• Aanbieding!
FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
  • FLEXI mini Scape Set
FLEXI mini Scape Set
FLEXI mini Scape Set FLEXI mini Scape Set FLEXI mini Scape Set

FLEXI mini Scape Set

€ 159,90
Inclusief belasting

Een mooie aquarium hoeft helemaal niet groot te zijn. In deze complete aquascape set is een kleine layout in te creëren. Ontwikkeld in samenwerking met Oliver Knott.

Afmeting: 32x21x24cm
Kleur: zwart of zilver

Kleur
Aantal
Niet op voorraad


 Klant beoordelingen
 (5/5)  - 3 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

FLEXI mini Scape Set door Oliver Knott

Een mooi aquarium hoeft helemaal niet groot te zijn. Deze complete set is uitstekend geschikt om een kleine layout in te creëren. Het aquarium is 32x21x24cm en gemaakt van white-glass. Extreem helder dus! De grote kracht is de indrukwekkende FLEXI mini LED verlichting. De prestaties overtreffen de normale T5 en T8 buizen met gemak en is 3x zo helder dan vergelijkbare verlichting systemen! Vervaardigd uit één stuk aluminium, met de mogelijkheid om eenvoudig opzij te draaien: Modern design en handig voor bij het onderhoud.

Hang-on filter

Ondanks het kleine formaat van dit filter, beschikt het over chemische, mechanische en biologische filtratie. Hij is extreem geluidloos en filter 120L/u met slechts 3 Watt stroomverbruik. Handig in onderhoud, verstelbare snelheid, snel en eenvoudig vervangen van de cartridge, klein formaat en inclusief sponsfilter.

9010

Datasheet

Fabrikant:
Flexi mini
Type:
FLEXI mini Scape Set
Lengte:
32 cm
Diepte:
21 cm
Hoogte:
24 cm
Glasdikte:
5 mm
Aquarium inhoud:
16 Liter
Pomp capaciteit:
120 L/u
Stroomverbruik:
3 Watt
Lichtopbrengst:
40 Lumen per Liter
Toebehoren:
FLEXI mini LED, Hang-on filter, Aquarium
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
201513878982
upc
311513878988
door op  09 Jul 2021 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Prima

Erg leuk bakje , de verlichting is wel behoorlijk fel in de avond maar dan doe ik hem eerder uit. Enige jammere is dat een zwarte had besteld en de zilveren kleurige gekregen.

door op  08 Dec 2019 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Flexi M scape set

Deze set gekocht zodat ik wat vaker kan inrichten en zo het scapen kan beoefenen.
Het is immers door de afmetingen van dit aquarium voordeliger om in te richten.

Klein van formaat maar groots in uitstraling en prestatie.

Het aquarium heeft nagenoeg geen siliconen randen en is zeer netjes afgewerkt. Het glas lijkt zelfs "koud" tegen elkaar geplaatst te zijn. Daarbij is er gebruik gemaakt van zeer helder optic white glas. De vergelijking met Ada is net niet 1 op 1 maar gezien wat er geboden wordt in deze set en de kwaliteit van het geheel is dit eigenlijk een aanbieding waar u niet omheen kunt.

De flexi mini led heeft een natuuurlijke lichtkleur waarbij planten en dieren goed tot hun recht komen. Nog belangrijker is dat deze lamp precies in het midden van het aquarium zit en goede prestaties biedt.
De 675 lumen en de PAR waarden die in de lamp verstopt zitten laten mijn planten
( tropica medium) duidelijk genieten wat zich uit in een vlotte groei.
Daarbij heeft het geheel een soort van Apple look en feel wat bijdraagt aan de kwaliteit van deze set. Het stroomverbruik met 9 watt is zeer beperkt.

Het mignon filter is niet het stilste filter, maar zal bij normale omgevingsgeluiden geheel wegvallen. Makkelijk te plaatsen en weg te werken in het aquarium. Het filter biedt gezien zijn formaat veel binnenruimte om te spelen met verschillende soorten media.

Kortom..je doet hiermee een goede aankoop van beginner tot gevorderde...door de setprijs kun je de kosten die je bespaart in vergelijking tot het zelf samenstellen uitgeven aan de inrichting die je dan per saldo overhoudt.

Zeer aanbevolen.

door op  30 Jan 2018 (FLEXI mini Scape Set) :
(5/5

Flexi mini scape set: Mijn garnalen zijn super blij

Ter vervanging van mijn vorig aquariumpje dit dingetje gekocht. Het is dan weliswaar een demo-model geworden, de verpakking was open, maar ben er super blij mee. Inclusief de ADA aquasoil zijn mijn garnalen super blij. Ze zien er beter uit, en mijn plantjes lijken al beter te groeien.

Het optic-white glas is natuurlijk ook een stuk mooier :)

Eerder samen gekocht met

Video