Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow 500ml
Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow 500ml
Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow 500ml Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow 1000ml

Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow

€ 16,90
€ 33,80 / l
Inclusief belasting
v.a. € 16,90

Mikro Spezial Flowgrow voegt de belangrijkste micro-voedingsstoffen zoals ijzer, mangaan, koper, zink, boor en molybdeen aan het aquarium toe. Ook macro-voedingsstoffen kalium en magnesium worden toegevoegd. Door de zwakke stabilisatie is het moeiteloos door aquariumplanten opneembaar.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml en 1000 ml

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4/5) uit 2 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Doseerpomp 1ml

Doseerpomp 1ml

€ 1,10
Doseerbeker 20ml

Doseerbeker 20ml

€ 1,50
Druppeldoseerder

Druppeldoseerder

€ 1,50

Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow

In een beplant aquarium zijn de aanwezige micro-voedingstoffen uit leidingwater en visvoer vaak niet voldoende. Als gevolg groeien de planten niet optimaal. Mikro Spezial Flowgrow voegt de belangrijkste micro-voedingsstoffen zoals ijzer, mangaan, koper, zink, boor en molybdeen aan het aquarium toe. Ook macro-voedingsstoffen kalium en magnesium worden toegevoegd.

Mikro Spezial Flowgrow gebruikt andere chelaten
Plantenvoeding wordt vaak sterk gestabiliseerd met chelaten, om het lang opneembaar te laten zijn. Dit is handig voor wanneer een wekelijkse bemesting de enige mogelijkheid is. Planten zullen meer moeite moeten doen om de elementen door het chelaat heen te bemachtigen. Het bijzondere aan deze plantenvoeding is dat gebruik is gemaakt van zwakkere stabilisering van de voedingsstoffen. Ze zijn vrijwel direct opneembaar voor de aquariumplanten. Juist het tweewaardige ijzer dat de voorkeur heeft van aquariumplanten, komt rechtstreeks in de planten terecht. Planten zullen dit direct laten zien met rijke groene tinten en rode planten zullen helderrood schijnen. Vanwege de zwakke stabilisatie is het echter aan te raden om Mikro Spezial Flowgrow dagelijks toe te dienen. Wekelijkse bemesting is mogelijk, maar niet optimaal.

Vooral in een gezelschapsaquarium met een groot visbestand worden alle belangrijke voedingsstoffen gedekt, aangezien de aanvoer van de macronutriënten nitraat en fosfaat door het visbestand wordt geleverd. In minder bevolkte aquaria moeten de macronutriënten via aanvullende meststoffen worden aangevoerd. In deze situatie is een combinatie met Aqua Rebell NPK of Estimative Index aan te raden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml en 1000 ml
Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow kan zonder problemen bij ongewervelde dieren worden gebruikt. De meststof is absoluut onschadelijk voor garnalen, krabben en slakken

Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow doseeradvies

  Dosering per 100 liter
Veel licht (> 0,5 watt per liter) + CO2 2 ml per dag
Weinig licht (<0,5 watt per liter) + CO2 1,5 ml per dag
Zonder CO2 bemesting 5 ml per week

Het doseringsadvies is slechts een richtlijn, de dosering van de bemesting kan afhankelijk van het aquarium worden verlaagd of verhoogd om een ​​optimaal resultaat te bereiken.

10 ml Mikro Spezial Flowgrow op 100 liter water voegt de volgende voedingsstoffen toe:
K 0,06 mg / l
Mg 0,1 mg / l
Fe 0,41 mg / l
Mn 0,015 mg / l
Cu 0,0001 mg / l
B 0,008 mg / l
Zn 0,0008 mg / l
Mo 0,001 mg / l

Waterverversingen van 25% tot 50% per week zijn aan te raden om te voorkomen dat er te hoge concentraties micronutriënten in het aquariumwater ontstaan.

AR-100.0007.01

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Productnaam:
Mikro Spezial Flowgrow
Fabrikant:
Aqua Rebell
Inhoud:
500 of 1000 ml
Toebehoren:
Optioneel: Maatbeker of Doseerpomp
Bijzonderheden:
Snel opneembaar
Uitvoering:
Sporenelementen

Specifieke referenties

ean13
4250585205369

Bijpassende accessoires

  • Doseerpomp 1ml
    Prijs € 1,10