Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Tim K. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Mooi helder glas en amper zichtbaar in mijn aquuarium. Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding!

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : NA Thermometer

NA Thermometer

Thermometer van ADA, valt weinig over te zeggen, alles van ADA is mooi en deze thermo dus ook.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm

transperante slang

Doet wat het doet en staat mooier dan mijn vorige groene eheim slangen.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 9/12mm

doorzichtige slang.

Het is wat het is, en staat mooi, had eerst eheim groen dus een echte verbetering voor de aquascape.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Influx X (inlaat)

Influx X inlaat

Erg mooie inflow, met zijn 15 cm past hij heel mooi in mijn dennerle scaperstank van 50 liter, ook de prijs is heel prettig.
Geeft een mooi effect naast mijn Lilypipe.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(1/5) 
Product beoordeling : Heteranthera zosterifolia

Heteranthera Zosterifolia

Deze kan ik niet beoordelen want ze waren niet leverbaar.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Myriophyllum 'Guyana'

Myriophyllum Guyana

Deze zijn prachtig frisgroen en nog lekker klein, staan heel fris en sterk in mijn droge opstart, hoop dat ze mooi worden.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(1/5) 
Product beoordeling : Gratiola viscidula

Gratiola Viscidula

Deze zijn niet helemaal fris binnen gekomen en ook al erg groot, ben erg benieuwd of dit nog wat zal worden, sommigen waren aan de bovenkant al verkleurd, ze hangen er slapjes bij.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

eleocharis acicularis 'mini'

Heb 2 potjes besteld ze waren fris groen maar ik vond ze al erg groot en ook heel vast inelkaar gegroeid, heb ze per bosje gepland.

 Rapporteer
Van Judith R. op 19 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rotala 'Bonsai'

Rotala Bonsai

Deze plantjes zien er mooi en fris uit, het advies om stengel voor stengel te plaatsen is niet helemaal gelukt doordat de wortels erg sterk aan elkaar gegroeid zitten. met een beetje geduld staan ze nu fris in mijn droge opstart, afwachten hoe het verder gaat.

 Rapporteer
Van Bas W. op 18 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eriocaulon 'Polaris'

Super leuke plant

De plant staat erg leuk in het aquarium, na een week groeit hij ook al erg goed en heeft een mooie kleur. Zeker een blikvanger in je aquarium. Nu alleen nog even wachten op de bloei van het plantje.

 Rapporteer
Van Peter V. op 17 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : be Fine

Helder!

Na het toevoegen van dit product in mijn nano aquarium is het water kristal helder geworden. Top!

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

soil

Gebruik dit Aqua Soil inmiddels een jaar lang en ben tevreden over de resultaten voor wat betreft plantgroei en bewerking. Gaf weinig problemen met de opstart en is wel het beste dat je de planten kunt geven. Ook in mijn nieuwe project komt dus weer dezelfde Soil.

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : LED computer

verlichting

Dit moduul aangeschaft tezamen met een Daytime Cluster lichtbalk. Eenvoudig is met de bijbehorende software een dagmenu te maken met verschillende effecten. Betaalbaar en betrouwbaar! Een echte aanrader!

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : 5 delige Tool-set

set

Dit mag bij geen enkele hobbyist ontbreken; de juiste tools in een complete set om je scape te onderhouden

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

CO2 set

Een betrouwbaar en goed werkend CO2 systeem dat zijn geld dubbel en dwars waard is. Eenvoudig in te stellen en goede investering.

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Colorado Sand

Colorado sand

Prachtig decoratief zand. Ik heb het gebruikt bij een scape met Dragon Stones. Zeer natuurgetrouw! Een goede investering!

 Rapporteer
Van Tim K. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Marsilea crenata

Zeer tevreden

Plantjes snel en in prima staat geleverd, ben benieuwd hoe ze het zullen doen in mijn iets minder verlichte voorgrond!

 Rapporteer
Van Hans V. op 15 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Dragon Stone (per kg)

Dragon stone

Prachtige stenen om een spannende aquascape te maken. Tip: gebruik een zwarte folie als achterwand,
dan komen de stenen nog mooier uit. Bovendien worden de stenen ook mooier na een wat langere tijd
in het aquarium. Wilco heeft altijd mooie stukken op voorraad en helpt je graag om een mooie compositie
bij elkaar te zoeken. De stenen hebben geen invloed op de waterwaarden en zijn zo ideale stenen
om mee te starten. Kortom een aanrader.

