Lightground - aquarium verlichte achterwand
Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand Lightground - aquarium verlichte achterwand

Lightground

€ 139,90
Inclusief belasting
v.a. € 139,90
Lightground geeft een heel nieuwe dimensie aan het aquarium. Een verlichte achterwand is de nieuwste trend om de layout meer te laten stralen dan ooit te voren.

In vele formaten beschikbaar, maar ook op maat te laten maken.

Wordt geleverd inclusief blauw naar transparante.
Afmeting
Aantal
ca. 3 weken

Geen voorraad
(5/5) uit 4 beoordelingen
Lees de reviews

Lightground - verlichte achterwand

Lightground geeft een heel nieuwe dimensie aan het aquarium. Een verlichte achterwand is de nieuwste trend om de layout meer te laten stralen dan ooit te voren.

Hang het led paneel van 17mm dik met de meegeleverde haakjes aan de achterruit van het aquarium. De diffuse cover zorgt voor een egale verspreiding met neutraal wit licht (8000K). Gebruik de meegeleverde dimmer om de intensiteit naar eigen wens in te stellen.

Lightground is ideaal voor het maken van foto's voor aquascaping contests. Optioneel zou er een folie op aan kunnen worden gebracht met een verloop van blauw naar wit.

Speciale afmeting nodig? Lightscreen kan op maat worden gemaakt. Neem gerust contact met ons op.
Staat het aquarium op een tafel of dressoir? Houdt dan rekening met minstens 3cm ruimte voor de stroom connector aan de onderzijde.

Wordt geleverd inclusief blauw naar transparante folie.

Lightground eigenschappen

- Lightground (led paneel)
- 100-230V AC / 12V DC power supply
- handmatige dimmer
- Roestvrijstalen houders
- 100-230V AC / 12V DC power supply
- Kleurtemperatuur 7500-8000K
- Dimbaar van 20-100%
- Aluminium frame rondom
- 17mm dik
- Stroomverbruik 24W/m
- Lichtopbrengst 2640lm/m
- Levensduur > 35000 uur
- Veiligheidsklasse IP20

Datasheet

Product soort:
Achterwand
Productnaam:
Lightground
Artikel nummer:
meerdere opties
Lengte:
20-240cm
Diepte:
17mm
Hoogte:
20-80cm
Stroomverbruik:
24W/m
Maximale belasting:
2640lm/m
Toebehoren:
power supply, handmatige dimmer

Specifieke referenties

ean13
2027391065911