Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Aqua Rebell Makro - Estimative Index plantenvoeding
Aqua Rebell Makro - Estimative Index plantenvoeding Aqua Rebell Makro - Estimative Index 500ml plantenvoeding Aqua Rebell Makro - Estimative Index 1000ml plantenvoeding Aqua Rebell Makro - Estimative Index 5000ml plantenvoeding

Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index

€ 13,90
€ 27,80 / l
Inclusief belasting
v.a. € 13,90

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 3 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Doseerpomp 1ml

Doseerpomp 1ml

€ 1,10
Doseerbeker 20ml

Doseerbeker 20ml

€ 1,50
Druppeldoseerder

Druppeldoseerder

€ 1,50

Aqua Rebell Makro - Estimative Index

In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Hierdoor functioneert de plantengroei niet optimaal. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

Een waterwissel van 25-50% per week wordt aanbevolen. De dosering kan worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van de omstandigheden in het aquarium. Deze vloeibare plantenbemesting voor aquariumplanten is zodanig samengesteld dat zich geen grote hoeveelheden kunnen ophopen in het aquarium. Voor het beste effect dient er voldoende CO2 voor de aquariumplanten aanwezig te zijn. Een CO gehalte van ca. 30ml/L is aan te bevelen. Ook moet er worden gezorgd voor voldoende Micro voedingsstoffen door het toevoegen van 0,5-1ml per 40 L aquariumwater per dag van Mikro Basic Eisen of Mikro Spezial Flowgrow.

Verkrijgbaar in 500ml en 1000ml

1 ml Makro Basic Estimative Index per 40L Aquariumwater voegt de de volgende voedingsstoffen toe: 
NO3 0,92 mg/l
PO4 0,17 mg/l
K 0,70 mg/l
Mg 0,025 mg/l

 

Doseeradvies per 50L aquariumwater:  
Sterke verlichting (>0,5 Watt per Liter) + CO2 5 ml per dag
Weinig  verlichting (<0,5 Watt per Liter) + CO2 0,5-2 ml per dag
zonder CO2 bemesting 1-2 ml per week

Het doseeradvies is een richtlijn. De dosering kan worden verlaagd of verhoogt naar het type aquarium voor optimale resultaten.

De standaard aanvoer van Macro-voedingsstoffen in het aquarium wordt geleverd door de NPK bemesting, de Estimative Index bemesting of door de losse bemesting (Makro Basic Nitrat, Phosphat en Kalium). De aquariumplanten bemesting Makro Basic Estimative Index voegt de belangrijkste Macro-voedingsstoffen; Stikstof(N), Fosfaat(P), Kalium(K) en Magnesium(Mg) toe en dient dus als complete bemesting van macro-voedingsstoffen voor aquariumplanten. De samenstelling van de Estimative Index is gebaseerd op de gelijknamige bemestingsprincipe, zodat alle aquariumplanten constant van voedingsstoffen worden voorzien. Hiermee wordt de basis gelegd voor een gezonde plantengroei met minder kans op algen!

Naast het toevoegen van Aqua Rebell Makro Basic Estimative Index plantenbemesting is het raadzaam om ook toe te voegen
- Aqua Rebell Mikro Basic Eisen
- Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow

AR-100.0005.01

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Productnaam:
Makro Basic - Estimative Index
Fabrikant:
Aqua Rebell
Inhoud:
500 of 1000 ml
Toebehoren:
Optioneel: Maatbeker of Doseerpomp
Uitvoering:
Macro's

Specifieke referenties

ean13
4250585205307

Bijpassende accessoires

  • Doseerpomp 1ml
    Prijs € 1,10