Hans V

 Rapporteer
Van Erwin Z. op 12 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles laten vullen

Perfecte service

CO2 fles leeg, een mailtje de deur uit gedaan en de volgende dag gelijk om kunnen ruilen.

 Rapporteer
Van Gerrit V. op 09 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Elzenproppen

dik tervreden

niet veel besteld
maar evenwel goed verzorgd echt top

 Rapporteer
Van Tim P. op 07 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

extreem efficiënt dus let op met je co2

Aansluiten is echt mega simpel maar let wel op dat je rendement van de co2 omhoog gaat. Je hebt echt veel minder co2 nodig om je bak te bemesten dan wanneer je een diffuser gebruikt. Ik zag het gelukkig op tijd dat het niveau van de co2 in het aquarium te hoog ging (ondanks ik het al had gehalveerd).
Dus dat extreem efficiënt klopt helemaal en je hebt nagenoeg geen verlies in pompvermogen. Erg blij mee.

prijs/kwaliteit is ook uitstekend

 Rapporteer
Van jeroen K. op 05 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cyperus helferi

Zeer tevreden.

Cyperus eerder op een andere website besteld en kreeg deze zonder haarwortels? Nu geleverd mét haarwortels en een volle plant. Prima zoals het hoort en mooi groen. Wat je mag verwachten van Tropica!

 Rapporteer
Van Hans V. op 02 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

Opstart

Na het nodige gelezen te hebben over een succesvolle opstart is dit wel het beste wat je kunt toevoegen
aan je scape. Juist in de opstartfase is het belangrijk om snel een stabiel aquarium te verkrijgen om zoveel
mogelijk aanloopproblemen te voorkomen. Ook als enting voor je filter een snelle methode.

 Rapporteer
Van Hans V. op 02 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwandfolie zwart (per 10cm)

Folie

Voor een mooie contrasterende achtergrond is dit een aanrader. Opbrengen gaat eenvoudig.
Raam natmaken, folie aanbrengen en met een pinpas vanuit het midden het vocht wegwrijven
naar de randen. Resultaat: Super strak en zeer mooi

 Rapporteer
Van Lars J. op 02 Jul 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Unzan Stone

ADA Unzan Stone

Ik ben erg gecharmeerd van deze nieuwe steensoort van ADA. De stenen zijn gemodelleerd naar esthetische perfectie. De poreuze structuur geeft de steen bovendien een hele natuurlijke uitstraling. Met zijn donkere kleur steekt de steen ook nog eens fantastisch af tegen lichte bodembedekking en groengekleurde aquariumplanten. Wel dient de steen voorzichtig behandeld te worden, daar deze makkelijk beschadigd raakt.
Kortom, echte aanrader.

 Rapporteer
Van S. T. op 30 Jun 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : CO2 Fles voet

co2 flesvoet

Is nodig voor een 500 grams fles. Goede stabiele voet.

 Rapporteer
Van S. T. op 30 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

compleet co2 systeem

Perfecte levering, en werkt zeer goed zie al een betere plantengroei. Gemakkelijk aan te sluiten.

 Rapporteer
Van Hans-Peter F. op 29 Jun 2017 :
(2/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem



 Rapporteer
Van Judith R. op 28 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Super mooi!

Heb laatst voor mijn nieuwe tank van 50 liter, 5 kilo seiryu stenen gekocht en ze zijn echt prachtig.
Had al 1 mooie grote steen van 1 kilo ongeveer en met deze mooie stenen erbij kan ik beginnen aan een nieuwe hardscape. Ben er heel blij mee en ga lekker aan de gang, een echte aanrader als je goed gevormde stenen zoekt.
SUPER MOOI!!!

 Rapporteer
Van Ton V. op 28 Jun 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

CO2 checker M

De C02 checker is van helder glas en daardoor is de kleur van de C02 checker vloeistof goed af te lezen.

 Rapporteer
Van Ton V. op 28 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 check

CO2 check 20 mg/l

Na advies van Wilco de 20 mg/l aangeschaft. Met een vulling voor de CO2 checker doe je ongeveer 4 tot 5 weken.
De aanschaf is dus voor een hele lange periode.

 Rapporteer
Van Demian Z. op 27 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

CO2 systeem

Super kwaliteit, plug and play!

 Rapporteer
Van Manon P. op 20 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Echt super

Het is echt super spul. Heb nu 4 bakken staan met een amazonia bodem. Ik zweer erbij!!!

