Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Oase ScaperLine 100 kast

Oase ScaperLine 100 kast

€ 890,00
Inclusief belasting
Oase ScaperLine 100 kast is speciaal ontworpen om te voldoen aan de echte behoeften van de scaper. Geheel in de geest van de filosofie van aquascaping.

Verkrijgbaar in grijs, zwart of wit
Kleur
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Oase ScaperLine 100 kast

Verkrijgbaar in grijs, zwart of wit

Duik onder in de wereld van aquascaping. Adembenemende landschappen, indrukwekkende formaties en kleurrijke planten - creëer uw eigen totaalkunstwerk en laat u inspireren door de ScaperLine-serie.

Genuanceerd design in fabriekskwaliteit

Onderkast en aquarium hebben een gemeenschappelijke, vlakke lijnvoering dankzij de push-to-open functie en het ontbreken van externe handgrepen. Zo blijft het aquarium het middelpunt.

scaperline meubel detail Oase ScaperLine meubel Oase ScaperLine meubel detail

Functionele kenmerken

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de echte behoeften van de scaper, heeft OASE innovatieve en functionele kenmerken geïntegreerd, elk ideaal ontworpen en in detail op elkaar afgestemd. Geheel in de geest van de filosofie van aquascaping.

De kabeldoorvoer in de onderkast is door een ingenieus magneetsysteem optioneel afsluitbaar en bijna onzichtbaar.

De onderkast van onze ScaperLine serie beschikt over een uittrekbaar tussenschap, bijvoorbeeld voor het OASE BioMaster buitenfilter. Handdoekhouder en schepnethouder worden aangevuld met magnetische puntjes die elegant in de deur zijn aangebracht voor scharen, pincetten en co. zodat alles blijft waar het hoort.

Oase ScaperLine 100 meubel

Aquascaping is een bijzonder opwindende vorm van plantenaquaristiek. Het aquarium wordt volgens bepaalde ontwerpcriteria ingericht en krijgt daardoor een geheel eigen, fascinerende sfeer. Met de elegante onderkasten en designaquaria van de der ScaperLine-sets wordt uw kunstwerk voorzien van een passende omlijsting: De greeploze deuren met push-to-open-functie, de innovatieve kabelgeleiding en de magneethouders voor gereedschap in de deur van de royale aquarium-onderkast zorgen voor een strakke, overzichtelijke look.

Oase ScaperLine 100 kast specificaties

Afmetingen (L x W x H) cm 100 x 50 x 81
Netto gewicht kg 70
Garantie Years 2
OAS-88027

Datasheet

Product soort:
Aquariummeubel
Lengte:
100cm
Diepte:
50cm
Hoogte:
81 cm
Kleur:
Zwart of Grijs

Specifieke referenties

ean13
4010052880273