Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle tripartita

mooi plantje

Super leuk plantje! Geleverd in erg goede conditie met een prachtig fris groen kleurtje.
Bij een plantje met zo'n fijne steeltjes als dit, zou ik zeker voor Vitro cup kiezen.
In-vitro is veel handiger dan de traditionele steenwol versie, even afspoelen, de plantjes opdelen en planten!

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Bucephalandra sp. 'Red'

mooi plantje

Een erg mooi plantje, met een prachtige kleur. De onderkant is mooi roze-rood, en de bladeren zijn erg mooi donker met een bijna blauwige schijn.
De foto doet de blaadjes wel wat kleiner lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Flexibel, ideaal voor glas

De slang is erg flexibel, en een stuk makkelijker aan te brengen op glazen producten.
Een minpuntje is wel dat de slang onder water behoorlijk snel wit wordt

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : New Pollen Glass

Goede diffusor

Heb al een aantal diffusors gehad, onder andere van Aquatic Nature en Dennerle, maar deze van ADA geeft toch kleinere en meer gelijkmatige belletjes.
De kwaliteit is dus erg goed, maar daar betaal je dan natuurlijk ook wel een stuk meer voor.
De diffusor staat daarnaast ook erg mooi in het aquarium, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is!

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(3/5) 
Product beoordeling : Shrimp King Color

Goed voertje!

De garnalen zijn er dol op. De detail afbeelding klopt echter niet, op die afbeelding zijn het rechthoekige wafers, maar in werkelijkheid zijn het korrels.
Over de kleurversterking capaciteiten kan ik nog niets zeggen, maar ik heb sowieso vooral gekocht om wat meer variatie te hebben.

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Shrimp King Complete

Goed voertje

De garnalen zijn er dol op. De detail afbeelding klopt echter niet, op die afbeelding zijn het rechthoekige wafers, maar in werkelijkheid zijn het sticks.
De voeding valt mooi uit elkaar, waardoor meerdere garnalen er van kunnen eten.

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Glass (J-02 serie)

Ideaal voor een aquarium met rand

De grote overbruggingsafstand is ideaal voor een aquarium met een kader of dikke rand rond, de bijgeleverde zuignap is echter niet voorzien om die afstand ook te overbruggen.
Bijgevolg heb is glazen buisje (door mijn onoplettendheid) dan ook gebroken toen ik de zuignap in het aquarium wilde bevestigen.
Zolang je niet de zelfde fout maakt, zit je dus goed met dit product.

 Rapporteer
Van Matthias L. op 18 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood DW2102

Erg mooi stuk!

Erg blij met die prachtige stuk hout, ideaal voor wat ik in gedachten had.
Het was ook erg goed verpakt, wat toch ook belangrijk is!

 Rapporteer
Van Willem D. op 17 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand Big

aquascaping

Alles netjes ontvangen.OK

 Rapporteer
Van Ronald V. op 16 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Scaper's Tank 50L

Mooie bak

Levering netjes binnen 2 dagen. Wat vooral mooi was is de manier van verpakken voor verzending. De glazen bak en de verpakking in perfecte staat.
Ben blij dat ik bin jullie heb besteld.

 Rapporteer
Van Ghislain D. op 16 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : TWINSTAR Nano Plus

Twindtar

Dit wetk prima in aquarium, geen groene algen meer. De twinstar hinderd het zicht helemaal niet.

 Rapporteer
Van Marcel V. op 14 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : EHEIM eXperience 250 (2424)

Marcel

Onze oude Eheim filter was na zoveel jaar dienst toe aan vernieuwing. Dit model voldoet helemaal aan onze verwachtingen en is bovendien ook nog eens veel stiller.

 Rapporteer
Van Robert M. op 08 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : IAPLC Contest Book 2017

IAPL contest 2017

Mooi boek, veel uit te leren

 Rapporteer
Van Mark H. op 06 Feb 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

Flexibel

Erg flexibel, maar meer wit dan transparant

 Rapporteer
Van Mark H. op 06 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 check valve ROYAL

Doet wat het moet doen

.

 Rapporteer
Van Mark H. op 06 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eriocaulon cinerum 'Polaris'

Uniek

Even op moeten wachten maar echt een uniek plantje

 Rapporteer
Van Maikel D. op 02 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem samenstellen

Co2 drukregelaar met slangenset

Deze set voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering en de artikelen waren degelijk verpakt.

 Rapporteer
Van Maikel D. op 02 Feb 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Co2 hervulbare fles 2 kg

Goede, degelijke fles. Snelle service. Product was goed verpakt.

 Rapporteer
Van Henk B. op 31 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Echinodorus 'Barthii' XL

Prachtige plant

Vanaf de pot al waanzinnig mooi. Goede kwaliteit, stevige plant met groot wortelstelsel. Nieuwe bladeren groeien goed, Oude bladeren gesnoeid.
Binnen twee weken nieuwe uitlopers.

