facebookbutton

  Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Thomas V. op 16 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar C-line

Twinstar 300cc

Prachtige lamp die een bom licht geeft. Geweldige service van Wilco, had eerst een voor mij verkeerde lamp besteld, dit kon nog recht gezet worden voor verzending.top!

Van André V. op 15 Jan 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

A.van wieringen

Ik heb een co2 fles besteld van 2KG, en de volgende dag al in huis.
Keurig verpakt, verstuurd met een goed werkende pakketdienst.
Werd goed op de hoogte gehouden met Track and Trace, en het tijdstip van bezorgen
klopte perfect.
Ook de meegeleverde foldertjes met tips over aquaria viel goed in de smaak.
Dus hier kopen heeft mij een zeer goede ervaring opgeleverd.
Mvg. André

Van Patrick K. op 14 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : FiltoSmart 200

Top filter! Zeer tevreden!

Mooi filter kan veel filter media in en pompt lekker door water zit er helderder uit dan ooit, gekocht in combinatie met de ada bio cube’s. Je hoort hem wel een beetje maar aangezien ik altijd een zacht achtergrond muziekje op heb hoor ik hem niet. Temperatuur zit ook goed en geen lelijk zwart ding in mijn bak. Wel een aanrader is om de in en outflow gelijk te vervangen voor glas, anders heb je alsnog een lelijk zwart ding in je bak hangen.

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Vers

Verse plantjes en sneller binnen als verwacht

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : ADA Let's Start with A

Handig boek

Handig en mooi boekje om door te bladeren met handige tips

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eriocaulon cinerum

Vers

Verse plantjes sneller binnen als verwacht echt super

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Fein draad

Fein draad om mee te werken lekker stevig alleen een beetje te veel maar zal zeker nog is van pas komen

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

Fijn product

Mooie verpakking handig maat schepje en duidelijke instructies wat wil je nog meer

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vesicularia dubyana 'Christmas'

Mooie plantjes

Mooie verse plantjes

Van Shane L. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Alternanthera reineckii 'Mini'

Mooie plantjes

Mooie verse plantjes

Van Geert P. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Micranthemum 'Monte Carlo'

Top product

Zeer tevreden, bakje vol frisse plantjes

Van Geert P. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pogostemon erectus

Top kwaliteit

Bakje vol topkwaliteit gekregen, geplant en ze doen het uitstekend

Van Morris P. op 13 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : BioMaster 350

Top product!

Zeer goed filter na wat advies heb ik de filter aangeschaft! 5 sterren

Van Jan V. op 12 Jan 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : Titanium Heater

Goed product, snel aangesloten

Dit is mijn tweede aankoop van deze verwarming. Gekocht omdat ik met de eerste aankoop (in een ander aquarium) tevreden ben.

Van Jasper S. op 12 Jan 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : Colorado Sand

Mooi product, aan de prijs

Colorado zand heeft een fijne korrel, maar ook weer niet te klein. Zoals de beschrijving al zegt inderdaad een warme uitstraling die goed combineert met bijvoorbeeld ohko steen. Zoals alle ADA producten niet de goedkoopste optie, wel goed.

Van Jasper S. op 12 Jan 2020 :
(3/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Heb je dit echt nodig?

Ik ben blij met het rolletje draad, maar het is echt niet veel meer dan gewoon garen volgens mij. Dus een rolletje dunne garen van de hema of de markt voldoet waarschijnlijk ook wel. Met ADA weet je in ieder geval zeker dat het helemaal safe is voor je aquarium.

Van Jasper S. op 12 Jan 2020 :
(4/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light E-line

Mooi armatuur

Deze twinstar is niet de duurste variant maar dat zie je er niet aan af. Het armatuur is netjes afgewerkt en de verstelbare beugels zijn eenvoudig maar doeltreffend. De kleurtemperatuur is warm, het spectrum oogt wat roze wat vooral de kleurn van rode planten ten goede komt. Al met al voor de prijs een fijne aankoop, ook in combinatie met de programmeerbare dimmer.

Van Jasper S. op 12 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Programmeerbare dimmer

Klein maar fijn

Het controllertje is maar heel klein, dus je kunt 'm eigenlijk overal wel kwijt. Het programmeren is even zoeken maar de beschrijving op de site is prima dus daarmee lukt het wel. Verder doet ie gewoon wat ie moet doen. Onthoudt ook het programma en tijd wanneer de stroom er af is geweest.

Van Marinus K. op 10 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : TWINSTAR Nano Plus

Verassend resultaat

Groene aanslag verwijderd en na 2 weken beduidend minder groene aanslag dan de weken daarvoor na verwijdering.
Een verassend resultaat omdat ik wel wat sceptisch was.

Van Manuel M. op 10 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light E-line

Mooie kleuren

Mooie vormgeving en kleuren vissen en planten zijn echt mooi prima service en goed verpakt

Van Manuel M. op 10 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Efflux (uitlaat)

G2

Mooi product de G2 heeft 2 zuignoppen perfecte flow zeker een aanrader

Van Manuel M. op 10 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

Perfect

Gezien prijs zeker een aanrader

Van Manuel M. op 10 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 diffusor

Mooi product

Geef erg fijne bubbels zoals beschreven een aanrader top ????????

