Stel hier uw vraag

Alle reviews

Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Spiderwood SS (0-20cm)

Review

Erg leuk hout. Je kunt er alle kanten mee op! Na wat contact met Wilco heb ik een aantal leuke stukken ontvangen voor mijn forest scape.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukregelaar

Review

Doet wat hij moet doen. Prima prijs-kwaliteitverhouding!

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET Mini

Review

Stevig glas en gelukkig (afkloppen) tot nu toe nog geen gebroken tijdens onderhoud. Ik heb hem gebruikt in een 25l nano bakje icm een eheim classic 150 en de flow was iets te sterk. Door hem wat af te knijpen met een kraantje op de outflow ging het verder prima.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle tripartita

Review

Met deze plant kan je alle kanten uit en geeft een prachtig effect. Wil je een tapijt dan duw je hem her en der met de wortels in het substraat. Je kunt hem ook als "stem" plant gebruiken door hem gewoon zijn gang te laten gaan.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : PlantFix plantenlijm

Review

De lijm heb ik gebruikt om spiderwood "wortels" aan lavastenen vast te lijmen. Wel een precies werkje maar de lijm werkt goed. Tip gebruik heel weinig want de lijm slaat onderwater wit uit en dit is behoorlijk lelijk in het zicht. Kan ook voor buces en mos gebruikt worden waar het lastig is om op te binden. Als het mogelijk is ga ik liever voor opbinden voor een mooier effect.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Spring Washer

Review

Relatief gezien een dure borstel maar wel van super kwaliteit. Hij blijft niet haken in de gaatjes van de inflow (wat bij goedkopere varianten kan gebeuren) en hij maakt alles in een handomdraai schoon.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Eleocharis acicularis 'Mini'

Review

Heel mooi plantje vooral rondom stenen en aan de zijkanten van de scape. Tip split hem zoveel mogelijk in kleine porties. Dit is veel werk maar hierdoor zal er veel sneller een tapijt ontstaan. Deze plant vergt wel VEEL geduld als je hem vergelijkt met bijv. monte carlo om een tapijt te vormen.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Cryptocoryne parva

Review

Tot zover voor mij een heel makkelijk en mooi plantje (wel in een high tech bak). Let wel op dat deze best langzaam groeit. Voor mij is het een aanvulling in de voorgrond. Mijn doel is niet om er een heel tapijt van te maken op korte termijn. Wil je dit wel en heb je weinig geduld dan zou ik een paar potjes extra aanschaffen.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Specialised Fertiliser

Review

Prima plantenvoeding. Je betaald wel wat meer voor het all-in-one gemak. Maar voor mij is het het zeker waard. Een professionele aquascaper George Farmer gebruikt/gebruikte deze en die adviseert 5ml per 100liter water. Dat is ruim meer dan tropica zelf adviseert. Door het advies van George Farmer op te volgen gingen de flesjes er wel rap doorheen. Nadat ik wat minder ben gaan doseren zag ik verder geen problemen qua plantengroei en gingen mijn flesjes natuurlijk langer mee. Het verschilt dus heel erg wat voor bak je hebt en het is even een balans zoeken.

 Rapporteer
Van Nigel H. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Review

Zoals bekend zijn ADA producten van hoge kwaliteit. Het draad geeft het mos voldoende tijd om zicht vast te laten groeien aan hardscape en zal zich vanzelf oplossen. Let wel op dat niet iedere soort mos hiervoor geschikt is. Er zijn een aantal soorten die zich slecht of helemaal niet vasthechten aan hardscape.

 Rapporteer
Van Andy V. op 16 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 fles laten vullen

Perfecte service

Na contact te hebben gehad met de organisatie bleek het geen enkel probleem te zijn dat de keuringsdatum van mijn Dernelle flessen verlopen waren. Ik kon ze via het ruilsysteem omruilen voor volle flessen.

Ik heb de hervulling online besteld en direct mijn lege flessen opgestuurde. Via de mail had ik een foto van de verpakking gestuurd met hierop mijn ordernummer. Omdat de winkel niet bekend was met mijn flessen wilde ze deze eerst controleren op schade. Desalniettemin had ik mijn volle flessen met twee werkdagen binnen. Het grappige is dat de winkel mijn verpakking had hergebruikt!

