Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Alain G. op 11 Dec 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Doseerpomp 4-kanaals

Leuke aankoop

Met deze pomp heb ik me confort aangeschaft.
Onmiskenbaar nuttig voor EI.
De ijking voor een kleine bak valt niet mee. De pomp is niet altijd even precies voor minimale kwantiteit.
Om 18 mi per week (verdeeld over 7 dagen) te krijgen heb ik toch wat moeten bijregelen. De pomp gaf 3ml ipv 2ml, constante volume na 3 callibraties. Door de calibratie dan bewust te onderschatten heb ik de gewenste volumes bereikt.
Nu hopen dat dit stabiel blijft over een lange periode.
Spijtig dat de pomp niet kan geprogrammeerd kan worden per weekdag.
De doseerpomp draait nu nog een tijdje in test.
Gr, Alain

 Rapporteer
Van Alain G. op 11 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Prima levering

Mijn tweede 2L CO2 fles. Prima kwaliteit, snel geleverd, en de prijs is echt competitief.
Wat vraag je meer?
Gr, Alain

 Rapporteer
Van Ivar V. op 07 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood S (30-40cm)

Erg tevreden

Ik heb twee stukken driftwood gekocht in deze maat. De stukken verschillen erg van elkaar en zijn lekker grof. Ik ben er erg tevreden mee!

 Rapporteer
Van Ivar V. op 07 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwandfolie zwart (per 10cm)

Erg mooi

Ik heb voor het eerst achterwandfolie op de achterruit van mijn aquarium geplakt, in plaats van een dikke achterwand. Het opplakken van de folie gaat redelijk gemakkelijk als je het rustig aan doet. Ik heb eerst de aquariumruit nat gemaakt en vervolgens de plak laag van de folie. Met een pasje heb ik het water achter de folie vandaan gedrukt. Met een mesje heb ik de delen die uitsteken, er afgesneden. Het aquarium is nog niet gevuld, maar het ziet er goed uit!

 Rapporteer
Van Joost V. op 04 Dec 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor

Prima, eenvoudig

Prima werkend, in begin ontsnappen wel wat grotere Co2 bellen, maar na dagje in water is hij dicht en laat superkleine co2 door, die mooi oplossne in het water

 Rapporteer
Van Wouter B. op 03 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Mooie kwaliteit

Perfect uitgezocht nadien wij contact hebben gezocht met Wilco. Veel nazorg en de stenen zelf zijn van mooie kwaliteit. Zeker je stenen bij azaqua bestellen!

 Rapporteer
Van Dennis D. op 01 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Osmose compact 130 membraan

Dennerle Osmose130

Ik gebruik al jaren het osmose130 apparaat van Dennerle. En al net zo lang meer dan tevreden

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bio Rio

Kwalitatief

Met ADA altijd kwalitatief materiaal en de prijs van Bio Rio valt ook nog mee.

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Voederschaal DINER

Handig

Handig om geen voer te verliezen en valt niet op in het aquarium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Shrimp King Complete

Complete voeding

Mijn Japonica's zijn er dol op!

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Garden Stand

Industriele look

Heel blij met deze aankoop. Vroeger had ik een zware tafel als onderstel voor mijn cube garden. Nu een mooi open onderstel met een industriele, moderne look. Het neemt veel minder plaats in en het aquarium is samen met de garden stand nu 1 geheel die een echte eyecatcher in de woonkamer is geworden.

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Spring Washer

Onmisbaar

Persoonlijk vind ik dit een onmisbaar schoonmaaktool voor het reinigen van mijn in en outflow en filterslangen. Wel jammer dat het redelijk duur is, hopelijk gaat dit borsteltje lang mee :-).

 Rapporteer
Van Philip D. op 30 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Metal Jet Pipe V (Inflow)

Mooi design

Ik heb deze gekocht ter vervanging van de do!aqua violet Glass die na een paar weken al gebroken was. Ik vind deze een mooi modern en een stevig, duurzaam design.

