Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet
Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet Azaqua Pincet Precise - auqarium pincet

Azaqua Plantenpincet Precise

€ 19,90
Inclusief belasting

Een goede aquarium pincet is een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt van deze plantenpincet zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten.

Lengte: 300 mm

Aantal
direct leverbaar

(4,9/5) uit 16 beoordelingen
Lees de reviews

Azaqua Plantenpincet Precise

   Fijne punt
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Zeer prettig te hanteren
   Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
   Voordelig geprijsd


Planten Pincet Precise beschrijving

Aquariumplanten aanbrengen in het aquarium kan een lastig klusje zijn. Een goede aquarium pincet is daarbij een essentiële tool om het aquarium met de grootst mogelijke precisie te kunnen beplanten. Met de dunne punt zijn fijne, fragiele aquariumplanten nauwkeurig aan te planten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

Deze professionele aquarium pincet is licht in gewicht, heeft een extreem gevoelige punt en is erg gemakkelijk te hanteren !


Extra informatie:

Kies de juiste pincet voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Pincet Precise is met name geschikt voor het aanplanten van fijne voorgrond beplanting zoals Hemianthus, Glossostigma, Monte Carlo etc. Maar met de dunne punt zijn fragiele stengelplanten zoals Rotola-, Ludwigia-, Mayaca- en andere soorten zorgvuldig aan te planten. De handling en het aanplanten van nieuwe aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels al bij het inbrengen worden fijngeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels al gaan rotten, voordat ze wortels kunnen ontwikkelen. Daarom is de punt van deze pincet zodanig vorm gegeven, dat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 300mm is ideaal voor een aquarium van 60cm en groter.

Planten Pincet Precise Specificaties:
Lengte:300 mm
Bijzonderheden:Grip tip
AZ-8025

Datasheet

Product soort:
Aquarium pincet
Productnaam:
Pincet Precise
Artikel nummer:
AZ8025
Fabrikant:
Azaqua
Lengte:
300mm
Bijzonderheden:
Grip tip
Materiaal:
Roestvrij staal