A-Complex
A-Complex

A-Complex

€ 18,95
€ 37,90 / l
Inclusief belasting
v.a. € 18,95
A–Complex voedt en ondersteund dit belangrijke natuurlijke evenwicht. Deze effectieve All-In-One plantenvoeding en water-optimizer voor uw zoetwater aquarium.

Verkrijgbaar in 500, 1000 of 5000ml
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

 A-Complex ALL-IN-ONE plantenvoeding en aquarium optimizer

Voor een gezond en stabiel aquarium

Heeft u al verschillende vloeibare soorten plantenvoeding en waterbehandelings-middelen voor uw aquarium gebruikt en vertonen uw aquariumplanten tekorten. Zijn uw vissen niet meer zo levendig als voorheen? Start dan met A-Complex.

Een gebalanceerd aquarium is in evenwicht

A–Complex voedt en ondersteund dit belangrijke natuurlijke evenwicht. Deze effectieve All-In-One plantenvoeding en water-optimizer voor uw zoetwater aquarium is ontwikkeld door “Dhr ing Gerhard Buwalda” in samenwerking met microbiologen, de drinkwaterzuiveringsindustrie, ervaringen en kennis van natuurlijke land- en tuinbouw producten en natuurlijk de jarenlange ervaringen van aquarium liefhebbers.

Optimaliseer uw aquarium met A-Complex

Stabiel en evenwicht

Door de zorgvuldig samengestelde en gedoseerde ingrediënten van A–Complex ontstaat er een stabiel en biologisch evenwicht in uw aquarium.  Aquariumvissen zullen een betere weerstand opbouwen. Planten laten hun kleuren zien, groeien sterker en daardoor heeft u minder kans op algen dus minder onderhoud.

Bio-stimulator

A-Complex bevat de 10 meest essentiële ingrediënten die een stabiel en biologisch-evenwichtig aquarium nodig heeft.

    CARBON

    GESTABILISEERD IJZER FE+

    MICRO-ORGANISMEN

    (CO-) ENZYMEN

    SPOREN ELEMENTEN

    AMINOZUREN

    OPNAME COMPLEX

    PLANT EXTRACTEN

    VITAMINEN

    GENEESKRACHTIGE KRUIDEN

Start met A-Complex


Een gebalanceerd aquarium is in evenwicht

Een stabiel, gezond aquarium wil iedereen. Het liefst met niet teveel onderhoud. Dat is heel goed mogelijk.  A-Complex bevat de 9 meest essentiële ingrediënten die een stabiel en biologisch-evenwichtig aquarium nodig heeft. Het eindeloos poetsen en toevoegen van allemaal verschillende middeltjes om uw aquarium in conditie te krijgen  is helemaal niet nodig.

Aqua Synery A-Complex
A-Complex is samengesteld in samenwerking met Dhr ing Gerhard Buwalda” in samenwerking met microbiologen, de drinkwaterzuiveringsindustrie, deskundigen uit de van natuurlijke land- en tuinbouw producten en natuurlijk de jarenlange ervaringen van aquarium liefhebbers.

Klinkt goed…… maar wat zit er nu eigenlijk exact in die fles wat het zo bijzonder maakt en wat is de werking en het effect van deze ingrediënten?

Inhoudelijk

A-Complex bevat de 9 meest essentiële ingrediënten die een stabiel en biologisch-evenwichtig aquarium nodig heeft.

    Carbon
    Vitaminen
    Aminozuren
    (Co-) Enzymen
    Plant extracten

C02/koolstof
Een tekort aan co2 kan leiden tot vale kleuren, vervormde, slecht groeiende bladeren, gaten in bladeren, lange stelen met miezerige blaadjes etc.  is onmisbaar voor het aquarium.

GESTABILISEERD IJZER FE+
IJzer is erg belangrijk voor aquariumplanten. voor de vorming van bladgroen. Het speelt daarbij een belangrijke rol in de fotosynthese.

Planten extracten
In A-Complex hebben wij zeer unieke plant extracten toegevoegd die zorgen voor een betere groei van uw planten en voeden van het afweersysteem.

Micro organismen
Een zeer complexe formule van verschillen micro-organismen passen wij toe in A-Complex. Ze zorgen voor nuttige omzettingen van afvalstoffen en voedingstoffen.

Sporen elementen
Bijna 90 (sporen) elementen hebben wij in een evenwichtige samenstelling toegevoegd aan A-Complex samen met elektrolyten.

Opname complex
Elementen als ijzer zijn aanwezig. Deze moeten opneembaar gemaakt worden. Dit kan dankzij Microbiologische processen, sterke zuren/basen.

Vitaminen
Onze toegevoegde plantextracten bevatten van natura een uitgebalanceerde hoeveelheid verschillende vitaminen.Vitamine C is een belangrijke en sterke antioxidant.

AMINOZUREN
Wij denken dat de geneeskracht verstopt zit in de diversiteit aan stoffen die op zichzelf werken naar een betere weerbaarheid. Weerstand  en bescherming voor veel ziekten. 

(CO-) ENZYMEN
Oude plantenresten kunnen weer omgezet worden naar opneembare stoffen. Dit zijn de co-enzymen en onmisbaar voor elk milieu dat in evenwicht wil komen.

Kruiden
Zorgvuldig geselecteerde kruiden extracten hebben wij toegevoegd aan A-Complex. De diversiteit aan stoffen zorgen voor een hogere weerbaarheid, weerstand en bescherming tegen ziekten en plagen.

Toegevoegde Stoffen
Alanine, Arginine, Asparagine, Cysteine,Fenylalanine, Glutamine, Glycine, HistidineI, soleucine, Leucine, Lysine, Methionie, Proline, Serine, Threonine, Tryptofaan, Tyrosine, ValineA, luminium, Barium, Calcium, Ijzer, Kalium, Koper, Lithium, Magnesium, Natrium, Lood, Ammonium, Zink.

ACO-500ml

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Productnaam:
A-Complex
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
AquaSynergy
Inhoud:
500, 1000 of 5000ml
Uitvoering:
All-in-one

Specifieke referenties

ean13
8717703950267