Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Hans L. op 22 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 bellenteller REGULAR

bellenteller

prima afgeleverd

 Rapporteer
Van Fabian S. op 21 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Nano CO2 Checker

Werkt nu perfect!

Na een goede service mijn nano co2 cheker binnen gekregen. Na wat opstart problemen ( zuignap liet twee keer snachts los) werkt de checker na behoren. Het aquarium staat er goed prima bij op het moment!
(Tip plaats de checker onder water op de zuignap. Dit had ik in eerste instantie niet gedaan waardoor na verloop van tijd de checker uit de zuignap gedrukt werd door achtergebleven lucht.)

 Rapporteer
Van Gerard N. op 20 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

co2 set

het is een zeer goede co2 set. Het werkt naar behoren en alles ziet er degelijk uit.
de levering was zeer snel, binnen 24 uur, werd het bij mij thuis afgeverd.
mijn complimenten.

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

Prima sterke slang die niet te stug is

Ik ben erg blij met deze drukslang!
Ik gebruik een interne atomizer dus er staat een behoorlijke werkdruk op. Deze slangen zijn sterk genoeg MAAR ook flexibel genoeg om ze op de gewenste manier te kunnen geleiden. Vaak zie je bij de sterkere slangen dat ze veel te stug zijn.
Prima dus!

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Power Atomizer

Prima atomizer!

Eerder had ik een soortgelijke atomizer elders gekocht, maar ik kreeg hem geleverd met de verkeerder aansluitmaat en een lullig 'verloop' stukje (wat natuurlijk losschiet bij een werkdruk van 2 bar :P)

Gelukkig kon ik hem nu hier bestellen, in een mooie ruime maat en MET de gewon 4/6mm slang aansluiting. Aangesloten, fles op 2 bar werkdruk gezet en de fijne bellenmist begon snel. Geen lawaai, goede opname van de CO2.

PS: Combineren met sterke co2 drukslang, dus niet de doorzichtige die tot maar 2 bar werkdruk mag hebben. Het is aan te raden om een zeer stevige bellenteller te gebruiken (voor die genen die dat willen).

 Rapporteer
Van Yvette D. op 20 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

Stevige prima fles

Valt niet veel over te zeggen dan goede stevige fles met fatsoenlijke draaiknop. Ik heb de 2kg variant 2 maal staan thuis.

 Rapporteer
Van Hans N. op 18 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Razor 18

Razor 18

Werkt prima! Alleen jammer dat het mesje niet tot in de hoek doorloopt, nu is het wat lastig om de hoeken schoon te krijgen.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 16 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood SS (10-30cm)

Erg tevreden

Ik had een drietal stukken driftwood besteld. Ze hebben alle drie een andere vorm. Ik ben hier erg tevreden over.

 Rapporteer
Van Ivar V. op 16 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Aquascaping - Handbook for new aquascapers

Interessant boek

In het boek worden veel handige tips gegeven. Ook staan er een aantal mooie foto's in.

 Rapporteer
Van Werner S. op 11 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Filter Guard Fine

aanzuigfilter

perfect aanzuigmondje om te voorkomen dat jonge garnalen in de pomp terecht komen, echt slim bedacht en goed betaalbaar, het aanbrengen is een fluitje van een cent.
heel blij mee.

 Rapporteer
Van Patrick V. op 06 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Short Cutter

Top schaar

Bestelling snel geleverd, Schaar heeft een mooi klein formaat.
Zeer scherp en knipt goed.

 Rapporteer
Van Neville W. op 05 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

uitstekend

goede complete opstart bacterieen..

 Rapporteer
Van Remon V. op 04 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Top service

Een atomizer besteld en deze ziet en voelt er heel degelijk uit. Snelle levering, ik wilde hem de volgende dag plaatsen, slangen op maat geknipt maar toen kwam ik er achter dat ik de verkeerde maat besteld had. Ik in de stress, nu een aqarium zonder water er in. Gelukkig nog wel in de opstart fase dus geen levende dieren aanwezig. Maar wel heel veer goeie bacteriën, hals overkop snel de juiste maat bestellen, in de hoop dat die de volgende dag geleverd zou worden. Dat lukte helaas niet werd toch 2 dagen. Maar in de stress met het snel bestellen betaalde ik 2x, omdat ik een fout melding kreeg in het betaal scherm gelijk een mail er achteraan gestuurd. Of het te veel betaalde bedrag terug gestort kon worden. En s avonds andwoord dat dat geen probleem was, en de volgende dag stond het weer op mijn rekening. Onder tussen de juiste maat atomizer ook geleverd gekregen en geplaats. Dus kan niet anders zeggen dat de service hoog en goed is, ga nu het retour proces uit testen want moet de verkeerde atomizer weer retour zenden. Maar dit zal ook zeker wel goed komen.