 Rapporteer
Van Henk B. op 31 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Lilaeopsis mauritiana

startup 120cm

Langzaam groeiend, en na 2 weken, zoals verwacht, enigszins vergeeld. Nieuwe sprietje komen er aan. Ben benieuwd hoelang het gaat duren om een tapijtje te groeien.
Eerst sprankelend groen, nu donker groen.

 Rapporteer
Van Rick H. op 30 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Handdoek Azaqua

Mooi formaat

Fijn formaat handdoek

 Rapporteer
Van Dirk-Jan K. op 30 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : FLEXI mini Scape Set

Flexi mini scape set: Mijn garnalen zijn super blij

Ter vervanging van mijn vorig aquariumpje dit dingetje gekocht. Het is dan weliswaar een demo-model geworden, de verpakking was open, maar ben er super blij mee. Inclusief de ADA aquasoil zijn mijn garnalen super blij. Ze zien er beter uit, en mijn plantjes lijken al beter te groeien.

Het optic-white glas is natuurlijk ook een stuk mooier :)

 Rapporteer
Van Nigel H. op 29 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : IAPLC Contest Book 2016

Review

Ik twijfelde in begin of ik het boek zou kopen. Op het eerste gezicht is het een duur boek. Wel heel leerzaam en een mooi afgewerkt boek. Er staat commentaar in van de jury op de top scapes. Daarnaast kun je de top 2000 zien die mee hebben gedaan aan de wedstrijd. Genoeg inspiratie dus! Voor iedereen die aquascapen serieus neemt is het zeker waard om dit boek te kopen.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 29 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand Big

Review

Mooi product om wat details toe te voegen op de kleinere vorm van la plata. Voor wat details is 2kg meer dan voldoende.

 Rapporteer
Van Mark H. op 28 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Alternanthera reineckii 'Mini'

Prima

3 bakjes besteld, twee volle en een helaas halfvol bakje. Helaas ook veel zijscheuten en topwortels. Benieuwd hoe ze uitgroeien in het aquarium

 Rapporteer
Van Mark H. op 28 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Mooi vol

Mooie volle bakjes ontvangen met groene sprietjes

 Rapporteer
Van Mark H. op 28 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Cyperus helferi

Top!!

Mooie planten met al erg lange bladeren, ruim 30 cm. Bladeren helaassoms wat geknakt door opvouwen voor transport

 Rapporteer
Van Mark H. op 28 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Transparante zuignap O

Prima

Keurige zuignap die doet wat hij moet doen

 Rapporteer
Van Mark H. op 28 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

Top!!

Mooievolle bakjes met fris groene blaadjes!

 Rapporteer
Van Peter J. op 28 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem samenstellen

Super setje, voor een super prijs!

Op zondag een leuk Co2 setje samengesteld en dezelfde dag nog opgehaald!

Wat een geweldige indruk bij binnenkomst, al het aquarium schoon wat daar te bewonderen is, straalt direct vertrouwen en expertise uit.
Ook zijn de zelfde onderdelen als in de "samenstel set" werkend te aanschouwen in een paar prachtige scapes die opgesteld staan.
Wilco maakte er ook totaal geen probleem van om alles uitgebreid uit te leggen aan een leek.
Gelukkig word alles nog eens herhaald in de beknopte handleiding die bij de set geleverd word.
Binnen no-time stond alles netjes opgesteld en werkte de set zoals beloofd.

Ik beschouw mijzelf een vaste klant na deze super ervaring, bedankt Wilco/Azaqua!

 Rapporteer
Van Marcel H. op 26 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Top

CO2 fles mooi flesje snelle levering
behulpzaam personeel thnx :-)

 Rapporteer
Van J.a V. op 24 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Zoals altijd

Zoals de titel al zegt
Snel en goed geleverd
Top dus

 Rapporteer
Van Maikel V. op 24 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : EHEIM skim350

Doet wat het moet doen!

Er valt weinig op te merken aan dit klasse product van Eheim. Het ziet er misschien niet zo mooi uit maar voor die prijs prima. Je kan het ook gebruiken als filter in een nano bak. Het enige wat op te merken valt is dat je het skim gedeelte moet afschermen voor garnalen of nano vissen. Deze worden dan nog wel eens opgezogen. Dit zou je kunnen doen met een plastic planten potje of een stuk kippengaas. En het product werkt zo goed dat je de filterspons bij een grote bak om de 4 dagen even moet schoonspoelen voor optimale werking. Ik raad deze zeker aan.

 Rapporteer
Van Maikel V. op 24 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : ATLEDTiS HR Mounting System

Goed afgewerkt

Ik heb de Atledtis HR-901 icm de Twinstar Light 600SP gekocht. De HR-901 is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Ziet er goed afgewerkt uit. Draai alleen wel de moeren goed aan. Bij het op maat stellen van de staanders wil het soms wat los gaan zitten. Maar als het eenmaal staat ziet het er goed en strak uit.