Geen gedoe, goed contact (antwoord binnen het uur) en snelle levering. Top service dus. Aan mij hebben ze een nieuwe vast afnemer. Aanrader deze webwinkel!

 Rapporteer
Van J.c. A. op 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 Fles voet

CO2 voet voor 500 grm fles

Dit ding doet wat hij moet doen gewoon je 500 grm. Fles recht op kunnen zetten. Noodzakelijk mij een fles met bolle onderkant.

 Rapporteer
Van J.c. A. op 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 diffusor Twister

Diffusor/bellenteller twist

Werkt na wat geduld prima. Enig nadeel is dat het ding op een goed zichtbare plek moet staan om de bellen te kunnen tellen. Een normale diffusor kun je achter wat planten of en rots verbergen. Is trouwens ook wel leuk die bellen ronddraaiend omhoog te zien gaan, een aanrader.

 Rapporteer
Van J.c. A. op 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

Gewoon goed

Apparatuur doet gewoon prima waar het voor aangeschaft is. Nu heb ik het pas 3 dagen dus veel ervaring heb ik er nog niet mee.

 Rapporteer
Van Herman P. op 11 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Goed product

Ben erg tevreden. Via de spraybar worden nu heel kleine co2-belletjes mijn aquarium ingespoten. Zal ongetwijfeld een positief effect hebben op mijn planten. Bellenteller is wel nodig om een idee te hebben hoeveel CO2 wordt toegevoegd.

 Rapporteer
Van Gerard K. op 09 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Prima product

Deze CO2 atomizer zorgt voor een verdeling van de CO2 in hele fijne belletjes.

 Rapporteer
Van Gerard K. op 09 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Compleet CO2 systeem

Co2 systeem

Eenvoudig te installeren systeem dat prima voldoet. Uitleg die je er bij krijgt is duidelijk en afdoende.

 Rapporteer
Van Johan V. op 08 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Sleutelhanger Azaqua

Sleutelhanger

Nice!

 Rapporteer
Van Johan V. op 08 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : CO2 drukslang per meter

CO2 drukslang

Verbruiksmateriaal. Helemaal OK.

 Rapporteer
Van Johan V. op 08 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Black Water SE/Fulvic+

Black water poeder

Zondag besteld. Dinsdag geleverd. Zeer snel en alles in orde. Ik heb het product nog maar één keer gebruikt. Starten met een zeer kleine dosis is nodig.

 Rapporteer
Van Johan V. op 08 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Softwater Mineral GH+

Softwater mineral GH+

Zondag besteld. Dinsdag geleverd. Zeer snel en alles in orde. Ik gebruik dit product al meerdere maanden in een aquarium met discussen. Het niet verhogen van de KH is daar essentieel.

 Rapporteer
Van Lucas V. op 02 Sep 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : La Plata Sand

Nature aquarium

Mooie aanvulling op mijn Amano lay-out

 Rapporteer
Van Feiko D. op 30 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Rain Glass

Mooie en goed afgewerkte spraybar

Ik heb inmiddels twee van deze spraybars en behalve dat ze veel mooier zijn dan de standaard groene eheim versie die ik had stromen ze ook wat kalmer doordat de gaatjes groter zijn. Als je pomp weinig capaciteit heeft kan dat ook een nadeel zijn natuurlijk.

 Rapporteer
Van Andries O. op 27 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hydrocotyle tripartita

Geleverd zoals het moet!

Netjes verpakt, en geen schade bij transport naar België! Doet het uitstekend in aquarium!

