Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Oase ScaperLine 60 aquarium
Oase ScaperLine 60 aquarium

Oase ScaperLine 60 aquarium

€ 149,95
Inclusief belasting
Oase ScaperLine 60 set met een 75-liter-aquarium biedt op zijn 60x35 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Oase ScaperLine 60 set

Verkrijgbaar in grijs of zwart

Duik onder in de wereld van aquascaping. Adembenemende landschappen, indrukwekkende formaties en kleurrijke planten - creëer uw eigen totaalkunstwerk en laat u inspireren door de ScaperLine-serie.

Bij aquascaping geven passie en creativiteit samen de toon aan. Hoogwaardige materialen, planten en vissen, alsmede zorg en geduld bij de verzorging maken evenzeer deel uit van de filosofie als het daaropvolgende en langdurige genieten van de eigen compositie. Want vooral door de schikking van de planten evolueert uw kunstwerk voortdurend en kan het u telkens weer boeien. Voorbeeld en inspiratie is de schoonheid van de natuur, waar uw fantasie geen grenzen aan stelt. Geef uw creatie de juiste omlijsting met de OASE ScaperLine.

ScaperLine - Het ideale kader voor de kunst van aquascapen ScaperLine - Optiwhite-glas aquarium

Het ideale kader voor de kunst van aquascapen

De ScaperLine serie staat voor innovatie en perfectie in keuze en verwerking. Deze eis geldt voor al onze materialen, producten en alle techniek. Functionaliteit en design worden bij ons niet tegen elkaar afgewogen, maar vullen elkaar compleet aan.

Vlekkeloos helder

Het Optiwhite-glas zorgt voor onvervalste, levendige kleuren. De glazen wanden zijn in verstek gezaagd en aan de randen zorgvuldig met de hand aan elkaar gelijmd. Zo ontstaat een stijlvol schitterend kader voor uw kunstwerk.

Oase ScaperLine 60

Aquascaping is een bijzonder opwindende vorm van plantenaquaristiek. Het aquarium wordt volgens bepaalde ontwerpcriteria ingericht en krijgt daardoor een geheel eigen, fascinerende sfeer. In verstek geslepen randen geven de scape een lichte, bijna zwevende optische begrenzing. Het Optiwhite-glas van het aquarium zorgt onder alle omstandigheden voor een helder zicht en een natuurlijke kleurweergave zonder storende groene zweem - voor het perfecte zicht op uw scapes. Onze 75-liter-set biedt op zijn 60x35 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.

Oase ScaperLine 60 specificaties

Volume in Liter l 75
Aquarium afmetingen (L x W x H) cm 60 x 35 x 35
Glasdikte mm 6
Netto gewicht kg 48.50
Garantie Years 2
Verlichting Units 0
OAS-87996

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
60cm
Diepte:
35cm
Hoogte:
35cm
Inhoud:
75 L
Glasdikte:
6 mm
Bijzonderheden:
Verstek verlijmde ruiten
Materiaal:
Extra Clear Glass