Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Jos B. op 17 Oct 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : EHEIM Air Pump 100

Stil

Fijne stille pomp met instelmogelijkheden.

 Rapporteer
Van Jos B. op 17 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Planten Pincet Precise

Beetje oefenen nog

Mooie kwaliteit, ik moet alleen nog een beetje oefenen ermee.

 Rapporteer
Van Jos B. op 17 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Perfect

Heel mooie in vitro plantjes, groeit als kool, zelfs in een nieuw opgestart aquarium!

 Rapporteer
Van Lize H. op 16 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Origin of Creation

Prachtig boek

Mooi cadeau voor de gemiddelde aquasceaper. Maar ook leerzaam voor de gevorderden. Tevens een mooi verhaal over Takashi Amano's leven.

 Rapporteer
Van Luc R. op 14 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Ludwigia repens 'Rubin'

aquarium planten online bij Azaqua.nl

De 3 stuks ludwigia repens rubin die ik van uit belgie bij Azaqua.nl bestelde, waren degelijk verpakt en in perfecte staat.

De levering verliep vlot en snel...
Ben dus heel tevreden.

 Rapporteer
Van Ellen M. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Kabel Led unit

Kabel naar led computer

Ook deze kabel is van uitstekende kwaliteit. Het aansluiten op de led computer gaat heel eenvoudig.

 Rapporteer
Van Ellen M. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Kabel Power Supply

Aansluitkabel voor de adapter

Deze kabel is nodig om de adapter aan te sluiten. Het is zeer goed materiaal dat heel lang mee gaat.

 Rapporteer
Van Ellen M. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Module Ultra White

Super licht

Deze ultra white module past perfect bij een Tanganyika aquarium. De kleuren van de vissen komen zo heel mooi uit.

 Rapporteer
Van Ellen M. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime 24V Convertor

Prima adapter

Na de aanschaf van een grotere adapter voor mijn discusaquarium, heb ik nu ook deze kleinere gekocht voor mijn Tanganyika bak. Hier passen 4 modules bij.

 Rapporteer
Van Cas J. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Doet prima wat hij moet doen.

De fles werd daags ná de bestelling perfect afgeleverd. Het viel mij echter op dat ze, in de kartonnen doos, gewoon op de bodem was gelegd en daarbovenop veel papierproppen om af te schermen. Maar in dit geval kan een eventuele beschadiging ook van onder komen. Bolletjesplastic helpt al !Waarvan acte !

 Rapporteer
Van Erik B. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Betaglucan +Immunglobulin

Tevreden klant!!!

Super snel geleverd!!!

 Rapporteer
Van Erik B. op 13 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM TORFpellets

Prima filtermateriaal

Werkt zoals het hoort te werken!!
Krijgt de ph prima naar beneden, geeft mooie bruine gloed aan het water!

 Rapporteer
Van Diogo S. op 10 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hygrophila pinnatifida

Goed

Beste plante

 Rapporteer
Van Diogo S. op 10 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Best diffuser

Doesn't break and makes the finest bubbles, 10/10!

 Rapporteer
Van D. D. op 08 Oct 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

CO2 fles hervulbaar

Fles ziet er prima uit. Heb er inmiddels 2 aangeschaft. Ben erg benieuwd hoe het CO2 fles omruilsysteem verloopt.

 Rapporteer
Van Willy S. op 08 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwand folie Foggy

Achterwand folie Foggy

Eenvoudig aan te brengen met een fantastisch resultaat.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 05 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis parvula

Goede kwaliteit

De kwaliteit van het plantjes was uitstekend! Ik heb er een flink aantal bosjes uit kunnen halen.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 05 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Spring Washer

Werkt perfect!

Zowel de slangen van de pomp als het glaswerk heb ik hier schoon meegekregen. Na het schoonmaken zag het er weer uit als nieuw!

 Rapporteer
Van Ivar V. op 05 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Plantenschaar Flow

Uitstekend!

