit absoluut een van mijn favoriete aankopen tot dusver.

 Rapporteer
Van Marjon G. op 19 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Goede bodem voor jea aquarium

qua kleur mooi en ook goed voor je planten. ben heel tevreden hierover

 Rapporteer
Van Chris K. op 18 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood DW2063

chris

mooi op tijd geleverd en staat mooi in mijn aquarium
groetjes

 Rapporteer
Van Chris K. op 18 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Microsorum pteropus 'Trident'

chris

mooi op tijd geleverd en doet het goed in het aquarium
groetjes

 Rapporteer
Van Rob B. op 15 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood M (40-50cm)

Driftwood

Schitterende stukken mogen ontvangen. Mooi gevormd, zeker geen standaard rechte stukken.
Echt een aanrader.

 Rapporteer
Van Paul L. op 14 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : FLEXI mini LED

Mooi lampje

De verpakking is Apple-achtig gelikt, met veel losse kreten en lollige engelse, duitse en franse teksten knullig uit het Taiwanees vertaald. Weinig of geen echte informatie.
Het lampje zelf is mooi minimalistisch van vorm en perfect voor een nano-aquarium van niet meer dan 35cm breed. Daarna wordt het aan de zijkanten zichtbaar donkerder. Het midden van de lamp zit op 11cm van de achterwand, waar hij bevestigd is.
Op mijn Fluval Spec V is het een geweldige upgrade van de orginele lamp.
Het licht is goed helder en kleuren worden mooi weergegeven; zelfs overdag bij veel omgevingslicht. Het is nog wat kort dag om echt iets te zeggen over de invloed op de planten, maar dat lijkt heel goed te gaan.
Jammer is, dat het snoer niet los kan van de adapter of de lamp, zodat wegwerken door een kleine opening niet kan. Ook de grote schakelaar halverwege het snoer is alleen maar storend. Voor een zwakstroomlamp was een kleine schakelaar op de lamp zelf beter geweest, maar wie zet zijn aquariumlicht eigenlijk handmatig aan en uit?
Als ik over een flink aantal jaren een nieuwe nodig heb, hoop ik dat 'ie nog steeds te koop is.

 Rapporteer
Van Frans M. op 12 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 check

Kan voorlopig vooruit!

Nu paar maanden in gebruik, dik tevreden.
Had daarvoor de Dennerle vloeistof capsules, die na 6 keer verwisselen op waren, nu een flinke fles waar je lekker
lang mee doet, en in verhouding ook vele malen goedkoper is.

 Rapporteer
Van Frans M. op 12 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker Globe

Prima checker

Mooi vormgegeven glazen checker voor een schappelijke prijs.

 Rapporteer
Van Hans L. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

co2 fles met difusor

prima verzorging en levering, ben bijzonder tevreden.

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Rotala rotundifolia

Mooi kleuraccent

Prachtig plantje, een van de weinige roodbladige die mooi blijft zonder blad uitval

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Utricularia graminifolia

Mooi voor matje

Prachtig plantje dat het zeer goed doet. Vormt een mooi matje op de bodem, wel goed in vorm te behouden door te snoeien

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum 'Spiky'

Erg mooi in garnalen aquarium!

Prachtige kwaliteit en mooi accent in het aquarium!

 Rapporteer
Van Marcel D. op 10 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

Co2 systeem

Werkt simpel en goed, makkelijk aan sluitbaar. In het begin goed nakijken of alles na behoren (blijft) werkt. Siliconen slang was afgescheurd van magneetventiel, te strak aangedraaid misschien?
Wellicht dat er in de handleiding bij kan staan hoeveel bellen per minuut te kiezen. Verschilt nogal veel op de diverse websites.

 Rapporteer
Van Sjaak R. op 07 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET

Liliepipe

Super snelle levering een super product.

