Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Lightground RGB
Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB Lightground RGB

Lightground RGB

€ 187,90
Inclusief belasting
v.a. € 187,90

Lightground geeft een heel nieuwe dimensie aan het aquarium. Lightground RGB beschikt over 2 onafhankelijk aan te sturen delen. Voor het bovendeel en onderste deel zijn de kleuren apart van elkaar in te stellen. Hierdoor zijn ontzettend veel kleurverlopen mogelijk.

In vele formaten beschikbaar, maar ook op maat te laten maken.

Afmeting
Aantal
ca. 3 weken

Geen voorraad
(5/5) uit 3 totale beoordelingen
Lees de recensies

Lightground RGB

Lightground geeft een heel nieuwe dimensie aan het aquarium. Een verlichte achterwand is de nieuwste trend om de layout meer te laten stralen dan ooit te voren.

Lightground RGB beschikt over 2 onafhankelijk aan te sturen delen. Voor het bovendeel en onderste deel zijn de kleuren apart van elkaar in te stellen. Hierdoor zijn ontzettend veel kleurverlopen mogelijk. De bediening gebeurt met een app op de telefoon of tablet (Tuya/Smart Life) waarmee ook programma's zijn in te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon wit in te stellen.

Hang het led paneel van 18,5mm dik met de meegeleverde haakjes aan de achterruit van het aquarium. De diffuse cover zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Lightground is ideaal voor het maken van foto's voor aquascaping contests.

Speciale afmeting nodig? Lightscreen kan op maat worden gemaakt. Neem gerust contact met ons op.
Staat het aquarium op een tafel of dressoir? Houdt dan rekening met minstens 3cm ruimte voor de stroom connector aan de onderzijde.

Lightground RGB eigenschappen

- Lightground (led paneel)
- 100-230V AC / 12V DC power supply
- 2x RGB controller
- Roestvrijstalen houders
- 100-230V AC / 12V DC power supply
- Individuele controle van boven- en onderzijde
- Aluminium frame rondom
- 18,5mm dik
- Stroomverbruik 21W/m
- Veiligheidsklasse IP20

LIG-RGB-30x24

Datasheet

Product soort:
Achterwand
Productnaam:
Lightground
Lengte:
20-240cm
Diepte:
18,5mm
Hoogte:
20-80cm
Stroomverbruik:
21W/m
Toebehoren:
power supply, 2x RGB controllers

Specifieke referenties

ean13
200000027391
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.