De schaar werkt erg goed bij het snoeien van voorgrondplantjes! Prima kwaliteit.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 05 Oct 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Testlab testkoffer

Werkt goed

Ik heb de testen uit deze koffer nu een aantal keer gebruikt en ik ben er erg tevreden over!

 Rapporteer
Van Peter U. op 27 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 systeem samenstellen

Peter uittenbroek

Top set besteld maar was geen co2 fles op voorraad. 2 dagen later wel . en gelijk opgestuurd. Pakket was keurig ingepakt. Met zeker 3 meter fragile plakband . maar lompe bezorger waarschijnlijk toch zo in zn bus geflikkerd. Helaas diffuser en bellenteller stuk. Gebeld met wilco en hij heeft gewoon 2 nieuwe onderdelen opgestuurd geheel kosteloos. Systeem draait als een zonnetje . hier kom ik zeker weer. Een zeer tevreden klant

 Rapporteer
Van Kris H. op 21 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Erg mooi geselecteerde Seiryu stenen

Bij mijn bestelling heb ik uitgelegd voor wat voor aquarium de stenen zijn en wat mijn voorkeur ongeveer was qua grootte van de stenen, je kan merken dat deze zorgvuldig zijn uitgekozen. Super bedankt!

 Rapporteer
Van Mark H. op 18 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand

Mooi licht

Mooi licht zand, doet precies wat er belooft wordt!

 Rapporteer
Van Mark H. op 18 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : NEO CO2 diffusor

Te gek

Eindelijk te koop in NL! Doet precies wat zijn reputatie belooft

 Rapporteer
Van Gijs J. op 15 Sep 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light S-serie

Twinstar SP 600

Het pakketje was ingepakt al leek de doos erg oud door de laag stof. Na het uitpakken viel het me op dat bij de lamp geen beschrijving of informatie zit. Technische gegevens, waterdicht... Etc moet je maar geloven van internet.

De lamp ziet er prachtig uit. Mooi design. Enige nadeel waren de krassen aan de onder en bovenkant. Heb hier meteen foto's van gemaakt maar eenmaal hangend kun je deze niet zien. Niet storend dus.

Klein nadeel was dat de stroomkabel aan de linkerzijde zit. Mijn linker zijde is ook een zichtzijde en de stroomkabel moet omlaag. Dit betekent dus dat ik de lamp verkeerd om heb hangen (tekst twinstar light 600sp achterzijde). Nu heb ik op internet gelezen dat de lamp aan de voorkant een hogere PAR waarde heeft dan de achterkant. Dit omdat meestal de bodemplanten voorin staan. Ik weet niet of dit klopt. Mocht het zo zijn dan merken mijn voorgrondplanten hier niks van.

Nu het licht. Als je van wit licht overgaat naar de twinstar s serie zul je even moeten wennen. De twinstar kleurt veel roder/paars. Op het begin even wennen. Na een week zag ik meteen verschil in de planten. Rotala's kleuren langzaam roder. De glossostigma en HC cuba die nog geen uitlopers deden maken begonnen uit te lopen. Tot nou toe groeit alles er super goed op! Ook de planten die geen fel licht vragen. Onder deze lamp kun je er zeker van zijn dat je alle moeilijke planten kunt groeien!

Opvallend iets is dat de leds van de twinstar niet gelijkmatig verdeeld zijn over de lamp. Mochten mensen zich afvragen of er leds stuk zijn dan is dit niet zo. De ongelijke verdeling hoort zo. Aldus twinstar zelf.

Zeer tevreden over de lamp!

4 sterren ivm met de krassen.

 Rapporteer
Van Bert K. op 08 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vervangingsmembraan voor edelstaal CO2 diffusor

Membraam

Makkelijk vervangend membraam voor in de RVS CO2 diffusor.

 Rapporteer
Van Bert K. op 08 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor Edelstaal 25

CO2 edelmetalen diffusor

Erg mooie strakke RVS metalen CO2 diffusor met een geweldig fraai design, een lust om naar te kijken en toch niet storend opvallend in de aquascape.
Naar mijn inziens een prettiger en ambachtelijker aanzicht dan de waarschijnlijk meer geziene en verkochte glazen diffusor.