 Rapporteer
Van Jack W. op 02 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

bellenteller

compleet systeem met bellenteller was in 2 dagen geleverd, maar de bellenteller was gebroken. Een mailtje gestuurd en de volgende dag werd een nieuwe verstuurd die gelukkig wel heel aankwam. Ben zeer tevreden. Alles aangesloten en het wekt allemaal prima. nogmaals hartelijk dank.

 Rapporteer
Van Marien V. op 02 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vesicularia dubyana 'Christmas'

Perfecte kwaliteit

Wat een prachtig product geleverd gekregen van Wilco.
Heb al meerdere bestellingen gehad de afgelopen maanden, en steeds mooi goed mos gekregen.
Deze keer wel erg mooi en ook stevig door elkaar gegroeid.
Dus ook makkelijk op hout te binden.
Ik heb 2 potjes op steen gebonden en zelfs in de jetstream blijft het prima zitten. Geen loslatende slierten.
Komt aan in lichtgroene kleur, maar binnen 2 weken al mooi donkergroen met nieuwe lichtgroene uitlopers.

Als je nog geen ervaring hebt met Azaqua, twijfel niet. Kwaliteit spullen en een perfecte afhandeling door Wilco.

 Rapporteer
Van Marien V. op 02 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Eriocaulon cinerum 'Polaris'

Mooi maar kwetsbaar

3 potjes binnen gekregen.
1 potje met gele punten van 3 struikjes.
Waarschijnlijk hebben deze punten in de voedingsbovem gezeten bij opkweken.
Na wegknippen bleef er wel een scheve plant over. Hopelijk groeit dit weer recht, dus afwachten.
De andere 2 potjes waren perfect van kwaliteit.
Gemiddeld 6 struikjes per potje welke ook makkelijk gepland kunnen worden in de Aquasoil.
Door slechte leverbaarheid lang op moeten wachten maar echt de moeite waard.

 Rapporteer
Van A. M. op 26 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vesicularia ferriei 'Weeping'

Mooie kwaliteit

Prima afgeleverd in goede staat

 Rapporteer
Van Sven V. op 26 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Double Check v2

Co2

Doet wat het moet doen. Perfect makkelijk te installeren

 Rapporteer
Van Gt B. op 26 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Nieuwe Fles en 100% gevuld

Mijn oude fles was inmiddels leeg, heb ik maar een nieuwe besteld hier bij azaqua, en moet zeggen gaat zeer snel de levering, nu is mijn mijn oude fles aan de buurt die nog half vol is
als hij leeg is proberen op te sturen en navullen, vind het een goede service dat het mogelijk is, en geef de hele team een dikke 5 sterren hopelijk dat het in de toekomst ook zo blijft.
De winkel shop is goed gevuld voor de mensen die spullen nodig hebben, en is niet moeilijk te vinden wegens de producten. Goed overzichtelijk dank u wel

Met vriendelijke groet
Gert

 Rapporteer
Van Philip D. op 26 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : PlantFix plantenlijm

Werkt goed

De lijm werkt goed maar gebruik niet te veel omdat de lijm wit uitslaat. Ik vind het ideaal om mossen op stenen te kleven of na de setup je aqaurium te verbeteren met extra planten of mossen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 26 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : EHEIM MECHpro

Eheim filter

Ik gebruik deze onderaan de Eheim filter. Ideaal om de grootste stukken vuil tegen te houden zodat de blauwe filterspons minder vlug verstopt raakt.

 Rapporteer
Van Philip D. op 26 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Pro-Brush

Pro brush

Kwalitatief en handig klein borsteltje waarmee je in elke hoeken de algen kan verwijderen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 26 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 pH kit

Samen met drop checker

Handig in combinatie met de drop checker om continue het co2 gehalte te meten.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Filternet

Handig

Gemakkelijk en handig bij het schoonmaken. Ik gebruik deze om mijn eheim mech korrels in de filter te bewaren.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Clear Hose (3m)

Mooi transparant

De beste en mooiste buizen voor een open aquascape.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Plantenschaar Flow

Mooi alternatief

Mooi alternatief qua prijs. Snijdt goed en ligt goed in de hand.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Wood tight (10m)

wood tight

Perfect voor planten aan hout te bevestigen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Handig

Ideaal voor het mos. Handig dat het touw van zichzelf afbreekt.