 Rapporteer
Van Devlin P. op 29 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eikenbladeren

Eikenblad

Mooi product, samen toegevoegd met Elzenproppen.
Hebben het water mooi verkleurd naar tropisch water en erg decoratief samen op de bodem

 Rapporteer
Van Devlin P. op 29 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Elzenproppen

Elzenproppen

Prachtig product, me aquarium ziet er natuurlijker uit, door de Elzenproppen.
Het kleur het water naar mooi tropisch waardoor de vissen rustiger zwemmen.
De proppen zien er ook mooi decoratief uit samen met wat bladeren

 Rapporteer
Van Geert C. op 28 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu steen SE3019

seiryu

prachtige steen

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime eco 20

Wat een lichtbron

Een kunstmatige zon, prachtig licht in overvloed. De Eco is klein, compact maar echt krachtig. Het verschil met mijn oude TL lamp is overweldigend. Maar niet alleen voor mij. De planten groeien zoals ik ze nog nooit heb zien doen. De lichtbron straalt netjes uit naar de zijkanten en geen enkel stuk van de bak is onbelicht. Ik gebruik hem op een 30 liter bak en met 3 strips (900 Lumen) en met de swing bevestiging. De kwaliteit van het productie is echt top. Zowel op de lamp als op de adapter zit een handgeschreven serie nummer welke overeen komt met een garantiecertificaat. En het mooie aan de Eco 20, je hebt zelfs bij 3 led strips geen duurdere adapter nodig, je kan gewoon die 12 volt gebruiken. De warmte ontwikkeling is gewoon normaal, dat wil zeggen hij wordt niet extreem warm. Al met al ben ik na een maand gebruiken gewoon weg enorm tevreden over de lamp, de sterkte en de kwaliteit er van.

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm

Nette slang, wel met krul

Een normale goede slang. Let wel hij is opgerold geweest dus als je hem wilt gebruiken is het raadzaam hem even een tijdje te laten liggen zodat de krul van het opgerold zitten er uit is.

De slang was wel wat gekleurder dan ik gehoopt had, de waas is iets blauwig maar het stoort mij niet aan de zijkant van het aquarium.

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filternet

Degelijk netje

Een aanrader in elk geval bij mij zeker met ADA Bio Rio filter materiaal, het voorkomt toch dat het rond gaat zweven in de filter. Een tip voor het vullen: vul het netje als het al in de filter zit. Op die manier krijg je de meeste filter materialen het eenvoudigste in de filter.

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bio Rio

Kraak helder water

Gewoon kraak helder water, elke dag. De filter draait nu 4 weken en nog geen enkele keer is het water troebel geweest. Zelfs na de opstart was het binnen een paar uur helder. Wel zou ik er altijd een filter netje bij kopen, sommige stukjes zijn wat kleiner en je wilt ze niet in de motor hebben van de filter. Als je de verpakking opent dan zie je de toevoegingen van bacteriën op de steentjes zitten. Of het ook echt helpt de filter in te draaien binnen no-time dat weet ik niet zeker maar dat idee heb ik wel.

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Efflux (uitlaat)

Kleine maar effectieve outflow

Deze outflow is klein maar goed te richten. De stroming die er uit komt zorgt voor een mooie rimpel op het oppervlak terwijl toch door heel de bak heen de stroming goed te volgen is. De meeste plantjes bewegen en dat is precies de bedoeling. Het glas is dik genoeg om tegen een stootje te kunnen maar het is doorzichtig genoeg om prachtig in het aquarium weg te vallen. Een hele verbetering ten opzichte van mijn voorgaande plastic spray bar in elk geval. Een aanrader wat mij betreft als je opzoek mocht zijn naar een mooie, degelijke, kleine en betaalbare outflow

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Influx X (inlaat)

Mooie glazen inflow

Een mooie degelijke, en vooral niet te grote glazen inflow. Past perfect bij mijn bakje van 30 liter. Wel is het even een gedoe om de inflow recht te laten hangen. Gelukkig is het van stevig glas gemaakt, hij is zelfs na een paar redelijke harde aanrakingen met het aquarium zelf niet gebarsten of gebroken. Degelijk en netjes qua afwerking.

 Rapporteer
Van Niek J. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM classic 150 (2211)

Vervanging van mijn in de bak zittende filter

Degelijke compacte externe filter. De slang van de outflow heeft wel een kleinere diameter dan de in inflow slang. Dat vereist een verloopje om hem op mijn lilypipes aan te sluiten. Verder werkt alles zoals je van duitse degelijkheid mag verwachten. Wel resoneerde de filter iets in de kast waardoor hij een gebrom voortbracht. Een dempend matje van de bouwmarkt lost dit probleem snel op. De flow is krachtig het in gebruik nemen vrij eenvoudig. Het water is kraak helder en nu na enkele weken in gebruik ervaar ik het als een goede en degelijke filter.

