facebookbutton

Alle reviews

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Yummy Gum

Goed voer

Goed voer met een bijzondere textuur.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Plantenschaar Spring

Werkt perfect

Hoogwaardige kwaliteit, vlijmscherp, fijn in gebruik.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Maple Leaf Rock

Bijzonder

Mooi soort steen. Weegt niks en bevat verschillende kleuren bruin en hier en daar een glinstering.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Dr. Bassleer Biofish Food Baby+Nano

Hoge kwaliteit

Goed voer.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : DOOA Terra Tape

Werkt

In het begin echt goed natmaken (in knijpen of nat sprayen want soms stoot het in het begin wat water af) maar eenmaal nat, blijft het nat!

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Tropica 50 Years under the surface

Uniek

Hoogwaardige kwaliteit, uniek boek

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Seachem Stability

Top

Goed spul en makkelijk te doseren.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Seachem Prime

Top

Top product. Werkt goed.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : ILA Aquarium (120x40x40cm) normaal glas

Mooi op maat

Op maat gemaakt aquarium, mooi gemaakt, hoogwaardige kwaliteit.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : ADA CO2 Check Valve

Hoogwaardige kwaliteit

Werkt goed, redelijk stevig materiaal maar ben er wel voorzichtig mee bij loshalen en aandrukken van de slangen!

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : HS Aqua Thermometer glas mini

Prachtig

Klein maar duidelijk af te lezen

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vervangingsmembraan voor inline CO2 atomizer

Eenvoudig te monteren. Werkt perfect

Makkelijk en goed werkzaam.

Van Pascal K. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Inline CO2 atomizer

Goede kwaliteit en goede functionaliteit

Hoogwaardige kwaliteit en functioneert perfect

Van Carlo V. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Outflow custom

de oplossing

Deze glazen uitlaat pijp liet me toe mijn aquarium verder in te vullen met transparant in- en uitlaat.
Aangezien alle voorziening van achteraan het aquarium komen was dit de enige oplossing.
Zorg voor een mooie en sterke flow in het aquarium (180cm lang).

Van Carlo V. op 11 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Elbow Glass

Het ideale verbindingsstuk

dankzij deze elleboog kon ik mijn aquarium heel mooi invullen zonder groene of grijze pvc buizen

Van Pascal K. op 10 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Planorbella duryi (5x)

Blauwe posthoorn

Ze kwamen wit binnen maar toen ik ze eenmaal thuis had zitten kleurden ze blauw.

Van Arie B. op 10 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Schepnet Shrimpcatcher

Reuze handig

Heel handig, prettig in de hand.
Kan vrij lang uitgeschoven worden waardoor je niet meer met je handen
in het aquarium hoeft en alles goed kan bereiken

Van Arie B. op 10 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : EHEIM Power Diffusor

Werkt perfect

Voegt veel extra zuurstof toe, perfect voor planten en vissen.
Ook minder algengroei nadat ik deze in gebruik heb genomen

Van Geert L. op 10 May 2021 :
(3/5) 
Product beoordeeld : Daytime matrix Protection Cover

Daytime matrix cover

Deze covers dekken niet het hele profiel af en er zit een klein rond gaatje precies onder de modules. Aangezien mijn modules defect geraakt zijn doordat er toch vocht in is gekomen denk ik dat ik een risico neem als ik deze ga plaatsen. Daarom heb ik deze covers niet gebruikt en voor een andere oplossing gekozen. Ik heb de matrix profielen nu op een glasplaat liggen waardoor er geen vocht bij deze verlichting kan komen. Misschien werken deze covers voor u wel als u de verlichting op meer afstand van het wateroppervlak kunt plaatsen. Groetjes Geert.

Van Matthias V. op 09 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Azaqua 5 delige Tool-set

Uitstekend setje

Ik kreeg dit product als aanbeveling bij mijn bestelling. Uiteindelijk nog geen spijt gehad van mijn aankoop. Prettig om mee te werken qua lengte en weerstand. Ik kan me amper voorstellen dat andere merken een betere ervaring leveren die hun prijs kan rechtvaardigen. Mijn gekomd schaartje is wat stugger maar waarschijnlijk is er wat variatie tussen verschillende batches. Hoe dan ook, dit is geen dealbreaker, mijn setje is top. Ook door mij warm aanbevolen.

Van Matthias V. op 09 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Oase FiltoSmart 60

Goede filter, design kon beter

Ik ben tevreden over deze filter. Ik sluit me aan bij de andere reviewers. Hij maakt amper geluid en de prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde.

Het is mij ook opgevallen dat de filtratiestappen in deze filter in de omgekeerde volgorde worden uitgevoerd. Het water vloeit eerst door het biologische medium en stroomt pas daarna door de sponsen. Voor de zekerheid heb ik ook filterwatten vlak na de invoer geplaatst (tot dusver geen probleem).

Het grootste nadeel wat mij betreft is het ontwerp van het locking system. Ik vind de filter moeilijk te openen, ik heb een mes nodig om hem zachtjes open te wrikken. Aangezien je nooit teveel kan filtreren zou ik overwegen meteen een categorie hoger te gaan als je de ruimte en het geld hebt.