 Rapporteer
Van Rijnk P. op 03 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : IAPLC Contest Book 2016

R Poelman

Mooie boek bron voor inspiratie.

 Rapporteer
Van Gert B. op 02 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Plantahunter grind Rio Xingu

Gert Blank

Perfect materiaal voor een Zuid Anerikaans “Hillstream” of L-nummer biotoopbak. In combinatie met grotere stenen erg gaaf gezicht

 Rapporteer
Van Laura E. op 02 Nov 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Invertebrates

Mooi geïllustreerd boek

Mooi boek, heel mooi geïllustreerd ik had alleen wel wat meer verwacht van het hoofdstuk garnalen en dan met name de kleur variaties van de Neocaridina davidi garnalen waar ik er een hoop van mis. Verder stond er niet veel in voor wat betreft het hoofstuk garnalen waar ik nog niet vanaf wist had toch een klein beetje gehoopt op een wat rijkere informatie bron. Verder een mooi boek om te hebben en zeker voor beginnende aquarium liefhebbers een aanrader.

 Rapporteer
Van Hans L. op 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 slang (flexibel) per m

co2 slang met co2 gasfles

zeer tevreden over levering en op de hoogtestelling van de levering samen met het geleverde produkt. een echte aanbeveling!!

 Rapporteer
Van Miriam H. op 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Snail Stixx

Goed voer

Voor mijn slakken is het belangrijk om alle juiste voedingsstoffen binnen te krijgen om gezond te blijven en een stevig huis te kunnen bouwen. Snail Stixx voorziet in alles

 Rapporteer
Van Jaap S. op 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Prachtig

Prachtige stenen, erg gedetailleerd en mooie formaten. Ik heb 10kg besteld voor een 40cm aquarium. Hier heb ik uiteindelijk ongeveer de helft van gebruikt. Zeker meer meebestellen om de ideale scape te kunnen maken. Mocht er op sommige stenen wat kalk zitten, laat deze dan een nachtje in azijn liggen indien gewenst. Dan spoelt het er zo af.

 Rapporteer
Van Mark B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

Co2 checker

Snelle en vlotte levering. Website ziet er zeer netjes uit, de informatie is prima.

Nu even leren hoe deze checker werkt. Ben voorzichtig vloeibare CO2 aan het toevoegen.

gr Mark Briegoos

 Rapporteer
Van Remon V. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Snelle levering

Hele hoge service graad mailtjes worden heel erg snel en vakkundig beantwoord hier door zal ik zeker vaker gaan bestellen

 Rapporteer
Van Wesley S. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor POT

diffussor

Goede diffussor, zag het verschil na 3 dagen al.

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum 'Spiky'

mooi plantje

Dit is de eerste keer dat ik Spiky mos ga gebruiken. Heb hem gekozen omdat het een hele mooie mossoort is.

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

mooi plantje

Een aanwinst voor in het aquarium vanwege de mooie licht groene kleur. Hij is ook ideaal om te planten want hij blijft in de grond staan

 Rapporteer
Van Rebecca B. op 30 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

super bodem

Ik had hem al dus voor mijn 2e aquascape aquarium heb ik hem weer besteld. De planten en garnalen doen het uitstekend op deze bodem.

 Rapporteer
Van Menno P. op 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : LED computer

Veelzijdig

Tot op de minuut te programmeren. Eenvoudig in te stellen. Ideaal meerdere programma's.
Waarbij je met de UWRB-modules mooie zons op en ondergang kan simuleren of maanlicht.

 Rapporteer
Van Menno P. op 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix profiel

mooie degelijke set en veel licht

Set aangeschaft 100cm i.c.m. met 4 modules: NWx2 en UWRB x2.
Heel degelijk en makkelijk te monteren.
Ook veel hulp gehad van Wilco over m'n keuze. Die reageert meestal super snel op de mail :)

Later nog een 5e module aangeschaft 1xNW dit om een mooiere verdeling te hebben tov de UWRB modules.