 Rapporteer
Van Kees V. op 08 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Zeer netjes

De fles was zeer netjes verpakt.
Ik ga zeker de volgende keer de fles ook hier laten vullen.

zeker 5 sterren waart

 Rapporteer
Van Tim P. op 08 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor edelstaal nano

mooi

De industrie look is compleet met deze diffuser, met of zonder het bochtje. Geen glas dus zit wel wat meer in het zicht maar ik vind het niet onprettig. Moet wel even inweken voor het beste resultaat.

 Rapporteer
Van Tim P. op 08 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Transparante zuignap O

Prima

Maat past waar ik het voor gebruik en napje zit goed vast zelfs onder een beetje weerstand van de slang.

 Rapporteer
Van Tim P. op 08 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : NA Thermometer

Lekker hangen

Leuk, staat ada op en je hebt geen zuignapje nodig :) soms vergeet ik zelfs waar ik hem heb gehangen. geen vervuiling voor het oog dus

 Rapporteer
Van Tim P. op 08 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller SPIRAL

Mooi

Mooi voor aan het aquarium. mis alleen wel een handleiding, tot waar moet de unit gevuld worden?
Verder is het sterk genoeg om een slangetje er op en af te halen indien nodig. Tevreden mee

 Rapporteer
Van Wes J. op 05 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eikenbladeren

Snel en goed

Erg blij met deze aankoop! Heb het zelf voor mijn vivarium gehaald. Exact zoals beschreven. Ook mooi op tijd in huis. Aanrader

 Rapporteer
Van Tim P. op 04 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Mignon 150

Prijs/kwaliteit!

Was op zoek naar een andere filter die weinig plek zou innemen voor mijn Nano. Had bijna de dennerle hang-on filter gekocht toen ik deze zag staan voor 1/3e van de prijs. Voor dat geld kan je nog eens een gokje wagen dacht ik! Prima gok, makkelijk apparaat met weinig oppervlakte en makkelijk te bedienen. Als hij goed geinstalleerd is dan is hij ook erg stil. Als er lucht tussen zit ergens kan er wat lawaai zijn.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Riccardia chamedryfolia

Klein maar fijn (opstart)

Een bakje met een metaal gaasje en daarop en matige hoeveelheid van dit mos. Heel veel kleine "vlokken" en dus best veel werk om dat mooi te verdelen over een aantal plekken en daarna vast te binden.

Mijn ervaring om dit makkelijk te doen is om het gaasje iets te buigen aan de linker en rechter kant zodat het midden bol komt te staan en dan met een schaar de draden door te knippen. De lijntjes te verwijderen en vervolgens het oppervlak waar het op gaat komen nat te sprayen en ze met een pincet te verdelen. Spray vervolgens nog een keer over het geheel en dan kan je het geheel 'rustig' op de kop houden tijdens het binden met je nylon draad.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

Bodem (in vitro)

De fundering voor mijn aquarium. 100cm met 5 bakjes was ruim voldoende!

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Microsorum pteropus 'Windeløv'

Groot

Deze paste mooi in het design van mijn aquarium. Moet ze iets terugsnoeien over een paar weken. Erg leuk als je van wat wildere planten houdt. Zat mooi verpakt en was zelfs na 2 dagen nog mooi en gezond.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Anubias 'Petite'

Geweldig

Erg mooi plantje dat de basis vormt voor mijn aquarium. Zagen er bij ontvangst erg gezond uit. van de 5 pakjes slechts 1 blaadje uitgevallen.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hygrophila pinnatifida

Groot

Kreeg deze plantjes binnen en schrok een beetje van het formaat. moet ze iets terug gaan snoeien maar zien er kerngezond uit. heb geen dode bladeren hoeven wegknippen.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bucephalandra sp.

Spannend

Dit moet de eyecatcher worden in mijn aquarium! Ben ontzettend benieuwd of die zo mooi wordt als ik hoop. zat netjes verpakt en kon er 1 mooi stekje met sterke wortels van maken en tussen de stenen klemmen

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle tripartita

Woekerraar Vitro

Leuk om een soort wilde chaos mee te creëren terwijl het door de mooie groene bladeren toch echt fris oogst. 4 zeer ruime stukjes uit gehaald

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hemianthus micranthemoides

Accent

Mooi plantje voor aan de randjes in combinatie met zijn kleine broertje de Cuba. Kon uit 1 plantje 4 mooie kleine stekjes maken.

 Rapporteer
Van Tim P. op 03 Jun 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Murdannia keisak

Bamboe

Erg enthousiast over deze bamboestengels. Ben benieuwd hoe ze gaan groeien. Zaten netjes en gezond verpakt

 Rapporteer