facebookbutton

  Stel hier uw vraag

ADA ECA Plus Bekijk groter
ADA ECA Plus

ECA Plus

ADA ECA plus is een supplement dat bestaat uit plantaardig, organisch zuur met gemakkelijk opneembaar ijzer. Organische zuren zorgen voor een verbeterde opname van ijzer en magnesium, waardoor groene en rode kleuren van aquariumplanten aanzienlijk verbeteren.

Inhoud: 50 of 500ml


ADA

Meer details

€ 29,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal
ADA Stickervel

  ECA Plus

  ADA ECA plus is een supplement dat bestaat uit plantaardig, organisch zuur met gemakkelijk opneembaar ijzer. Opname van voedingsstoffen bij aquariumplanten
   wordt verbeterd. De geavanceerde formule bevat Magnesium. Deze stof is essentieel voor fotosynthetische pigmenten. Organische zuren zorgen voor een verbeterde opname van ijzer en magnesium, waardoor groene en rode kleuren aanzienlijk verbeteren.

  ECA Plus wordt snel door de planten opgenomen en gaat hiermee het verbleken van bladeren tegen. ECA bevordert ook zeer effectief de aanmaak van nieuwe uitlopers en voorkomt dat aquariumplanten slecht groeien.

  Met ADA ECA Plus wordt de rode kleur van aquariumplanten nog intenser.

  ADA ECA Plus gebruiksadvies:

  - Ter behandeling van verbleekte bladeren bij aquariumplanten of het intensiveren van de kleur bij roodbladerige aquariumplanten, voeg ECA Plus dagelijks toe voor een periode van 1 week.
  - Gebruik dagelijks 1 druppel (0,1ml) per 20L.


  Inhoud: 50 of 500ml

  Artikel nummer:meerdere opties
  Product type:Plantenvoeding
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:ECA Plus
  Inhoud:50 ml of 500 ml
  Bijzonderheden:1 druppel (0,1ml) per 20L