 Rapporteer
Van Menno P. op 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker M

Mooit formaat

Doet wat het moet doen. Mooi klein formaat. Ziet er beter uit dan vele andere checkers.

 Rapporteer
Van Menno P. op 27 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Daytime Matrix Module

Neutral White

Een extra modul Neutral White besteld. Deze keer snel binnen. Makkelijk te monteren. Maakt mijn Matrix module helemaal compleet zoals ik het wil hebben. Mooi product.

 Rapporteer
Van Philip D. op 26 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Makro Basic - Estimative Index

Minder algen

Samen met micro basic onmisbaar in een aquarium. Sedert ik deze gebruik heb ik veel minder last van algen en groeien mijn planten veel beter. Voor mij is dit top qua prijs/kwaliteit.

 Rapporteer
Van Alain G. op 25 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Power Atomizer

prima product

Ok, dit is niet goedkoop maar de CO2 wordt toch beter verspreid in her aquarium, veel minder CO2 verlies dan met een gewone diffusor. Ik gebruik het in combinatie met een kleine circulatiepomp. Totaal geen last van mist effect.

 Rapporteer
Van Alain G. op 25 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Drukregelaar + CO2 Magneetventiel

Super service en prima materiaal

Geleverd 2 dagen na de bestelling, perfecte service!
Heel tevreden over dit product. De drukregelaar is van prima kwaliteit en prima fijn af te stellen, in tegenstelling met de drukregelaar van Denerle is dit een hele vooruitgang.
De magneetventiel is ook heel degelijk. Tijdens het eerste gebruik over 2 bar leek de magneetventiel wat CO2 door te laten. Heb dan de druk verlaagd net onder 2 bar en toen werkte die prima.

 Rapporteer
Van Daan W. op 24 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia Powder

Uitstelende A-kwaliteit!

Ik heb laatst een 9 liter zak ADA aquasoil Amazonia Powder Type besteld, ook omdat dit scheelde qua prijs volume verhouding met de kleinere zak. Als ik dan toch aan de slag ga waarom dan niet gelijk extra veel? Beter dan later nog een zak bestellen. De zak was erg groot, en er zat heel veel in! Prima miniscule korreltjes, zonder rommel of vuil. Erg gemakkelijk in gebruik, en eenmaal nat verschuift het ook niet zomaar!

 Rapporteer
Van Daan W. op 24 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Klein maar fijn!

Laatst ook een in-vitro potje van de Eleocharis acicularis 'Mini' binnengekregen. Het viel mij net als bij de andere in-vitro plantjes van dit merk er geen gel of slijm inzit. Scheelt een hoop werk! De plantjes waren makkelijk los van elkaar te halen en goed te planten! De grasjes waren totaal niet geel en mooi van kleur! Ik ben benieuwd hoe snel ze zullen aanslaan!

 Rapporteer
Van Daan W. op 24 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hemianthus callitrichoides 'Cuba'

Een prachtig plantje

Eergisteren drie in-vitro potjes Hemianthus Callitriochides Cuba binnengekregen. De potjes zagen er netjes uit met kleine luchtgaatjes voor de gaswisseling, maar omdat ik ze niet direct kon planten maar even onder een lamp weggezet. Nog diezelfde dag richtten de miniscule blaadjes van de HC zich op. Bij het openmaken zat er geen 'vies' gel in zoals bij andere in-vitro merken, maar een beetje water. Het bolletje HC was mooi groen, en met zijn heel kleine blaadjes prachtig! Bij het in stukjes verdelen ervan bleek dat de binnenkant al een klein beetje geel was, maar da's ook niet verwonderlijk aangezien ze binnenin weinig licht krijgen. De plantjes zijn goed aangeslagen, en ook de gele blaadjes krijgen al een beetje kleur. Ik ben er heel tevreden mee!

 Rapporteer
Van Frans V. op 23 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

Mooie kwaliteit

Sterke slang geschikt voor co2.

 Rapporteer
Van Frans V. op 23 Oct 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : CO2 Magneetventiel

Prima produkt voor een nette prijs.

En snel en voordelig geleverd.