 Rapporteer
Van Gerard N. op 26 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Steeksleutel voor CO2 drukregelaar

steeksleutel

met deze steeksleutel, heb je altijd het juiste gereedschap in huis.
gemakkelijk, om je drukmeter van de co2 fles los te koppelen.

 Rapporteer
Van Cor V. op 23 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Fles Co2 niet op voorraad

Fles Co2 was niet op voorraad.
Niet naar gekeken toen ik bestelde.
Toch supersnel geleverd.
Top, en nog bedankt voor de snelle levering.

 Rapporteer
Van Hans L. op 22 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller REGULAR

bellenteller

prima afgeleverd

 Rapporteer
Van Fabian S. op 21 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Nano CO2 Checker

Werkt nu perfect!

Na een goede service mijn nano co2 cheker binnen gekregen. Na wat opstart problemen ( zuignap liet twee keer snachts los) werkt de checker na behoren. Het aquarium staat er goed prima bij op het moment!
(Tip plaats de checker onder water op de zuignap. Dit had ik in eerste instantie niet gedaan waardoor na verloop van tijd de checker uit de zuignap gedrukt werd door achtergebleven lucht.)

 Rapporteer
Van Gerard N. op 20 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

co2 set

het is een zeer goede co2 set. Het werkt naar behoren en alles ziet er degelijk uit.
de levering was zeer snel, binnen 24 uur, werd het bij mij thuis afgeverd.
mijn complimenten.

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

Prima sterke slang die niet te stug is

Ik ben erg blij met deze drukslang!
Ik gebruik een interne atomizer dus er staat een behoorlijke werkdruk op. Deze slangen zijn sterk genoeg MAAR ook flexibel genoeg om ze op de gewenste manier te kunnen geleiden. Vaak zie je bij de sterkere slangen dat ze veel te stug zijn.
Prima dus!

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Power Atomizer

Prima atomizer!

Eerder had ik een soortgelijke atomizer elders gekocht, maar ik kreeg hem geleverd met de verkeerder aansluitmaat en een lullig 'verloop' stukje (wat natuurlijk losschiet bij een werkdruk van 2 bar :P)

Gelukkig kon ik hem nu hier bestellen, in een mooie ruime maat en MET de gewon 4/6mm slang aansluiting. Aangesloten, fles op 2 bar werkdruk gezet en de fijne bellenmist begon snel. Geen lawaai, goede opname van de CO2.

PS: Combineren met sterke co2 drukslang, dus niet de doorzichtige die tot maar 2 bar werkdruk mag hebben. Het is aan te raden om een zeer stevige bellenteller te gebruiken (voor die genen die dat willen).

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Stevige prima fles

Valt niet veel over te zeggen dan goede stevige fles met fatsoenlijke draaiknop. Ik heb de 2kg variant 2 maal staan thuis.

 Rapporteer
Van Hans N. op 18 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Razor 18

Razor 18

Werkt prima! Alleen jammer dat het mesje niet tot in de hoek doorloopt, nu is het wat lastig om de hoeken schoon te krijgen.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 16 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood SS (10-30cm)

Erg tevreden

Ik had een drietal stukken driftwood besteld. Ze hebben alle drie een andere vorm. Ik ben hier erg tevreden over.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 16 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Aquascaping - Handbook for new aquascapers

Interessant boek

In het boek worden veel handige tips gegeven. Ook staan er een aantal mooie foto's in.

 Rapporteer
Van Werner S. op 11 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filter Guard Fine

aanzuigfilter

perfect aanzuigmondje om te voorkomen dat jonge garnalen in de pomp terecht komen, echt slim bedacht en goed betaalbaar, het aanbrengen is een fluitje van een cent.
heel blij mee.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 06 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Short Cutter

Top schaar

Bestelling snel geleverd, Schaar heeft een mooi klein formaat.
Zeer scherp en knipt goed.

 Rapporteer
Van Neville W. op 05 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

uitstekend

goede complete opstart bacterieen..

