Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Oase ScaperLine 90 aquarium
Oase ScaperLine 90 aquarium

Oase ScaperLine 90 aquarium

€ 309,95
Inclusief belasting
Oase ScaperLine 90 liter-aquarium biedt op zijn 90x45 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.
Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Oase ScaperLine 90 set

Verkrijgbaar in grijs of zwart

Duik onder in de wereld van aquascaping. Adembenemende landschappen, indrukwekkende formaties en kleurrijke planten - creëer uw eigen totaalkunstwerk en laat u inspireren door de ScaperLine-serie.

Bij aquascaping geven passie en creativiteit samen de toon aan. Hoogwaardige materialen, planten en vissen, alsmede zorg en geduld bij de verzorging maken evenzeer deel uit van de filosofie als het daaropvolgende en langdurige genieten van de eigen compositie. Want vooral door de schikking van de planten evolueert uw kunstwerk voortdurend en kan het u telkens weer boeien. Voorbeeld en inspiratie is de schoonheid van de natuur, waar uw fantasie geen grenzen aan stelt. Geef uw creatie de juiste omlijsting met de OASE ScaperLine.

ScaperLine - Het ideale kader voor de kunst van aquascapen ScaperLine - Optiwhite-glas aquarium

Het ideale kader voor de kunst van aquascapen

De ScaperLine serie staat voor innovatie en perfectie in keuze en verwerking. Deze eis geldt voor al onze materialen, producten en alle techniek. Functionaliteit en design worden bij ons niet tegen elkaar afgewogen, maar vullen elkaar compleet aan.

Vlekkeloos helder

Het Optiwhite-glas zorgt voor onvervalste, levendige kleuren. De glazen wanden zijn in verstek gezaagd en aan de randen zorgvuldig met de hand aan elkaar gelijmd. Zo ontstaat een stijlvol schitterend kader voor uw kunstwerk.

Oase ScaperLine 90

Aquascaping is een bijzonder opwindende vorm van plantenaquaristiek. Het aquarium wordt volgens bepaalde ontwerpcriteria ingericht en krijgt daardoor een geheel eigen, fascinerende sfeer. In verstek geslepen randen geven de scape een lichte, bijna zwevende optische begrenzing. Het Optiwhite-glas van het aquarium zorgt onder alle omstandigheden voor een helder zicht en een natuurlijke kleurweergave zonder storende groene zweem - voor het perfecte zicht op uw scapes. Onze 180-liter-set biedt op zijn 90x45 cm grote bodemoppervlak veel ruimte voor het ontwerp van hoogwaardige lay-outs onder water.

Oase ScaperLine 90 specificaties

Volume in Liter l 180
Aquarium afmetingen (L x W x H) cm 90 x 45 x 45
Glasdikte mm 8
Netto gewicht kg 31.60
Garantie Jaar 2
Verlichting Units 0
OAS-87997

Datasheet

Product soort:
Aquarium
Lengte:
90cm
Diepte:
45cm
Hoogte:
45cm
Inhoud:
180 L
Glasdikte:
8 mm
Bijzonderheden:
Verstek verlijmde ruiten
Materiaal:
Extra Clear Glass
Uitvoering:
Normaal