Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Strideways Sado 60P aquarium

Strideways Sado 60P

€ 99,90
Inclusief belasting

Voor dit Sado aquarium is gebruik gemaakt van extra helder glas. De transparantie siliconen lijm is netjes aangebracht, waardoor dit aquarium een strakke uitstraling heeft. Het formaat is volgens de standaard, prettige verhoudingen.

Afmeting: 60x30x36 cm
Glasdikte: 6mm

type
Aantal
direct leverbaar

4 op voorraad
 Reviews
 (4,7/5)  - 3 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Accessoires

Strideways Sado Aquarium 60P

Voor dit Sado aquarium is gebruik gemaakt van extra helder glas. De transparantie siliconen lijm is netjes aangebracht, waardoor dit aquarium een strakke uitstraling heeft. Het formaat is volgens de standaard, prettige verhoudingen.

Dit scherp geprijsde aquarium wordt standaard geleverd met glazen afdekplaat en kunststof houders. Voor de absorptie van trillingen en oneffenheden wordt een witte onderlegger meegeleverd. Optioneel en met extra voordeel is deze ook als KIT verkrijgbaar waarbij er een Twinstar 60B-Line lamp wordt meegeleverd.

Wat ons betreft de perfect set voor de beginner!

Afmeting: 60x30x36 cm
Glasdikte: 6mm

Datasheet

Product type:
Aquarium
Lengte:
60cm
Diepte:
30cm
Hoogte:
36cm
Glasdikte:
6 mm
Toebehoren:
Afdekplaat, dekplaat houders, witte onderlegger
Bijzonderheden:
Optioneel als KIT (met lamp)
door op  01 Jan 2022 (Strideways Sado 60P) :
(5/5

Bijzonder mooi aquarium

Na heel lang zoeken, vergelijken en veel vragen stellen (welke overigens allemaal keurig netjes beantwoord werden door Wilco) uiteindelijk voor de Sado 60P gegaan. Nu heb ik zelf nog nooit een ADA aquarium gekocht dus echt vergelijken kan ik niet, maar deze Strideways is toch echt wel een aanrader en doet volgens mij weinig of niet onder in kwaliteit. Prijs/kwaliteit is deze natuurlijk nog interessanter met de inbegrepen afdekruit en onderlegger. Alhoewel dit dan ook mijn enige puntje van kritiek is, de onderlegger. In eerste instantie had ik niet eens door dat dit de onderlegger was, het kwam op mij meer over als een beschermend velletje, zo dan was het. Deze is gelijk vervangen door een 5 mm dikke thermo onderlegger.

door op  07 Nov 2021 (Strideways Sado 60P) :
(4/5

Heel mooie bak, zeker voor dit geld

Ik heb deze in gebruik als zee aquarium,

De bak zelf is erg mooi, extreem helder glas en goed dat het dekruitje erbij zit, dit houdt de temperatuur beter binnen en gaat overmatige verdamping tegen. Zelf vind ik deze bak niet onder doen van de modellen van ADA.. Mijn enige minpunt was de trage levertijd, ik heb er omme nabij vier weken op moeten wachten. Als dit wel snel was geweest heef ik 5/5 sterren!

door op  11 Sep 2021 (Strideways Sado 60P) :
(5/5

Super prijs, prachtige bak

Mijn nieuwe bak moest toch wel opti-white worden. Kom je toch al gauw bij ADA en ILA uit, tot ik deze bak tegenkwam. Voor de prijs kon ik 'm niet laten liggen. Hij is prachtig afgewerkt en heeft zelfs 1mm dikker glas dan de bekendere merken. Er moet nog water in, maar tot dusver absoluut tevreden.

Video