ADA Bottom Release
  • ADA Bottom Release
  • ADA Bottom Release
ADA Bottom Release
ADA Bottom Release ADA Bottom Release

ADA Bottom Release

€ 69,90
Inclusief belasting

ADA Bottom Release is een speciale tool om Iron Bottom en Multi Bottom mee in het substraat te steken. Met de hulp van Bottom Release is het mogelijk om deze sticks diep in het substraat te krijgen, dicht bij de wortels.

Lengte: 375 mm

Aantal
1-2 weken

Voorraad
 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

ADA Bottom Release

ADA Bottom Release is een speciale tool om Iron Bottom en Multi Bottom mee in het substraat te steken. Met de hulp van Bottom Release is het mogelijk om deze sticks diep in het substraat te krijgen, dicht bij de wortels.

ADA Bottom ReleaseADA Bottom Release

1. Met grote precisie kan de benodigde kracht worden uitgeoefend om de sticks in de bodem te drukken. Professionele producten maken de hobby des te leuker. Aan het uiteinde is een inkeping. Wanneer een stick Multi Bottom of Iron Bottom er af valt, kan de opening lichtjes worden samengeknepen.

Met de ADA Bottom Release is aanbrengen van Bottom sticks niet alleen leuk, maar scheelt ook natte armen!Gebruik de bladpunt positioneer truc
Voorkom het aanbrengen van de bottom sticks recht bij hoofdwortel. Breng in plaats daar van de bottom sticks aan, recht onder de bladpunten. Bijvoorbeeld van Echinodorus en Cryptocoryne soorten. Meestal nemen aquariumplanten de voeding beter op met hun fijne wortels, dan via de hoofdwortel. Een algemeen kenmerk van aquariumplanten is dat de bladpunten een goede aanwijzing zijn voor tot hoe ver de worteluiteinden reiken. Een handige tip om te onthouden!

Wortel verspreiding

Lengte: 375 mm

ADA-104-100

Datasheet

Product type:
Layout & Maintenance Tool
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Type:
Bottom Release
Lengte:
375 mm
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
104-100

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met