 Rapporteer
Van Etienne S. op 21 Oct 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Multi Bottom

goed maar duur

Handig om voeding in bodem te brengen.
Wel erg duur

 Rapporteer
Van Vincent K. op 20 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Skimmer

Praktisch en mooi

Ik heb deze skimmer van het huismerk van Azaqua aangeschaft en ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ermee ben. Ik zie geen reden waarom je er een niet zou aanschaffen. Het werkt perfect, je oppervlakte is nog nooit zo schoon geweest. Het apparaat maakt geen geluid. Het is niet lelijker dan een gewone inlet. Er gaat niets verloren van de pompkracht van je filter. De openingen van het drijvende gedeelte zijn zo klein dat er geen garnalen of kleine visjes (zelfs niet boraras brigittae) aangezogen kunnen worden. Dit in tegenstelling tot de skimmer van Eheim, levensgevaarlijk voor kleine visjes!!!! Zelfs als je geen kaamlaag hebt, zou ik nog adviseren om direct deze skimmer van Azaqua te kopen, en niet een gewone inlet, ter voorbereiding op het geval dat. Dit absoluut een van mijn favoriete aankopen tot dusver.

 Rapporteer
Van Marjon G. op 19 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Goede bodem voor jea aquarium

qua kleur mooi en ook goed voor je planten. ben heel tevreden hierover

 Rapporteer
Van Chris K. op 18 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood DW2063

chris

mooi op tijd geleverd en staat mooi in mijn aquarium
groetjes

 Rapporteer
Van Chris K. op 18 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Microsorum pteropus 'Trident'

chris

mooi op tijd geleverd en doet het goed in het aquarium
groetjes

 Rapporteer
Van Rob B. op 15 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Driftwood M (40-50cm)

Driftwood

Schitterende stukken mogen ontvangen. Mooi gevormd, zeker geen standaard rechte stukken.
Echt een aanrader.

 Rapporteer
Van Paul L. op 14 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : FLEXI mini LED

Mooi lampje

De verpakking is Apple-achtig gelikt, met veel losse kreten en lollige engelse, duitse en franse teksten knullig uit het Taiwanees vertaald. Weinig of geen echte informatie.
Het lampje zelf is mooi minimalistisch van vorm en perfect voor een nano-aquarium van niet meer dan 35cm breed. Daarna wordt het aan de zijkanten zichtbaar donkerder. Het midden van de lamp zit op 11cm van de achterwand, waar hij bevestigd is.
Op mijn Fluval Spec V is het een geweldige upgrade van de orginele lamp.
Het licht is goed helder en kleuren worden mooi weergegeven; zelfs overdag bij veel omgevingslicht. Het is nog wat kort dag om echt iets te zeggen over de invloed op de planten, maar dat lijkt heel goed te gaan.
Jammer is, dat het snoer niet los kan van de adapter of de lamp, zodat wegwerken door een kleine opening niet kan. Ook de grote schakelaar halverwege het snoer is alleen maar storend. Voor een zwakstroomlamp was een kleine schakelaar op de lamp zelf beter geweest, maar wie zet zijn aquariumlicht eigenlijk handmatig aan en uit?
Als ik over een flink aantal jaren een nieuwe nodig heb, hoop ik dat 'ie nog steeds te koop is.

 Rapporteer
Van Frans M. op 12 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 check

Kan voorlopig vooruit!

Nu paar maanden in gebruik, dik tevreden.
Had daarvoor de Dennerle vloeistof capsules, die na 6 keer verwisselen op waren, nu een flinke fles waar je lekker
lang mee doet, en in verhouding ook vele malen goedkoper is.

 Rapporteer
Van Frans M. op 12 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : CO2 Checker Globe

Prima checker

Mooi vormgegeven glazen checker voor een schappelijke prijs.

 Rapporteer
Van Hans L. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles hervulbaar

co2 fles met difusor

prima verzorging en levering, ben bijzonder tevreden.

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Rotala rotundifolia

Mooi kleuraccent

Prachtig plantje, een van de weinige roodbladige die mooi blijft zonder blad uitval

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Utricularia graminifolia

Mooi voor matje

Prachtig plantje dat het zeer goed doet. Vormt een mooi matje op de bodem, wel goed in vorm te behouden door te snoeien

 Rapporteer
Van A. M. op 11 Oct 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Taxiphyllum 'Spiky'

Erg mooi in garnalen aquarium!

Prachtige kwaliteit en mooi accent in het aquarium!

 Rapporteer