Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet
Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet

Azaqua Plantenpincet Rigid

€ 19,90
Inclusief belasting
v.a. € 19,90

Deze professionele aquarium planten pincet ligt bijzonder lekker in de hand. En hoewel deze pincet wat robuust is uitgevoerd, heeft u volledige controle over wat zich in de punt afspeelt. De kracht is zeer goed te doseren en de brede punt is ideaal voor het aanplanten van wat grovere aquariumplanten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

Lengte: 300mm of 400mm

Lengte
Aantal
direct leverbaar

(4/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

Azaqua Plantenpincet Rigid

   Brede punt
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Brede vatting met ribbels voor extreem goede grip
   Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
   Voordelig geprijsd


Beschrijving van Azaqua planten Pincet Rigid

Om alle aquariumplanten zorgvuldig in het aquarium aan te brengen, is niet altijd even gemakkelijk. Gebruik daarom een goede pincet om deze leuke, maar uitdagende klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met de Azaqua Pincet Rigid wordt het onderhoud aan het aquarium een feest. Dankzij de ribbels ligt de pincet bijzonder lekker in de hand. En hoewel deze pincet wat robuust is uitgevoerd, heeft u volledige controle over wat zich in de punt afspeelt. De kracht is zeer goed te doseren en de brede punt is ideaal voor het aanplanten van wat grovere aquariumplanten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

Deze professionele planten pincet is licht in gewicht, ligt erg prettig in de hand en is onmisbaar in en rond het aquarium !


Extra informatie:

Gebruik de juiste pincet voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Pincet Rigid is met name geschikt voor het aanplanten van robuuste aquariumplanten zoals Echinodorus-, Cryptocoryne-, Pogostemon-, Limnophila- en andere wat sterkere plantensoorten. De handling en het aanplanten van nieuwe aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels al bij het inbrengen worden fijngeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels al gaan rotten, voordat ze wortels kunnen ontwikkelen. Daarom is de punt van deze pincet zodanig vorm gegeven, dat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 300 mm wordt het beste gebruikt voor aquaria van 60cm en groter.

Specificaties: Planten Pincet Rigid 300 Planten Pincet Rigid 400
Artikel nummer AZ8027 AZ8028
Lengte: 300 mm 400 mm
Bijzonderheden: Grip tip Grip tip
AZ8027

Datasheet

Product soort:
Aquarium pincet
Productnaam:
Pincet Rigid
Fabrikant:
Azaqua
Lengte:
300mm of 400mm
Bijzonderheden:
Grip tip
Materiaal:
Roestvrij staal

Specifieke referenties

ean13
2000000014777