Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Bert L. op 14 Jun 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 90-P (90x45x45)

Prachtig aquarium

Ada kwaliteit die bovendien zeer goed verpakt geleverd wordt. Niet goedkoop, maar wel een meesterwerk

 Rapporteer
Van Marvin S. op 13 Jun 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 45-F (45x24x16)

Mooie ding

Mooi helder glas en laag profiel. Hierdoor makkelijk schoon te houden. Koralen staan er mooi in.
Snelle levering en goede verpakking

 Rapporteer
Van Jeroen M. op 10 Jun 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Clear Parts Set

Mooi spul

Goeie prijs

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Filterslang 12/16mm

Mooie prijs voor deze filter slang

Mooie prijs voor deze filter slang, zitten wat blauwe letters op maar dit is zeker niet storend.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Doet zijn werk

Doet zijn werk en niet meer en niet minder. Fijn dat er een uitleg bij zat over hoe het beste te gebruiken.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET Mini

Mooi setje lily pipes tegen een zeer schappelijke prijs

Ik geef dit setje 4 sterren omdat ik ondanks dat de site aangeeft dat er geen zuignappen bij zitten dit toch wel handig had gevonden. Verder een mooi setje lily pipes tegen een zeer schappelijke prijs. Enige nadeel van lily pipes is wel dat als de slangen er aan trekken en ze strak tegen het glas zitten je krasjes kunt krijgen. Maar dat is te overzien.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 35L

Mooie afmetingen en goed diep.

Mooie afmetingen van de bak en goed diep. Zo kun je goed ruimte creëren in je aquarium. Verder een goede levering waardoor het aquarium schade vrij aankwam.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia Powder

Erg handig voor voorgrond planten

Substraat wat een mooi formaat 'korrel' heeft. En voeding rijk voor je planten. Duidelijke uitleg over hoe er mee om te gaan tijdens de opstart van de bak. Erg handig dat deze variant er is zodat je voorgrond planten er extra goed in kunnen wortelen.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 29 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

mooi formaat 'korrel'

Substraat wat een mooi formaat 'korrel' heeft. En voeding rijk voor je planten. Duidelijke uitleg over hoe er mee om te gaan tijdens de opstart van de bak.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 18 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lavasteen zwart

Mooie stenen

Recent deze soort steen gekocht bij Azaqua en ik ben er zeer tevreden over. Als deze steen in het water is kleurt het mooi donker en het verschil in elke steen zorgt ervoor dat je ze op meerdere manieren kan gebruiken in je scape waardoor je eindeloos kunt combineren met deze stenen. Mocht ik hier meer van nodig hebben in de toekomst zou ik dit product zeker nogmaals kopen bij Azaqua.

 Rapporteer
Van Arjen W. op 18 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood SS (10-30cm)

Goed hout

Recent dit artikel gekocht en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. 3 stukken gekocht die allemaal een andere structuur hadden en zeer mooi te combineren waren om het tot 1 geheel te laten lijken in mijn hardscape.
Mocht ik in de toekomst nog meer driftwood nodig hebben zal ik het zeker nog eens hier kopen.

 Rapporteer
Van Raymond M. op 16 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

co2 fles hervulbaar 2kg.

snelgeleverd mooie zware fles top.

 Rapporteer
Van Raymond M. op 16 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

co2 drukregelaar

snel geleverd werkt perfect top.

 Rapporteer
Van Michel V. op 11 May 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Transparante zuignap nano

Michel

Werkt prima discreet af. De tijd zal leren hoe lang ze hun transparantie behouden...

 Rapporteer
Van Michel V. op 11 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Achterwand folie Foggy

Michel

Verwerkt geweldig (moest wat snijden omdat in- en outlet achterop de bak zitten). Jammer dat de vissen slecht reageerden op deze kleur achtergrond (Dikke stress). De nieuwe bak, ergens juni, krijgt de zwarte versie...

 Rapporteer
Van Michel V. op 11 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Garden Mat onderlegger

Michel

Prima onderlegger en werkt optisch 'nét' eventjes wat netter af dan de plaat tempex die eerst onder het bakje lag...

 Rapporteer
Van Ferry V. op 09 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Branch Wood 2006

Mooi stuk hout en super service

Heel mooi stuk hout. En de service van deze winkel is nog mooier.
Ik ga hier vaker bestellen. Bedankt.

 Rapporteer
Van Patrick G. op 08 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET Mini

Mooi en stevig

Ik ben fan van deze set gezien deze perfect zijn voor mensen die graag met kleine aquaria werken. Ook zeer handig in geval van dikkere bodems. Ze zijn zeer stevig en mooi, breken niet snel.

