facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
Azaqua Planten pincet Curve Bekijk groter
Azaqua Planten pincet Curve

Planten pincet Curve

Een goede aquarium pincet is een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt van deze plantenpincet zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten.

Lengte: 300 mm


AZ8023

Azaqua

Meer details

€ 19,90

direct leverbaar

Voorraad

Klant beoordelingen

(5/5)
1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding
info

  Aquarium planten pincet voor het echte precisiewerk

     Fijne punt
     Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
     Zeer prettig te hanteren
     Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
     Voordelig geprijsd


  Azaqua planten Pincet Curve

  Aquariumplanten aanbrengen in het aquarium kan een lastig klusje zijn. Een goede aquarium pincet is daarbij een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

  Deze professionele aquarium pincet is licht in gewicht, heeft een extreem gevoelige punt en is erg gemakkelijk te hanteren !


  Extra informatie:

  Kies de juiste pincet voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Pincet Precise is met name geschikt voor het aanplanten van fijne voorgrond beplanting zoals Hemianthus, Glossostigma, Monte Carlo etc. Maar met de dunne punt zijn fragiele stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten zorgvuldig aan te planten. De handling en het aanplanten van nieuwe aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels al bij het inbrengen worden fijngeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels al gaan rotten, voordat ze wortels kunnen ontwikkelen. Daarom is de punt van deze pincet zodanig vorm gegeven, dat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 300mm is ideaal voor een aquarium van 60cm en groter.

  Specificaties:
  Lengte:300 mm
  Bijzonderheden:Curve tip
  Artikel nummer: AZ8023
  Fabrikant: Azaqua
  Type: Pincet Curve
  Lengte: 300 mm
  Materiaal: Gebogen punt

Reviews

door op  07 Oct 2019 (Planten pincet Curve) :
(5/5

Kwaliteit

Voelt goed en degelijk aan. Is het geld waard.