ADA Bottom Release
ADA Bottom Release
ADA Bottom Release ADA Bottom Release

ADA Bottom Release

€ 89,90
Inclusief belasting

ADA Bottom Release is een speciale tool om Iron Bottom en Multi Bottom mee in het substraat te steken. Met de hulp van Bottom Release is het mogelijk om deze sticks diep in het substraat te krijgen, dicht bij de wortels.

Lengte: 375 mm

Aantal

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA Bottom Release

ADA Bottom Release is een speciale tool om ADA Mulit Bottom mee in het substraat te steken. Met de hulp van Bottom Release is het mogelijk om deze sticks diep in het substraat te krijgen, dicht bij de wortels.

ADA Bottom Release ADA Bottom Release

1. Met grote precisie kan de benodigde kracht worden uitgeoefend om de sticks in de bodem te drukken. Professionele producten maken de hobby des te leuker. Aan het uiteinde is een inkeping. Wanneer een stick ADA Mulit Bottom er af valt, kan de opening lichtjes worden samengeknepen.

Met de ADA Bottom Release is aanbrengen van Bottom sticks niet alleen leuk, maar scheelt ook natte armen!



Gebruik de bladpunt positioneer truc
Voorkom het aanbrengen van de bottom sticks recht bij hoofdwortel. Breng in plaats daar van de bottom sticks aan, recht onder de bladpunten. Bijvoorbeeld van Echinodorus en Cryptocoryne soorten. Meestal nemen aquariumplanten de voeding beter op met hun fijne wortels, dan via de hoofdwortel. Een algemeen kenmerk van aquariumplanten is dat de bladpunten een goede aanwijzing zijn voor tot hoe ver de worteluiteinden reiken. Een handige tip om te onthouden!

Wortel verspreiding

Lengte: 375 mm

ADA-104-100

Datasheet

Product soort:
Layout & Maintenance Tool
Productnaam:
Bottom Release
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
375mm
Materiaal:
Roestvrij staal
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.