Van Fam K. op 08 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

CO2 fles hervulbaar

Top service!!!
Vriendelijke service en een Super
Snelle levering.
Bedankt , en hopelijk tot snel.
Met vriendelijke groet,
Fam Koelewijn

Van Jaco V. op 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filterslang 16/22mm (per m)

Filterslang

Mooie transparante slang die niet te stug is

Van Jaco V. op 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimz Kit

Skimz kit

Ziet er heel mooi uit!, erg netjes afgewerkt!
Kortom, een aanwinst!

Van Jaco V. op 07 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rain Glass

Rainglass

Ziet er netjes uit en voldoet

Van Chris S. op 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 referentievloeistof

referentievloeistof 30 mg/L

makkelijk in gebruik met de Pearl co2 checker

Van Jan K. op 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Echinodorus 'Reni'

J korver

De planten zagen er zeer goed uit bij het uitpakken van de doos. Heb ze in het aquarium staan. Zo dra de planten groeien maak ik er foto van en plaats deze op jullie site. Ben er zeer tevreden mee

Van R.a. R. op 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inflow

Remco

Prima instroom pijp

Van Thijs G. op 06 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen

Zeer mooie samenstelling aan stenen ontvangen.

Zeer mooie stenen zonder te veel vlakken en scherpe hoeken. 7KG besteld en doorgeven wat ik ongeveer zou willen ontvangen. ik heb 7kg gebruikt in een 35l Scaper's tank

Van Luc V. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : NA Thermometer

thermometer

Goede en nauwkeurige thermometer. Loopt snel naar de temperatuur van het water. Ook de opdruk is vast, na 5 jaar iedere week reinigen is alles nog steeds leesbaar.

Van Kasper G. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : FLAT Nano / Nano+

ONF flat nano plus

Zeer goede aqua lamp met strak matzwart design, ingebouwde teller en dimmer, een echte aanrader! 2 dagen later al in huis!

Van Aad C. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Green Brighty Mineral

Green Brighty Mineral

De ADA plantenvoeding is het beste wat je kunt kopen. noot meer iets anders voor mijn aquarium.

Van Menno H. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor edelstaal nano

Prachtig rvs

Deze diffusor van rvs gekocht. Wilde wat stevigers dan de glazen versie. Ik moet eerlijk zeggen, in het begin ff wennen, maar uiteindelijk een aanwinst voor je aquascape! Prachtig modern en sterke uitstraling.
Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Van Ivar V. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 35L

Mooi afgewerkt

Het aquarium ziet er goed uit! Erg mooi afgewerkt.

Van Ivar V. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pro Razor

Werkt prima!

Goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. Maakt de ruiten goed schoon.

Van Ivar V. op 03 Jan 2020 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Module Sunlike

Mooi licht

De kleuren van de planten worden nog intenser.

Van Dan V. op 31 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : FLAT Nano / Nano+

Top kwaliteit

Heel gaaf lampje. Met vele app functies zodat een tijdschakelaar en een dimmer niet meer nodig zijn. Alle planten hebben ineens een hele mooi kleur, mooier dan de ada aquasky 301 (old) kost wel wat. Laten we daar eerlijk over zijn ????

Van Steven E. op 30 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : TWINSTAR Nano Plus

Twinstar

Mooi product doet waar hij voor gemaakt is

Van Johan V. op 30 Dec 2019 :
(3/5) 
Product beoordeling : EHEIM phosphateout

Eheim phosphateout

Goed product. Het beheersen van het fosfaat gehalte in het water kan echter beter beheerst worden door een goed evenwicht van vissen, visvoeder, planten en waterwissels.

Van Johan V. op 30 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Mikro Spezial fe

Mikro Spezial Fe

Heel goed product. Meten voor gebruik!

Van Johan V. op 30 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Makro Basic - Phosphat

Makro Basic Phosphat

Ik gebruik dit alleen in een opstartfase van een aquarium, maar het product is zeker goed.

Van Johan V. op 30 Dec 2019 :
(1/5) 
Product beoordeling : Aquarium Mineral GH/KH+

Dit was geen succes!

Ik heb dit product gebruikt in een discusaquarium met 100% osmosewater met frequente waterwissels. Na enkele weken werden gebreksverschijnselen zichtbaar bij meerdere vissen. Aangezien dit niet beter werd, ben ik gestopt met dit product en opnieuw begonnen met de vroegere combinatie van twee producten om het osmosewater te remineraliseren. Na ongeveer een maand waren alle gebreksverschijnselen weer weg. SaltyShrimp Aquarium GH/KH+ zal wel kwaliteiten hebben, maar voor mijn toepassing voldoet het duidelijk niet: ofwel ontbreken mineralen ofwel zijn de verhoudingen niet goed. Dus zeker geen succes in mijn aquarium!

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Luipaard steen

Luipaardsteen

Mooie stenen voor in het aquarium.

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Co2 fles

Prima prijs / kwaliteit!

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Inline atomizer

Makkelijk in gebruik zeer goed product

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

Co2 chekker

Makkelijk in gebruik ,goede prijs

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller SPIRAL

Bellenteller

Mooi product werkt perfect

Van Luben P. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slangenset

Slangenset

Zeer compleet product