 Rapporteer
Van Philip D. op 24 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Clear Super

Clear super

Heeft een goede start aan een beginnend aquarium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

Veel

Heeft een goede start aan een beginnend aquarium. Wel jammer dat het 100 gram is.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Power Sand S (2L)

power sand

Heeft een goede start aan een beginnend aquarium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : NA Thermometer

Mooi ontwerp

Mooi ontwerp en valt niet op.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Prachtige stenen

Prachtige stenen, enkel jammer dat de KH waarde ervan omhoog gaat.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia Powder

Powder

Perfect om bodembedekkers in te planten. Heeft ook een groter gevoel aan het aquarium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Aquasoil

Ideaal bodemsubstraat voor een beginnend aquarium. De planten groeien er prachtig in.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Violet Glass VV (Inflow)

Mooi alternatief

Mooi alternatief voor ADA. Zuiver en kwalitatief glas.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Titanium Heater

Titanium heater

Mooi design en stevig. Jammer dat je de temperatuur enkel kan regelen met een externe temperatuurregelaar.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aquasky G 601

Prachtig

Het groen komt mooi uit en heeft een realistisch beeld. Mooi design en het licht geeft een open gevoel.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm

Gedrukte letters op de buizen

Jammer genoeg staan er kleine gedrukte letters op de buizen. Qua helderheid zijn ze iets minder helder dan de ADA buizen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Violet Glass VP (Outflow)

Mooi

Mooi alternatief voor ADA, zuiver glas en kwaliteitsvol.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : EHEIM eXperience 150 (2422)

Goede filter

Stil en doet het werk.
Wel jammer dat de 150 de kleinste is. Voor een 60 cm is hij iets te groot.
Snel te installeren met trucje (alles aansluiten, inflow en outflow op off, buis van de inflow vullen met water, outflow uit het water(zodat het lucht kan ontsnappen), alles terug op on, laten vullen en aanzetten).
Onderaan de filter zou je eventueel ook nog Eheim mech kunnen toevoegen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 60-P (60x30x36)

Super

Prachtige aquarium. Helder glas, zuiver. Simpel en perfect.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller REGULAR

Simpele bellenteller

Qua prijs is dit een goede aankoop voor een simpele bellenteller. Kwalitatief voelt het redelijk breekbaar aan.

 Rapporteer
Van Philip D. op 23 Sep 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 Music Glass

Mooi alternatief

Mooi alternatief voor ADA diffusors. Kwalitatief en mooi design.

 Rapporteer
Van Ronald D. op 22 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

Prima co2 checker

Prima checker doet wat die moet doen is niet al te groot dus ook onopvallend te plaatsen.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 21 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 45-P (45x27x30)

Review

Prachtige afwerking beter kan gewoon niet. Het is wat moeilijker om hier diepte in te creëren maar dat is een mooie uitdaging. Een mooi formaat wat relatief gezien goedkoop is qua soil, hardscape en planten als je het vergelijkt met de grotere bakken.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Spiderwood SS (0-20cm)

Review

Erg leuk hout. Je kunt er alle kanten mee op! Na wat contact met Wilco heb ik een aantal leuke stukken ontvangen voor mijn forest scape.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

Review

Doet wat hij moet doen. Prima prijs-kwaliteitverhouding!

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET Mini

Review

Stevig glas en gelukkig (afkloppen) tot nu toe nog geen gebroken tijdens onderhoud. Ik heb hem gebruikt in een 25l nano bakje icm een eheim classic 150 en de flow was iets te sterk. Door hem wat af te knijpen met een kraantje op de outflow ging het verder prima.

 Rapporteer