 Rapporteer
Van Luc V. op 08 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Easy-Life EasyCarbo

Easycarbo

Goed alternatief als je geen CO2 gebruikt En onderdrukt algengroei.

 Rapporteer
Van Luc V. op 08 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : TWINSTAR Reactor M7

M7 reactor

Zeer tevreden over deze reactor die het oude type vervangt. Heb ondervonden dat herstellen weinig zin heeft omdat de elektroden oplossen en dan is er bijna geen mist meer. Deze past perfect op mijn 5 jaar oude Twinstar.

 Rapporteer
Van Petra K. op 01 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor Edelstaal 25

heel blij mee

Na allebei soorten diffusors gebruikt te hebben, van glas tot kunststof, eindelijk 1 gevonden die aan mijn verwachtingen voldoet!! En nog mooi om te zien ook!
Het membraan is vervangbaar, daar is dus ook over nagedacht. Geeft hele kleine fijne belletjes, kortom een goed product!
Heel erg tevreden!
Met vriendelijke groeten,
Petra Klein

 Rapporteer
Van Gregory E. op 01 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Seiryu stenen

Top levering zondag besteld de volgende dag al de deur uit dinsdag postbode op de stoep.
Mooie set stenen gekregen 1 grote en 6 wat kleinere en de stenen zaten in meerdere lagen papier verpakt om niet te beschadigen.
Volgende keer als ik wat moet bestellen zal ik eerst kijken of Azaqua het op voorraad heeft.

 Rapporteer
Van Jan C. op 01 Sep 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

reservefles 2kg

had de complete co2 set met 2kg fles al besteld waar ik zeer tevreden over ben , maar had nog een reservefles nodig bij deze zondag besteld dinsdag netjes verpakt geleverd.
Nu wachten tot de fles van de set leeg is zodat de reserve erop kan en dan van de hervulservice gebruik maken.
Kortom goede en snelle service en degelijke flessen.

200% tevreden.

 Rapporteer
Van Martijn W. op 31 Aug 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Beter dan JBL?

Ter vervanging van mijn JBL diffusor heb ik deze geprobeerd (over de JBL was ik niet tevreden).
Alles is netjes uit het zicht en redelijk eenvoudig te installeren.

Mij valt op dat ik veel CO2 moet toevoegen vergeleken met het "trap" setje wat ik hiervoor gebruikte. Ik heb zowel de duur (van 11u / dag naar 24u / dag) als het aantal bubbels per minuut opgeschroefd (60 bpm). Nog steeds blijft de CO2 aan de lage kant. Dit lijkt me riant voor een bak van 200 liter.
Hopelijk wordt dit beter als het product wat langer is ingewerkt en de CO2 beter wordt opgenomen.

 Rapporteer
Van Martijn W. op 31 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller METAL

Solide product

Deze bellenteller geïnstalleerd in combinatie met de Inline CO2 atomizer.
Installatie is eenvoudig, het was binnen een paar minuten geregeld. Voelt mooi stevig aan en werkt naar behoren.

 Rapporteer
Van Peter G. op 31 Aug 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 terugslagklep

terugslagklep

Deze werkte in eerste instantie niet goed, kwam geen co2 door , toen maar met een sate prikkertje door het ventiel gedrukt, vermoedelijk kleefde het ventiel binnenin aan elkaar, werkt nu heel goed zelfs en terugslag werkt ook naar behoren.

 Rapporteer
Van Peter G. op 31 Aug 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor BOWL

co2 diffuser bowl

bowl bevalt goed, enige nadeel is de zuignap die het glas slecht vashoud ( te slap).

 Rapporteer
Van Marieke S. op 26 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Garden Mat onderlegger

Zeer tevreden

Ik heb deze mat aangeschaft voor de grote glazen bak waar mijn muizen in wonen. Die staat op kastjes van de Ikea en die zijn niet altijd helemaal recht. Deze mat lost de oneffenheden op waardoor de bak niet kan barsten. Hij was makkelijk op maat te knippen, ik ben er blij mee!