 Rapporteer
Van Andries O. op 27 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Zoals een Atomizer moet zijn

Perfect en op tijd geleverd, kwalitatief mooi product! Ik heb voor deze atomizer gekozen omdat de meeste die je elders kan kopen volledig uit kunststof zijn gemaakt. Deze onderscheid zich hierin met zijn deels metalen behuizing, hierdoor heb je een stevig geheel. Het membraam is ook zoals op de foto' s zichtbaar is uitneembaar waardoor je het kan reinigen. Dit is ook een plus want andere modellen kunnen simpelweg niet opgemaakt worden! Hou er wel rekening mee om een goed Co2 regelventiel op je gasfles te installeren met bellenteller voor een optimale drukregeling. Want de opgegeven werkdruk is noodzakelijk voor een goede werking van de atomizer. Zet ook tussen je atomizer en bellenteller een terugslagklep om te verhinderen dat 's nachts je bellenteller volloopt met water vanuit het aquarium. Een aanrader!

 Rapporteer
Van Andries O. op 27 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Shrimp Dinner

Gewoon goed

Niets op aan te merken, uitstekende kwaliteit!

 Rapporteer
Van Andries O. op 27 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Hygrophila 'Siamensis 53B'

Perfect

Netjes geleverd in België, top verpakt en uitstekende kwaliteit!

 Rapporteer
Van Andries O. op 27 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Shrimp Snacks Maulbeer

Garnalen

Garnalen zijn dol op deze snack!

 Rapporteer
Van Daniël F. op 26 Aug 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Vesicularia dubyana 'Christmas'

Ziet er gewoon uit als java mos

Geen ervaring met mossen, maar op het moment ziet het er gewoon uit als christmas moss... Hopelijk veranderd dit nog.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 26 Aug 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Riccia fluitans

Ziet er uit als gras, niet als riccia

Geen ervaring met Riccia, maar op het moment ziet het er gewoon uit als gras... Hopelijk veranderd dit nog.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 26 Aug 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Vesicularia ferriei 'Weeping'

Ziet er op het moment uit als Java mos

Ik heb nog geen ervaring met mossen, maar op het moment ziet de weeping moss er gewoon uit als java mos... Hopelijk veranderd dit nog.

 Rapporteer
Van Jb H. op 24 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bonsai Boom M1

Bonsai Boom M1

Hallo Azaqua.
Ik ben erg tevreden met deze bonsai boom en ook een mooie volmaat en alles aan de verwachtingen voldoet. En was snel bij mijn huis geleverde top service. Nu kan ik bedenken waar ik hem inricht in mijn aquarium ;) .

Gr Berry Haddeman :) .

 Rapporteer
Van Erik P. op 23 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : EHEIM Air Pump 200

Stil en goed regelbaar

Valt niet veel over te zeggen, anders dan dat hij doet waar hij voor is 'aangenomen': blazen !
Goed regelbare dubbele uitgang.
Netjes afgewerkt en stil

 Rapporteer
Van Erik P. op 23 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : T controller twin

Makkelijk instelbare controller

Zoals gezegd: makkelijk instelbare controller. Wij gebruiken hem alleen voor het regelen van de verwarming, maar hij biedt ook de mogelijkheid om een koelinstallatie te regelen.
Netjes afgewerkt, maakt een degelijke indruk

 Rapporteer
Van Erik P. op 23 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Titanium Heater

Prima verwarming; strak afgewerkt

Misschien niet het meest 'spannende' onderdeel van het aquarium, maar wel heel essentieel voor het behoud van onze (discus-)vissen. Voldoet prima.

 Rapporteer
Van Mitch D. op 21 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Moss Cotton (200m)

Fijn draad

Een goede kleur. Bijna onzichtbaar als het er eenmaal op zit. Werkt fijn!

 Rapporteer
Van Mitch D. op 21 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Dragon Stone (per kg)

Mooie selectie

De bestelling die ik van dit product gedaan heb was genoeg om een mooie hardscape te maken in mijn garnalenbak samen met het spiderwood. Mooie passende kleuren en maten. Ik had niet eens alles hoeven te gebruiken. Mijn complimenten naar diegene voor deze selectie.

 Rapporteer
Van Mitch D. op 21 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Substrate supports 20x25cm (2 stuks)

Topproduct

Het is ideaal om hiermee hoogte te creeëren of om alles op zijn plaats te houden zoals je voor ogen hebt. Het is stevig en makkelijk op maat te maken.

