Oase ScaperLine 100 set zwart
Oase ScaperLine 100 set zwart Oase ScaperLine 100 set zwart Oase ScaperLine 100 set zwart Oase ScaperLine 100 set Oase ScaperLine 100 set Oase ScaperLine 100 set Oase ScaperLine 100 set Oase ScaperLine 100 set

Oase ScaperLine 100 set

€ 1.259,95
Inclusief belasting
Oase ScaperLine 100 set met een 250-liter-aquarium biedt op zijn 100x50 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.

Verkrijgbaar in grijs, zwart of wit
Kleur
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Oase ScaperLine 100 set

Verkrijgbaar in grijs, zwart of wit

Duik onder in de wereld van aquascaping. Adembenemende landschappen, indrukwekkende formaties en kleurrijke planten - creëer uw eigen totaalkunstwerk en laat u inspireren door de ScaperLine-serie.

Bij aquascaping geven passie en creativiteit samen de toon aan. Hoogwaardige materialen, planten en vissen, alsmede zorg en geduld bij de verzorging maken evenzeer deel uit van de filosofie als het daaropvolgende en langdurige genieten van de eigen compositie. Want vooral door de schikking van de planten evolueert uw kunstwerk voortdurend en kan het u telkens weer boeien. Voorbeeld en inspiratie is de schoonheid van de natuur, waar uw fantasie geen grenzen aan stelt. Geef uw creatie de juiste omlijsting met de OASE ScaperLine.

ScaperLine - Het ideale kader voor de kunst van aquascapen ScaperLine - Optiwhite-glas aquarium

Het ideale kader voor de kunst van aquascapen

De ScaperLine serie staat voor innovatie en perfectie in keuze en verwerking. Deze eis geldt voor al onze materialen, producten en alle techniek. Functionaliteit en design worden bij ons niet tegen elkaar afgewogen, maar vullen elkaar compleet aan.

Vlekkeloos helder

Het Optiwhite-glas zorgt voor onvervalste, levendige kleuren. De glazen wanden zijn in verstek gezaagd en aan de randen zorgvuldig met de hand aan elkaar gelijmd. Zo ontstaat een stijlvol schitterend kader voor uw kunstwerk.

Genuanceerd design in fabriekskwaliteit

Onderkast en aquarium hebben een gemeenschappelijke, vlakke lijnvoering dankzij de push-to-open functie en het ontbreken van externe handgrepen. Zo blijft het aquarium het middelpunt.

scaperline meubel detail Oase ScaperLine meubel Oase ScaperLine meubel detail

Functionele kenmerken

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de echte behoeften van de scaper, heeft OASE innovatieve en functionele kenmerken geïntegreerd, elk ideaal ontworpen en in detail op elkaar afgestemd. Geheel in de geest van de filosofie van aquascaping.

De kabeldoorvoer in de onderkast is door een ingenieus magneetsysteem optioneel afsluitbaar en bijna onzichtbaar.

De onderkast van onze ScaperLine serie beschikt over een uittrekbaar tussenschap, bijvoorbeeld voor het OASE BioMaster buitenfilter. Handdoekhouder en schepnethouder worden aangevuld met magnetische puntjes die elegant in de deur zijn aangebracht voor scharen, pincetten en co. zodat alles blijft waar het hoort.

Oase ScaperLine 100

Aquascaping is een bijzonder opwindende vorm van plantenaquaristiek. Het aquarium wordt volgens bepaalde ontwerpcriteria ingericht en krijgt daardoor een geheel eigen, fascinerende sfeer. Met de elegante onderkasten en designaquaria van de der ScaperLine-sets wordt uw kunstwerk voorzien van een passende omlijsting: De greeploze deuren met push-to-open-functie, de innovatieve kabelgeleiding en de magneethouders voor gereedschap in de deur van de royale aquarium-onderkast zorgen voor een strakke, overzichtelijke look. In verstek geslepen randen geven de scape een lichte, bijna zwevende optische begrenzing. Het Optiwhite-glas van het aquarium zorgt onder alle omstandigheden voor een helder zicht en een natuurlijke kleurweergave zonder storende groene zweem - voor het perfecte zicht op uw scapes. Onze 250-liter-set biedt op zijn 100x50 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.

Oase ScaperLine 100 specificaties

Volume in Liter l 250
Aquarium afmetingen (L x W x H) cm 100 x 50 x 50
Glasdikte mm 10
Afmeting totaal (L x W x H) cm 100 x 50 x 131
Netto gewicht kg 87.50
Garantie Years 2
Verlichting Units 0
OAS-87988

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
100cm
Diepte:
50cm
Hoogte:
50cm
Inhoud:
250 L
Glasdikte:
10 mm
Toebehoren:
Set incl. meubel
Bijzonderheden:
Met verstek verlijmde ruiten
Uitvoering:
Normaal

Specifieke referenties

ean13
4010052879888
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.