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Salvinia auriculata

mooi!

Mooie drijfplant voor een mooie prijs. de hoeveelheid is prima.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : FLEXI mini LED

strakke design

Het ontwerp van de verlichting is strak en geeft mooie licht.
Past heel goed bij een cube garden 30.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 30-C (30x30x30)

Mooie bak

Vandaag ontvangen. Mijn 2e ADA bak , super blij mee. De producten worden echt goed ingepakt.

De afwerking van het aquarium is geweldig.

 Rapporteer
Van Pawel C. op 22 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM skim350

EHEIM skim350

Works like a charm. within 10 minutes surface was clear. 5/5 stars

 Rapporteer
Van Geert V. op 22 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Nesaea crassicaulis

Nesaea crassicaulis

Voor de eerste keer aquariumplant gekocht via internet. De plant werd geleverd in heel goede staat. Voorlopig staan ze in mijn quarantainebakje, ik hoop dat ze flink groeien tot wanneer ze in mijn nieuwe groot aquarium kunnen geplant worden. Ik ben heel tevreden over deze bestelling ! Dank aan Azaqua

 Rapporteer
Van Reinder D. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Alternanthera reineckii 'Mini'

Nieuwe levering,

Perfect opgelost door verkoper, nieuw cupje van deze plant ontvangen en nu tot volle tevredenheid.

Bedankt Azaqua team.

 Rapporteer

review antwoord  Bedankt voor uw review. Dat is inderdaad niet de bedoeling. Zodra de nieuwe levering binnen komt, zal er een cupje worden nagestuurd. Sorry voor de teleurstelling! review antwoord

Antwoord van verkoper op 20 Aug 2018
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Superge

Superge

Diffusers, slangen, in en outflow in de wasbak een uur met superge laten weken, alles was weer helder en schoon. Alleen nog even met een borstel door de slangen en je systeem kan er weer mee door. Topproduct!

 Rapporteer
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Purigen

Purigen 100ml

Wordt handig geleverd in een fijn zakje die je zo in je filter kunt stoppen. Mijn jbl702e heeft een rond sponsje wat je eruit kunt halen waar dit zakje precies in past. Purigen werkt als een wondermiddel! Ging met bruin water naar bed en stond met kraakhelder water op.

 Rapporteer
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Staurogyne repens

Mooi gezond als invitro geleverd.

Uit een potje kun je heel veel uithalen! (zeker 25 plantjes) aangezien ze invitro gekweekt zijn waren ze een beetje rond gegroeid in het potje. Zag met planten niet uit maar na 3 dagen stonden ze al schitterend rechtop!

 Rapporteer
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Nesaea crassicaulis

Deze plant wordt emersed geleverd

Begint binnen 4 dagen al langzaam rood te kleuren. Deze plant zal na een aantal snoeibeurten pas gaan uitzien zoals op de foto, dus ben niet verbaasd hoe het plantje eruit ziet bij de levering. Hij sloeg heel snel aan en groeit vrij snel. Echt een aanrader in een dutch/nature scape!

 Rapporteer
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cryptocoryne parva

plantje viel groter uit dan ik verwacht had

Als ik het plantje op google afbeeldingen had bekeken dan had ik dit ook kunnen weten. Werd weer in mooie gezonde groep geleverd. Het potje door 2e kunnen delen en sloegen zonder problemen aan.

 Rapporteer
Van Gijs J. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Anubias 'Petite'

mooie grote groep donkergroene planten

Kunnen verdelen in 2 volle groepjes en 2 losse planten. Sloegen meteen aan zonder problemen

 Rapporteer
Van Robert E. op 09 Aug 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Retourlabel

Retour Label

Dit werkt zeer goed. Verkoper (Wilco) doe er niet moeilijk over. Top geregeld.

 Rapporteer