 Rapporteer
Van Patrick G. op 08 May 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Power Atomizer

Atomizer

Echt een aanrader! Heb ze in elke bak geplaatst. Zorgt voor een zeer fijne verspreiding van CO2! Voor wie ze minder mooi vindt, kan deze prima wegwerken. Vraagt ook zeer weinig onderhoud dus rustig laten doen :-)

 Rapporteer
Van Patrick G. op 08 May 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller METAL

Super ding

Stevige en zeer efficiente bellenteller! Gemakkelijk aan te sluiten en doet alles wat het moet doen en oogt zeer mooi. Levering was ook top dus nergens iets op aan te merken...

 Rapporteer
Van Johny V. op 28 Apr 2018 :
(2/5) 
Product beoordeling : Fissidens fontanus

Te klein

Zien er gezonde mossen uit, maar gaasje komt nogal zeer klein uit.

 Rapporteer
Van Johny V. op 28 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Murdannia keisak

Leuk plantje

Waren mooi verpakt, deftige sterkte planten.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : New Pollen Glass

Mooie mist van CO2 belletjes

Ik had vroeger een Do!aqua diffusor die ook heel mooi was maar is niet te vergelijken met deze ADA new pollen glass. De belletjes zijn heel klein en zorgt voor een mooie mist van CO2 die gemakkelijk verdeeld wordt over het hele aquarium. Ook het design is heel mooi.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Doseerpomp 1ml

Onmisbaar

Onmisbaar bij de Aqua Rebell flessen en gaat lang mee.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inflow

Heel blij mee

Mooi, goedkoop en stevig.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Makro Basic - Kalium

Doet zijn werk

Handig voor het apart doseren van Kalium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Makro Basic - Nitrat

Apart doseren

Handig voor het apart doseren van nitraat. Persoonlijk doseer ik liever de voedingsstoffen apart zodat je perfect de noden van de planten kan volgen.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Pro Razor Blade

Scherpe mesjes

Noodzakelijke goeie scherpe mesjes voor een veilige reiniging van het aquarium.

 Rapporteer
Van Philip D. op 28 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe P (Outflow)

Mooi en super functioneel

Hij is niet alleen mooi in het aquarium maar zorgt voor een goeie circulatie van het water. Ik had hiervoor de outflow van do!aqua die ook heel mooi was, maar er is toch een groot verschil in de watercirculatie.

 Rapporteer
Van Philip D. op 27 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller METAL

Werkt perfect

Werkt perfect, verliest geen water en kan rechtsreeks aangesloten worden op de CO2 fles zodat een bellenteller overbodig wordt aan het aquarium. Het is goedkoop en stevig. Heel blij mee.

 Rapporteer
Van Philip D. op 27 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Pressure Tube (2m)

Mooie heldere buis

Ik heb de transparante versie gekocht. Mooi helder en doet zijn werk.

 Rapporteer
Van Antonius H. op 26 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimmer

Antonius

Snelle levering, mooie skimmer voor die prijs.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

prachtige stenen

De stenen zijn prachtig en echt een onmisbaar onderdeel bij aquascaping.

Ik hoop alleen niet dat ze de KH teveel verhogen.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Micranthemum 'Monte Carlo'

prachtig plantjes

Deze bodembedekkers zijn mooi. En de porties zijn goed.

En nu hopen dat ze goed groeien.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 24 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Clear Hose (3m)

Mooie ADA slang

Deze ADA slang is erg mooi en sterk, maar ik denk net iets te sterk?

Of te sterk en in cominbatie met de Lily Pipe, zijn ze niet echt makkelijk uit elkaar te halen.
Ik hoop dat dit gaat goed gaat bij de eerste volgende onderhoud.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 24 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Superge

Werkt perfect!

Mijn CO2 diffuser had wat last van algen op het membraam. Ik heb de diffuser twee dagen in water met een kleine hoeveelheid superge gelegd. En na die twee dagen was de diffuser helemaal algen vrij.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand

Prachtig

Zand is mooi, niet grof.
Mooie combi voor aquascape

 Rapporteer
Van Ton K. op 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles laten vullen

Co2 fles vullen

Helemaal top

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET

Super

Super mooie in en outflow! Heb daarnaast de ADA slang. Die zit wel nu heel strak in. Het is niet makkelijk om de slang van lily pipes af te halen.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cube Garden 60-P (60x30x36)

Kraakhelder

Wat een mooi aquarium !! Het is echt glashelder, lijkt alsof ik naar een 4k tv kijk. En het aquarium was goed verpakt bij de verzending.