Losse opmerkingen:
- Je krijgt 1 m stugge tubing erbij. Dit is niet veel dus zorgvuldig te werk gaan is de boodschap.
- De inlet is 35 cm lang (met het korfje erop). Je zal dus waarschijnlijk een stukje moeten zagen als je een laag aquarium hebt. De spray bar is ongeveer 25 cm lang.
- Als je geen beugel aanschaft kan ik je ook vertellen dat de filter best wel stabiel staat op de vier meegeleverde pootjes.

Van Matthias V. op 09 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Tropica CO2 System Nano

Uitstekend keuze voor beginners

Ik gebruik deze opstelling intussen al drie weken en ben uiterst tevreden over dit product. Het systeem ziet er netjes uit en is eenvoudig in elkaar te zetten en te gebruiken. Met het oog op de installatie vond ik het fijn dat er een overvloed aan tubing en een houder werd meegeleverd. Voor mensen die dit aanschaffen voor een nano-aquarium zou ik aanraden ook de vorm en grootte van de diffuser in het achterhoofd te houden om plaatsgebrek te voorkomen. De diffuser is gebogen (de slang komt naar binnen onder een hoek van 45 graden) en heeft bij benadering de volgende dimensies: 50 x 50 x 30 mm.
Ik had eerst de ambitie om manueel de aan- en afvoer dagelijks te openen maar ik heb ondervonden dat het ventiel zich niet zo makkelijk laat regelen (je hoeft amper te draaien en hij staat volledig open). Ik zou voorstellen om continu een bescheiden flow aan te houden. Voor een klein aquarium lijkt me dit zeker haalbaar. Ik voeg momenteel CO2 toe tot een concentratie van 20 mg/l, het aquarium is druk beplant en heeft een volume van 19l. Het is moeilijk in te schatten hoelang de cyclinder mee gaat gaan maar ik zie op dit moment amper drukverlies na 3 weken gebruik (24/7). Ik plaats een nieuw bericht wanneer hij leeg is.

Van Olivier M. op 08 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : EHEIM skim350

Werkt perfect

In korte tijd was de olielaag volledig weg.
Dit is toch een krachtige pomp en niet geschikt voor bakken minder dan 60 l.

Van Olivier M. op 08 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Voederbuis

Top qualiteit

Dit is een GLAZEN voederbuis. Top qualiteit.
Heel handig l om je garnalenvoer zonder morsen in een schaaltje te mikken.

Van Olivier M. op 08 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Voederschaal DINER

Mooi product

Dankzij de voederschaal blijft je aquarium proper.
Dit is een top product

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Bucephalandra 'Kedagang'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Anubias 'Petite'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Rotala rotundifolia

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Myriophyllum 'Guyana'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Eleocharis acicularis 'Mini'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Pogostemon erectus

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Alternanthera reineckii 'Mini'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Cyperus helferi

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Georges S. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vallisneria americana 'Gigantea'

Prachtige planten

Prachtige planten

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 slangenset

slangenset

Geen "breuken" of "knakken" in de set, als je er normaal mee omgaat levert het kwaliteit.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Steeksleutel voor CO2 drukregelaar

steeksleutel

Had er toevallig geen liggen, past prima op de co2 set en doet wat je ervan verwacht.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Inline CO2 atomizer

atomizer

Ziet er goed uit, moet de set nog in zijn volledigheid aansluiten maar alles in netjes en op tijd aangekomen. Zodra ik het heb uitgetest laat ik weten hoe de ervaring in werkelijkheid is.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 Magneetventiel

magneetventiel

Nog niet uitgeprobeerd maar ziet er solide uit en de levering was zoals altijd bij azaqua goed.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR

co2 teller

Mooi glazen buisje, voorzichtig mee omgaan maar doet zijn werk.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 drukregelaar

drukregelaar

Prima druk-regelaar, ziet eruit zoals op de foto en zoals altijd goed geleverd.

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 fles hervulbaar

co2 2kg

Mooie grote fles, niks op aan te merken en de levering was ook goed!

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 systeem samenstellen

co2 systeem

Mooi compleet systeem, alles netjes geleverd met instructieset. Zodra de drystart klaar is gaan we aan de slag!

Van Stijn V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Fissidens fontanus

fissidens gekocht

2 paar gaasjes geleverd gekregen, goed op tijd ook al was het eigenlijk niet op voorraad (binnen een week binnen).
De gaasjes waren goed gevuld, nu kijken of het aanslaat bij de dry-start.

Van Fred O. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : CO2 systeem samenstellen

Goed systeem

Makkelijk te instaleren mooi om zelf het systeem samen te stellen

Van Freddy H. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Seachem Matrix

Matrix

Het beste filtermedia op de markt????????????????????????

Van Freddy H. op 07 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Seachem Purigen

Purigen

Doet perfect wat het moet doen....top product

Van Dennis W. op 07 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Seachem Flourish Epoxy

Werkt heel goed.

Twee stukken hout aan elkaar geplakt, even vastdrukken en in mijn bak laten zakken. 24 uur later is het echt heel goed uitgehakt. Superoplossing en veel beter dan tieripjes.

Van Anne N. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Slangborstel Twin

Top product

Super snel de slangen van binnen schoon en ook nog eens goedkoop

Van Jerome V. op 07 May 2021 :
(5/5) 
Product beoordeeld : IAPLC Contest Book 2020

Great competition book for aquascaping!!

Great book on the 2020 aquascaping competition, limitless source of inspiration.

Van Ed V. op 06 May 2021 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Oase Thermofit

Goed product!

Goed aangekomen!