 Rapporteer
Van Maikel V. op 24 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Twinstar Light S-serie

Solide en goed afgewerkte lamp

Een solide en goed afgewerkte lamp. Mooie heldere verlichting met de RGB LED's die ervoor zorgen dat alle kleuren echt aanzienlijk versterken. Voor die prijs een perfecte lamp die je bak nog aantrekkelijker maakt.

 Rapporteer
Van Jan M. op 20 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Spiderwood M (35-50cm)

Spiderwood

Mooi stuk hout en snel geleverd prima!

 Rapporteer
Van Tom S. op 14 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Zeer vlotte service.

Na kort contact met Azaqua inzake CO2 heb ik snel mijn CO2 systeem kunnen vervolledigen.
De service in combinatie met deze prijzen; zeker aan te bevelen.

 Rapporteer
Van Hans Van H. op 14 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : PlantFix plantenlijm

Lijm

Werk zeer handig en snel blijf goed zitten in het aquarium. Als je later je aquarium wil veranderen zijn de lijmresten makkelijk te verwijderen. De lijm dringt niet diep in het hout of steen maar voldoende om de plant vast te houden om te wortelen

 Rapporteer
Van Hans Van H. op 14 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle verticillata

Planten

Kwam in een zeer goede staat aan. Planten zullen geen probleem hebben met groeien omdat er voldoende goede wortels aan zitten die snel gaan uitgroeien

 Rapporteer
Van Hans Van H. op 14 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Pogostemon erectus

Planten

Kwam in een zeer goede staat aan. Planten zullen geen probleem hebben met groeien omdat er voldoende goede wortels aan zitten die snel gaan uitgroeien

 Rapporteer
Van Hans Van H. op 14 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Echinodorus bleheri

Planten

Een hele mooie plant die ik nog opsplitsen in 3 stuk de plant zag er fris en stevig uit met mooie wortels die snel zullen uitgroeien

 Rapporteer
Van Mieke S. op 09 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Lava split 2-8mm

Lava split

handig om in de hoogte mee te gaan. Maar, 20 kg minimum aankopen is te veel voor een kleine bak van 60 cm. Ik heb ongeveer 1/10 gebruikt. Misschien kan de rest nog dienen voor de tuin...

 Rapporteer
Van Alain G. op 09 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

tweede aankoop

Enkele maanden geleden had ik reeds dezelfde drukregelaar gekocht. Deze werkt echt zoals het moet, zeer precieze regeling is mogelijk.
Nu vervang ik mijn oude Denerle die vergeleken met deze drukregelaar, op speelgoed lijkt.

Alain

 Rapporteer
Van Gerard J. op 08 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Osmose ReMineral+

G.Jacobs TKK

goed spul mag ik wel zeggen, de kikkerlarven doen het heel goed in osmose water met Remineral+
ik gebruik het al een paar jaar met veel succes.

 Rapporteer
Van Jan M. op 07 Jan 2018 :
(4/5) 
Product beoordeling : Bolbitis heudelotii XL

Bolbitis

Was een beetje bruin aan het uiteinde van de bladeren

 Rapporteer
Van Emiel C. op 06 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia Powder

Top bodem

Net zoals de gewone aquasoil zeer goede bodem!
Een echte aanrader om makkelijke plantjes te planten en zeer geschikt voor bodembedekkers!

 Rapporteer
Van Emiel C. op 06 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Top bodem

Naar mijn mening de allerbeste aquasoil op de markt!
Zeker zijn geld waard!

 Rapporteer
Van Alex O. op 05 Jan 2018 :
(3/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar



 Rapporteer

review antwoord  Bedankt voor uw product review op onze website. Ik kan me voorstellen dat wanneer de drukmeter niet de max aangeeft, het de illusie geeft dat de fles niet vol zit. Dit is echter niet het geval. Dat de drukregelaar aangeeft de druk tot 200 bar te kunnen meten, betekent niet dat het wenselijk is zo veel druk in de fles te hebben. Meer dan 50-60 bar moet je niet in de 2kg fles willen hebben. De fles kan maximaal 250 bar aan, maar deze druk brengt uiteraard risico's met zich mee. Kort samengevat: 2kg CO2 levert een flesdruk van 50-60 bar (bij kamertemperatuur). Bij een druk van 200 bar zou de fles niet meer te tillen zijn en levert risico's op voor de veiligheid. review antwoord

Antwoord van verkoper op 05 Jan 2018
Van Ron V. op 02 Jan 2018 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

levering seiryu stenen

Mooie partij stenen geleverd. Deze waren goed verpakt en ben zeker ook te spreken over de de vorderingen van de bestelling, via de mail!
Goede service alles bij elkaar.

 Rapporteer
Van Wendy G. op 31 Dec 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Top

Prima materiaal.
Top levering.

 Rapporteer