 Rapporteer
Van Daniël F. op 19 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Africana

Uitstekende kwaliteit, zeer natuurlijke kleur

Over de kwaliteit van dit spul valt niet te twisten. Waar ik bijzonder over te spreken was dat voor mij persoonlijk de kleur uitstekend samen ging met rood versteend hout. Echt schitterend!

 Rapporteer
Van Daniël F. op 19 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Plant Growth Substrate

Prima voedingsbodem

Prima basisgrond voor planten. Wel afdekken met grind of aquasoil, anders wordt het een troebele boel!

 Rapporteer
Van Daniël F. op 19 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Bacter 100

Uitstekend product

Helpt enorm met de opstart van een aquarium!

 Rapporteer
Van Maurice M. op 18 Aug 2017 :
(3/5) 
Product beoordeling : Inline CO2 atomizer

Inline co2 atomizer ? ( diffusor)

Kwaliteit ziet er goed uit .
Na 36 uur wachten zijn de co2 bellen nog wat aan de grote kant. Geen fijne mist zoals bij een atomizer. Ik vermoed dat dit meer een inline diffusor is.
Een atomizer kan ik niet installeren want ik heb geen instelbare werkdruk op mijn co2 set. ( 1,5 bar ) De efficiëntie van mijn diy reactor haalt hij natuurlijk niet maar ik heb wel een hoop van mijn pomp debiet terug.
Of de inline diffusor er over een paar weken nog tussen zit of dat de reactor weer is geïnstalleerd met bypass dat weet ik nog niet.

 Rapporteer
Van Marien V. op 14 Aug 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Lily Pipe SET

Waar voor je geld

Mooie glazen set.
Heb zelf wel een uitdaging dat door gebruik van adhesie folie op de achterwand, ze niet met de zuignappen gemonteerd kunnen worden.
Prima voor evt. beginners, want glas is dik genoeg om niet gelijk te breken.
Slang even warm maken met heet water en prima over het glas te schuiven, zonder maar een kans op breuk.

 Rapporteer
Van Robert D. op 08 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Manzanita hout XXL (75-90cm)

Super service!

Perfecte service, foto's van het hout werden netjes per mail gestuurd om e.e.a. te beoordelen. Gelijk maar beide stukken gekocht :-)
Hout is erg mooi om een amazone biotoop te maken. Verschillende formaten bij Wilco gekocht welke een mooi resultaat hebben gemaakt.

 Rapporteer
Van Dennis R. op 07 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : 5 delige Tool-set

Een must

Erg blij met mijn nieuwe set scharen en pincetten. Onmisbaar voor mij om goed te kunnen werken in het aqaurium. Etuitje houdt alles mooi bij elkaar.

 Rapporteer
Van Dennis R. op 07 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Substrate supports 20x25cm (2 stuks)

Geen geld

Absolute aanrader voor als je met hoogte verschillen gaat werken. Om het randje dat eventueel boven het zand uit komt af te dekken, gebruik ik silleconen en plak daar wat zand en/of grind op.

 Rapporteer
Van Dennis R. op 07 Aug 2017 :
(4/5) 
Product beoordeling : Power Sand Special S (2L)

Goede basis

Ideaal basis om mijn aquascape te starten. Het is niet goedkoop maar wel een aanrader.

 Rapporteer
Van Bas H. op 02 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Vesicularia dubyana 'Christmas'

Makkelijk Mos

Mos is zeer makkelijk te plaatsen en ziet er zeer mooi uit

 Rapporteer
Van Bas H. op 02 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Seiryu Stenen (per kg)

Mooie stenen

Mooie selectie stenen gekregen. Ik vroeg naar een paar grote en een paar kleine. Dit is door azaqua prima uitgezocht. De door hun gekozen stenen hebben voor een mooie hardscape gezorgd in mijn aquarium.

 Rapporteer
Van Bas H. op 02 Aug 2017 :
(5/5) 
Product beoordeling : Aqua Soil Amazonia

Goede Bodem

Goede ondergrond en makkelijk om planten in te zetten. Wees er bij het vullen van het aquarium attent op dat de substraat veel stof af kan geven.

 Rapporteer