 Rapporteer
Van Remon V. op 04 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Top service

Een atomizer besteld en deze ziet en voelt er heel degelijk uit. Snelle levering, ik wilde hem de volgende dag plaatsen, slangen op maat geknipt maar toen kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat besteld had. Ik in de stress, nu een aqarium zonder water er in. Gelukkig nog wel in de opstart fase dus geen levende dieren aanwezig. Maar wel heel veer goeie bacteriën, hals overkop snel de juiste maat bestellen, in de hoop dat die de volgende dag geleverd zou worden. Dat lukte helaas niet werd toch 2 dagen. Maar in de stress met het snel bestellen betaalde ik 2x, omdat ik een fout melding kreeg in het betaal scherm gelijk een mail er achteraan gestuurd. Of het te veel betaalde bedrag terug gestort kon worden. En s avonds andwoord dat dat geen probleem was, en de volgende dag stond het weer op mijn rekening. Onder tussen de juiste maat atomizer ook geleverd gekregen en geplaats. Dus kan niet anders zeggen dat de service hoog en goed is, ga nu het retour proces uit testen want moet de verkeerde atomizer weer retour zenden. Maar dit zal ook zeker wel goed komen.

 Rapporteer
Van Rijnk P. op 03 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : IAPLC Contest Book 2016

R Poelman

Mooie boek bron voor inspiratie.

 Rapporteer
Van Gert B. op 02 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Plantahunter grind Rio Xingu

Gert Blank

Perfect materiaal voor een Zuid Anerikaans “Hillstream” of L-nummer biotoopbak. In combinatie met grotere stenen erg gaaf gezicht

 Rapporteer
Van Laura E. op 02 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Invertebrates

Mooi geïllustreerd boek

Mooi boek, heel mooi geïllustreerd ik had alleen wel wat meer verwacht van het hoofdstuk garnalen en dan met name de kleur variaties van de Neocaridina davidi garnalen waar ik er een hoop van mis. Verder stond er niet veel in voor wat betreft het hoofstuk garnalen waar ik nog niet vanaf wist had toch een klein beetje gehoopt op een wat rijkere informatie bron. Verder een mooi boek om te hebben en zeker voor beginnende aquarium liefhebbers een aanrader.

 Rapporteer
Van Hans L. op 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

co2 slang met co2 gasfles

zeer tevreden over levering en op de hoogtestelling van de levering samen met het geleverde produkt. een echte aanbeveling!!

 Rapporteer
Van Miriam H. op 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Snail Stixx

Goed voer

Voor mijn slakken is het belangrijk om alle juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om gezond te blijven en een stevig huis te kunnen bouwen. Snail Stixx voorziet in alles

 Rapporteer
Van Jaap S. op 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Prachtig

Prachtige stenen, erg gedetailleerd en mooie formaten. Ik heb 10kg besteld voor een 40cm aquarium. Hier heb ik uiteindelijk ongeveer de helft van gebruikt. Zeker meer meebestellen om de ideale scape te kunnen maken. Mocht er op sommige stenen wat kalk zitten, laat deze dan een nachtje in azijn liggen indien gewenst. Dan spoelt het er zo af.

 Rapporteer
Van Mark B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

Co2 checker

Snelle en vlotte levering. Website ziet er zeer netjes uit, de informatie is prima.

Nu even leren hoe deze checker werkt. Ben voorzichtig vloeibare CO2 aan het toevoegen.

gr Mark Briegoos

 Rapporteer
Van Remon V. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Snelle levering

Hele hoge service graad mailtjes worden heel erg snel en vakkundig beantwoord hier door zal ik zeker vaker gaan bestellen

 Rapporteer
Van Wesley S. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor POT

diffussor

Goede diffussor, zag het verschil na 3 dagen al.

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum 'Spiky'

mooi plantje

Dit is de eerste keer dat ik Spiky mos ga gebruiken. Heb hem gekozen omdat het een hele mooie mossoort is.

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

mooi plantje

Een aanwinst voor in het aquarium vanwege de mooie licht groene kleur. Hij is ook ideaal om te planten want hij blijft in de grond staan

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

super bodem

Ik had hem al dus voor mijn 2e aquascape aquarium heb ik hem weer besteld. De planten en garnalen doen het uitstekend op deze bodem.

 Rapporteer