Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet
Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet
Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet Azaqua Pincet Rigid - auqarium pincet

Planten Pincet Rigid

€ 19,90
Inclusief belasting

Deze professionele aquarium planten pincet ligt bijzonder lekker in de hand. En hoewel deze pincet wat robuust is uitgevoerd, heeft u volledige controle over wat zich in de punt afspeelt. De kracht is zeer goed te doseren en de brede punt is ideaal voor het aanplanten van wat grovere aquariumplanten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

Lengte: 300 mm

Aantal
direct leverbaar

Voorraad
 Klant beoordelingen
 (4/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Aquarium planten pincet Rigid

   Brede punt
   Gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal
   Brede vatting met ribbels voor extreem goede grip
   Voorkom schade en stress bij aquariumplanten
   Voordelig geprijsd


Beschrijving van Azaqua planten Pincet Rigid

Om alle aquariumplanten zorgvuldig in het aquarium aan te brengen, is niet altijd even gemakkelijk. Gebruik daarom een goede pincet om deze leuke, maar uitdagende klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met de Azaqua Pincet Rigid wordt het onderhoud aan het aquarium een feest. Dankzij de ribbels ligt de pincet bijzonder lekker in de hand. En hoewel deze pincet wat robuust is uitgevoerd, heeft u volledige controle over wat zich in de punt afspeelt. De kracht is zeer goed te doseren en de brede punt is ideaal voor het aanplanten van wat grovere aquariumplanten. Onmisbaar voor de beginnende en professionele aquascaper!

Deze professionele planten pincet is licht in gewicht, ligt erg prettig in de hand en is onmisbaar in en rond het aquarium !


Extra informatie:

Gebruik de juiste pincet voor de juiste gelegenheid. De Azaqua Pincet Rigid is met name geschikt voor het aanplanten van robuuste aquariumplanten zoals Echinodorus-, Cryptocoryne-, Pogostemon-, Limnophila- en andere wat sterkere plantensoorten. De handling en het aanplanten van nieuwe aquariumplanten brengt veel stress met zich mee. Wanneer de stengels al bij het inbrengen worden fijngeknepen, zal dat de ontwikkeling van de groei verder afremmen. De kans bestaat zelfs dat de stengels al gaan rotten, voordat ze wortels kunnen ontwikkelen. Daarom is de punt van deze pincet zodanig vorm gegeven, dat de stress op de stengel tot een minumum wordt beperkt. Het gevolg is een snelle ontwikkeling van gezonde plantengroei. De lengte van 300 mm wordt het beste gebruikt voor aquaria van 60cm en groter.

Specificaties:
Lengte:300 mm
Bijzonderheden:Grip tip
AZ8027

Datasheet

Fabrikant:
Azaqua
Type:
Pincet Rigid
Lengte:
300 mm
Bijzonderheden:
Grip tip
Materiaal:
Roestvrij staal
Artikel nummer:
AZ8027
door op  08 Sep 2020 (Planten Pincet Rigid) :
(4/5

planten pincet rigid

Kan dit product moeilijk vergelijken daar ik enkel dit pincet bezit, maar voor mij werkt het prima.

Eerder samen gekocht met