 Rapporteer
Van Wai Kit C. op 21 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light E-serie

Strakke verlichting

Zeer tevreden met deze verlichting. Het ontwerp is super strak en geef goed licht.

 Rapporteer
Van Michel V. op 20 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Clear Hose (3m)

M. van Meersbergen

Mooi heldere slang. Goed flexibel met weinig neiging tot 'dichtklappen' bij bochten.

 Rapporteer
Van Michel V. op 20 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Influx X (inlaat)

M. van Meersbergen

Model X2. Prachtige outlet, prima kwaliteit en met zorg verpakt. Daarmee, IMHO, een goed alternatief voor het duurdere werk van ADA. Ik gebruik deze inlet als outlet in een 60cm/100L bare bottom waar ik vanwege de bezetting (twee maal Blue Egg Phoenix - akelig kwetsbare staartvinnen) een lage stroming en tegelijkertijd een relatief groot verzet naar de inlet nodig heb. De extra sleuven werken goed en geven een mooie verticale verdeling van de waterdruk.
Ben je op zoek naar een lage stroming en vindt je bv de RVS-outlet van ADA te 'heftig' in je scape... dan is dit misschien iets voor jou.

 Rapporteer
Van Joep V. op 19 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum 'Flame'

Groen hoor

In goede staat geleverd, en heeft nog een aantal dagen in de kast gestaan, aangezien ik een architectonisch spektakel stuk in gedachte had, waarop dan uiteindelijk dit mos gebonden zou worden. Dit spektakel viel echter buiten het water, waardoor ik de flames gewoon regulier heb gepland, war overigens belachelijk makkelijk ging. de stekjes hebben zich super snel geworteld, en ik ben benieuwd hoe het er over een paar weken uitziet.

 Rapporteer
Van Joep V. op 19 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Er is zelfs een beginnetje

Wat kun je nu zeggen over een draadje? Nou in ieder geval heb ik de indruk dat er goed over is nagedacht, de kleur, het uiteindelijk oplossen in water etc. Maar wat mij echt overtuigde dat het een kwaliteitsproduct is, is het feit dat zelfs het beginnetje handig apart is gehouden zodat je direct kunt beginnen met binden. Scheelt weer een aantal minuten priegelen toch?

 Rapporteer
Van Joep V. op 19 Apr 2018 :
(3/5) 
Product beoordeling : Monosolenium tenerum

Niet mijn favoriete mos

Misschien ligt het aan mi hoor, maar ik kreeg de indruk dat de gel minder was bij deze in vitro. Ook liet het zich niet zo makkelijk in de bak plaatsen als bijvoorbeeld Java of Flama moss. Maar goed, het resultaat moet ik nog zien, fingers crossed!

 Rapporteer
Van Joep V. op 19 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Microsorum pteropus

De ene was beter dan de andere

Ik heb er twee besteld, beiden prima, maar de een stak er duidelijk met wortel en blad boven uit.
Laat zich, zoals de omschrijving zegt, eenvoudig vastpinnen of inklemmen en heeft een fijne kleur. Wel af en toe snoeien he!

 Rapporteer
Van Burt N. op 15 Apr 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

Co2 set compleet

Set op zich is compleet en werkt goed. Spijtig van Engelstalige handleiding. Meer extra info over het systeem mag wel. Prijs is zeker perfect en correct voor het aangeboden systeem. Spijtig van de levertijd van 14 dagen. Heb zelf elke keer contact moeten opnemen om te horen hoelang nog tot levering. Dus communicatie naar klant kan beter voor mij. Ook spijtig dat je maar 3 dagen per week telefonisch contact kan opnemen met het bedrijf.

 Rapporteer

review antwoord  Bedankt voor uw product review op onze website. Op de andere zijde van de handleiding is de Nederlandse versie te vinden. De levertijd heeft in uw geval inderdaad veel te lang geduurd en dat zal in de toekomst beter gaan. Hopelijk kunt u na de installatie voor een hele lange tijd gaan genieten van het CO2 systeem. review antwoord

Antwoord van verkoper op 16 Apr 2018
Van Emmy V. op 15 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Limnobium laevigatum

Glanzend gezonde plant

Mooi verpakt, gezond en, super snelle levering

 Rapporteer
Van Emmy V. op 15 Apr 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Soepel slangetje

Lekker soepel en, super snelle levering

 Rapporteer