Tropica Specialised Nutrition 125ml

Tropica Specialised Nutrition

€ 7,10
€ 56,80 / l
Inclusief belasting
v.a. € 7,10

Tropica Specialised Fertiliser vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat Stikstof en Fosfor met daarnaast IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is erg geschikt voor alle beplante aquaria met veel en/of snelgroeiende aquariumplanten.

Verkrijgbaar in 125, 300, 750 of 5000 ml

Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4,8/5) uit 25 beoordelingen
Lees de reviews

Tropica Specialised Nutrition

Tropica Specialised Nutrition vloeibare bemesting voor aquariumplanten bevat Stikstof en Fosfor met daarnaast IJzer, Mangaan en andere essentiële micro-nutriënten. Deze plantenvoeding is erg geschikt voor alle beplante aquaria met veel en/of snelgroeiende aquariumplanten.

Verkrijgbaar in 125, 300, 750 of 5000 ml

Tropica Specialised Nutrition is een handige vloeibare bemesting voor alle aquariumplanten om zich gezond te kunnen ontwikkelen !

Gebruiksaanwijzing Specialised Nutrition

Premium Fertiliser wordt wekelijks aan het aquarium toegediend na de waterwissel. De flacon maakt het mogelijk om nauwkeurig te doseren. per week wordt aanbevolen om 5ml per 50L aquariumwater toe te dienen. Let wel op dat dit afhankelijk is van behoeften van de desbetreffende aquariumplanten.

Specialised Nutrition bevat naast micro-nutriënten ook alle essentiële macro-nutriënten. Deze bemesting is in het bijzonder geschikt bij tekenen van tekorten bij aquariumplanten. Let wel op dat wanneer algengroei ontstaat, Specialised Nutrition daarvan de groei zal bevorderen. Specialised Nutrition bevat Stikstof (N) en Fosfaat (P). De dosering dient daarom te worden afgestemd op de absorptie van planten om ongewenste alggroei tegen te gaan. Bij signalen van algontwikkeling de dosering met 50% halveren en de waterwissels met 50% intensiveren. Door waterverversing worden niet alleen overtollige voedingsstoffen uit het water verwijdert, maar worden ook sporen van algen en afvalstoffen afgevoerd.

TRO-616

Datasheet

Product soort:
Plantenvoeding
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
Tropica
Soort:
Specialised Nutrition
Inhoud:
125, 300, 750 of 5000 ml
Uitvoering:
All-in-one

Specifieke referenties

ean13
5703249616005

Download

Tropica Plant Care

Flyer (PDF)

Download (176.85KB)

Bijpassende accessoires

Video