Stel hier uw vraag

ADA Pinsettes - aquarium pincet Bekijk groter

Pinsettes

Bij deze professionele pincetten zijn de veerkracht, nauwkeurigheid van het uiteinde en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Pincetten zijn must-have voor iedere aquascaper om een nauwkeruige lay-out te maken.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes


ADA

Meer details

€ 44,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding
ADA Stickervel

  ADA Pinsettes

  Bij deze professionele pincetten zijn de veerkracht, nauwkeurigheid van het uiteinde en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Pincetten zijn must-have voor iedere aquascaper om een nauwkeurige lay-out te maken.

  Ze zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in een Nature Aquarium om planten eenvoudig aan te kunnen brengen rond stenen, driftwood of kleine ruimtes tussen waterplanten. Door de fijne touch is de beschadiging aan de stengels van tere aquariumplanten minimaal. Aquariumplanten zullen dus minder stress ondervinden bij het aanplanten en eerder in conditie komen.

  Door de fijne punt wordt ook het substraat vrijwel niet bewogen. Reeds aangeplante waterplanten zullen niet weer omhoog komen, wanneer er vlak naast nog een stengel in het substraat wordt aangebracht.

  De ADA pincetten zijn gemaakt van duurzaam metaal wat niet roest en zijn veerkracht behoudt. Hierdoor kunnen ze vele jaren dienst doen bij het onderhouden van het aquarium. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk!

  ADA Pinsettes zijn bijzonder nauwkeurig, waardoor het werken met dit gereedschap een echt feestje wordt !

   

  ADA Pinsettes is verkrijgbaar in verschillende lengtes

  Artikel-Nr
  Item Lengte (mm)
  106-001 Pinsettes S 160
  106-002 Pinsettes M 210
  106-003 Pinsettes L 270
  106-004 Pinsettes XL 300
  Artikel nummer: meerdere opties
  Product type: Aquarium pincet
  Fabrikant: ADA (Aqua Design Amano)
  Type: Pinsettes
  Lengte: 160, 210, 270 of 300 mm
  Materiaal: Roestvrij staal

Reviews

Van op  06 Apr 2016 (Pinsettes) :
(5/5

High-end pincet

De Pincettes L is qua gevoel erg erg lekker: hij ligt lekker in de hand, goede grip en je kunt heel makkelijk de druk op de tip doseren. Dit allemaal om hele tere plantjes in te planten.
Je merkt dat dit een stukje gereedschap is wat uit de operatie/ chirurgen wereld is afgekeken. Met ongelofelijke precisie en discipline ontwikkeld wat je alleen van een Japanner kunt verwachten.
Deze pincet is gewoon zijn geld waard!

 Rapporteer